- 19 Haziran 2020
- 441
- 328
- 53
- 32
Niye kimyasal olsun canim benim kotu dusunme nasipten ote gecilmez bazen erken ogrenmekte iyi ona gore dikkat ediyor ilac aliyor is yapyorsun ben mesela temizlik yaparken bile hic dikkat etmem hoplar ziplarim dolaplardan camdan regli yaklasinca acaba diyor dikkat ediyorum kac gunun vardiki canim bat nezaman
Yaa birinin kesin sezeryandı ama digeri normaldi son hafta karar verdi doktorukeske normal dogum yapsaydi ya tüh o zaman konu acalim normal dogum yapanlar gelsin isimlerimizi soyleyelm
Ben görüyorum kuzum benim de böyle çıkmıştı inşallah hamilesindir@Hirasarem ve diğer arkadaslar bir sey goruyor musunuz
Kuzum okudum da inşallah hamilesindir yaaa çok çok yenidir belki minnoş ☺ Dualarım seninle❤
Ben görüyorum kuzum benim de böyle çıkmıştı inşallah hamilesindir❤
@Hirasarem ve diğer arkadaslar bir sey goruyor musunuz
@Hirasarem ve diğer arkadaslar bir sey goruyor musunuz
Sanki senin de hamilelik haberini okumustum yanilmiyorum di miBende gördüm :))
Sanki senin de hamilelik haberini okumustum yanilmiyorum di mi
Belirti aradıgımız icin de olabilir kuzum..Belirti aradiğim için mi oluyor bilmiyorum cnm ama geçen ay da vardı cnm nasıp artık bakalım
Canım benim 17 ağustos bat tarihimkızlar giremediğim için takip edemedim batlarını geçmiş belki gözümden de kaçmış olabilir son durumlarınız neler
@Siyahhhinci @Amine45 @Paresilaaa @NarinnrnNAVLEE @Chern30 @certur @Mucizem33 @Kardelen060492 @birsevgi @Emel akdelun @Atomiks @Masalmina @serrabk @eczhnm @Ruyaaam123 @Bir_Mumine @naar04 @Rainbow3 @gocmenkizi_35 @fiona13
Öyle umut ediyoruz bakalım. Bende 2 gün sonra tekrarlıcam:)
Yaaa o arkadasn süper bir arkadaşmıs kuzumYa bir arkadaş doğuma girecek arkadaşlarının yanına gidip benim ismimi söyletiyordu :))
Hahahahha kesinlikle bu fikri duymasnlar sakınWalla bu işin ticaretini bile yapabilirleracayip para kazandırırız
Evet canım hayirlisiyla saglikla ilerlesin insallah hamileligin@Hirasarem ve diğer arkadaslar bir sey goruyor musunuz
Kadınlar kulubu komple hamıle kalcak dualardan SonraHahahahha kesinlikle bu fikri duymasnlar sakın
Amiiin amiin sağolasın ama kendim daha inanmadım hamile olduğuma gecikmeyi bekleyecegim.Evet canım hayirlisiyla saglikla ilerlesin insallah hamileligin
Canim bir sey sorucam sana, sen test yaptiginda bata ne kadar vardiEvet saolsun
Canim bir sey sorucam sana, sen test yaptiginda bata ne kadar vardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?