Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar ben 10. gün pik gördüm bugün 25. gün hala adet olmadim normal test yaptim negatif erken testmi yapmam lazim ? Bide kesin sonucu kscinci gün alirim

Kizlar bugun alttan muayne oldum. Sag tarafta dort sol tarafta bes tane folikul varmis sizce sayilari iymi? Boylari iyi dedi doktor. Igne veya ilac falan kullanmadim
ne için baktı doktoe adetin kaçıncı günü?

Ama hepsinin tedavisi var canım ya üzülme bende de prolaktin yüksek çıkmıştı dostinexle düşürdük. Hiç ilaç kullanıyor musun şuan pko için özel vitaminler vardı doktorun önerdiği

Yeni bat benim de tahmini 15 Ağustos canım Azze gerçi bu ay doktor korunma önerebilir ama olsun yine de yazılayım

Kizlar ben 10. gün pik gördüm bugün 25. gün hala adet olmadim normal test yaptim negatif erken testmi yapmam lazim ? Bide kesin sonucu kscinci gün alirim
Pikten sonra teste devam ettiniz mi belki ikinci kez yumurtlama olmuştur

Kızlar sizce test yapıp mı bat beklenmeli bat gecince mi test yapılmalı :))

Ettim hatta doktora gittim 14. gün doktor dediki sol tarafta yumurta var cok sasirdim 10. gün pik gördüm ve akintimdan anlamistim zaten akintimdan dolayi test yapmistim bu ay test yapmayi düsünmüyodum hic doktordan sonra devam ettim testler negatifti hep yani soldaki yumurtaya anlam veremedim kafamda karisti acikcasi , normal gebelik testi yaptim negatif artik daha test yapmam ama böyle gecikmesi normalmi 10. gün pike göre vucudul degisiyo ne oldugunu anlamiyorim artik

Ettim hatta doktora gittim 14. gün doktor dediki sol tarafta yumurta var cok sasirdim 10. gün pik gördüm ve akintimdan anlamistim zaten akintimdan dolayi test yapmistim bu ay test yapmayi düsünmüyodum hic doktordan sonra devam ettim testler negatifti hep yani soldaki yumurtaya anlam veremedim kafamda karisti acikcasi , normal gebelik testi yaptim negatif artik daha test yapmam ama böyle gecikmesi normalmi 10. gün pike göre vucudul degisiyo ne oldugunu anlamiyorim artik

Kızlar sizce test yapıp mı bat beklenmeli bat gecince mi test yapılmalı :))

Elinde fazla yap gitsin. Ama benim gibi stres yapacaksan hiç yapma batı bekle :)

Progesteron nedir doktor mi onerdi? Bende 15 temmuzde igne vuruldum suan 5.gunum bende merak ediyorum olup olmadigini bende tahlil yaptirsam mi.

4 gün var canım bugün yapmıştım testi
aa oyle mi? ya bu predictor testi yaniltici diye felan okudum cogu kiside pozitif gibi silik gosteriyor sonra da kanda negatif cikiyor felan yazmislar. bi tuhaf oldum zaten kaset testte negatif cikti ama dedigim.gibi bata 7 gun var

aa oyle mi? ya bu predictor testi yaniltici diye felan okudum cogu kiside pozitif gibi silik gosteriyor sonra da kanda negatif cikiyor felan yazmislar. bi tuhaf oldum zaten kaset testte negatif cikti ama dedigim.gibi bata 7 gun var

Baya hassas ve güzelmiş valla :) demek o testten yapsan baya net çıkacak belkide :)

Baya hassas ve güzelmiş valla :) demek o testten yapsan baya net çıkacak belkide :)

bende bugün miratech erken gebelikte pozitif gördüm bide adını hatrlamadığım normal testide yaptım ikisinde de gördüm. Ama after10 erken gebelik var en az onda belirgindi kullanırsanız haberiniz olsun. Kanda hcg de 20,28 geldi o kadar silik göreceğimi sanmazdım

Şuan erken ama belki bi iki gün kala yapılabilir. En azından bebis yoksa regl beklenir diger türlü gelcek mi geldi mi sıkıntısı cok daha zor
Zaten geçen ayda seninle batlarimiz aynıydı ve bende de 2 test var ayni zaman yapalım ne dersin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…