- 14 Ocak 2020
- 1.493
- 1.627
- 133
Yok kuzum keşke olsa ilk 2gün baya adetti yoğun sonra kesildi sonra kahverengi oldu ertesi akşamı tekrar kırmızı açık renk oldu şimdi bi kahverengi bi açık kırmızı anlamadımAnladım canım gebe olmadıgına emin misin :))
benimde az gelmişti bi ay canım.. hormonlar sasıyo galiba arada :)Yok kuzum keşke olsa ilk 2gün baya adetti yoğun sonra kesildi sonra kahverengi oldu ertesi akşamı tekrar kırmızı açık renk oldu şimdi bi kahverengi bi açık kırmızı anlamadım
2. Ya da 3. Gün olmalıkızlar bişi sorcam hormon testlerne illa 3. gün mü baktormak lazım ?
Erken gebelik testi hayatimda bir kez yaptim hayali cizgi falan hic yokdu. Bu ay pisman oldum neden sparis vermedim diye simdi versem 3 gune gelir zati ozamana kaset testle de cikar foto atsana kuzum bende silik cizgi ciksin cerceve yaptirip kapiya ascam o dereceyim artikKızlarrr erken gebelik testi yaptim 7 gun vardı bata dayanamadim bugun. Biraz zaman gectikten sonra silik cikti hayal meyal bir sey ama 10 dk gectikten sonra tam vakit de tutmadim
Yaa birinin kesin sezeryandı ama digeri normaldi son hafta karar verdi doktoruE tabiki ondannormal dogur diye baskı kur
Benim elti sayilir kuzen esi dogum yapti sali gunu soyledim duva et diye soruyorum dogum sonrasi diyo aklima gelmedi o esnada ama herkese toplu yaptim diyorYaa birinin kesin sezeryandı ama digeri normaldi son hafta karar verdi doktorukeske normal dogum yapsaydi ya tüh o zaman konu acalim normal dogum yapanlar gelsin isimlerimizi soyleyelm
Ayy bide o var orada can derdndesin aklina gelmeyebilirBenim elti sayilir kuzen esi dogum yapti sali gunu soyledim duva et diye soruyorum dogum sonrasi diyo aklima gelmedi o esnada ama herkese toplu yaptim diyor
Ya cok pahaliymis onlar bosver kasetten dene artik. ay resimde de bi turlu belli olmuyor bir tane yukleyecem de mobilden giriyorum foto yukleyemedim nasil yapiyoruzErken gebelik testi hayatimda bir kez yaptim hayali cizgi falan hic yokdu. Bu ay pisman oldum neden sparis vermedim diye simdi versem 3 gune gelir zati ozamana kaset testle de cikar foto atsana kuzum bende silik cizgi ciksin cerceve yaptirip kapiya ascam o dereceyim artik
Ben görüyom vallaaa
her hamilelik aynı olmaz ki kuzum.. kasık ağrın her ay olur mu mesalaAzze Cnm benim bu ay yumurtlama 9 unda oldu o yüzden tarih attı sanırım 24 ünde falan bekliyorum inşallah gelmezde Göğüs hassasiyeti ve sol kasıkta ağrı var ama umudum yok kimyasal gebelik yaşadığımda mide yanması falan olmuştu o yüzden umudum yok
Walla bu işin ticaretini bile yapabilirlerYaa birinin kesin sezeryandı ama digeri normaldi son hafta karar verdi doktorukeske normal dogum yapsaydi ya tüh o zaman konu acalim normal dogum yapanlar gelsin isimlerimizi soyleyelm
Ay var kuzum gordum silik cizgiyi hamilesin ha insallah ne zaman beta yaptiracan
Ay var kuzum gordum silik cizgiyi hamilesin ha insallah ne zaman beta yaptiracan
Belirti aradiğim için mi oluyor bilmiyorum cnm ama geçen ay da vardı cnm nasıp artık bakalımher hamilelik aynı olmaz ki kuzum.. kasık ağrın her ay olur mu mesala
Niye kimyasal olsun canim benim kotu dusunme nasipten ote gecilmez bazen erken ogrenmekte iyi ona gore dikkat ediyor ilac aliyor is yapyorsun ben mesela temizlik yaparken bile hic dikkat etmem hoplar ziplarim dolaplardan camdan regli yaklasinca acaba diyor dikkat ediyorum kac gunun vardiki canim bat nezamanAslinda kiziyorum kendime cunku Allah korusun pozitif bile olsa kimyasal olabilir umitlenmek istemiyorum bu kadar da. Gitsem mi yarın zaten hamile olmasam da değerlerim genelde düşük oluyor ona baktirmak istiyordum. hayirlisi bakalim ya nasip...
ay haklisin korktum o gun kadinda hamile birsey yazmadim ne olur olmaz baya agresif ya bazen eslere uzuluyorum rabbim yardim etsin cok cekiyorlar bizden
Kuzum okudum da inşallah hamilesindir yaaa çok çok yenidir belki minnoşSaol canım inş. Umarım senin de hersey yolunda gider de güzel haberler alırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?