Kizlar bugun alttan muayne oldum. Sag tarafta dort sol tarafta bes tane folikul varmis sizce sayilari iymi? Boylari iyi dedi doktor. Igne veya ilac falan kullanmadim
Ama hepsinin tedavisi var canım ya üzülme[
valla canım benim biraz doktor korkum var . bildiklerm sunlar sadece sağ ovrrimde kist var. yumurtalıklarda pko görünümü var hormon testi yaptırmadım bir de prolaktin yüksek rutinlerde çıkmıştı. daha ne olsun bir de tam gitsem neler çıkacak kim bilir ?
Pikten sonra teste devam ettiniz mi belki ikinci kez yumurtlama olmuşturKizlar ben 10. gün pik gördüm bugün 25. gün hala adet olmadimnormal test yaptim negatif erken testmi yapmam lazim ? Bide kesin sonucu kscinci gün alirim
yazdım canımYeni bat benim de tahmini 15 Ağustos canımAzze gerçi bu ay doktor korunma önerebilir ama olsun yine de yazılayım
Pikten sonra teste devam ettiniz mi belki ikinci kez yumurtlama olmuştur
Pikten sonra teste devam ettiniz mi belki ikinci kez yumurtlama olmuştur
Kızlar sizce test yapıp mı bat beklenmeli bat gecince mi test yapılmalı :))
Selam Kızlar! Aranıza yeni katıldım, pco veya adet düzensizliğim yok, rahim filmi de sorunsuz ve eşimde de sıkıntı yok ancak 10 aydır hamilelik olmuyor. Bu ay doktorumun önerisiyle 5 gün 1 doz klomen ve 11 Temmuz 2020'de de ovitrelle çatlatma iğnesi uygulandı. dongumun 19. gunu (iğneden 6 gün sonra) progesteron için tahlil yaptırdım. Değerim 74.6 çıktı. Acaba bu hamilelik göstergesi olabilir mi?
2 testim var sadece :))Elinde fazla yap gitsin. Ama benim gibi stres yapacaksan hiç yapma batı bekle :)
Bence birini yap diğeri dursun geçerse yaparsin onuda2 testim var sadece :))
@Hirasarem ve diğer arkadaslar bir sey goruyor musunuz
aa oyle mi? ya bu predictor testi yaniltici diye felan okudum cogu kiside pozitif gibi silik gosteriyor sonra da kanda negatif cikiyor felan yazmislar. bi tuhaf oldum zaten kaset testte negatif cikti ama dedigim.gibi bata 7 gun var4 gün var canım bugün yapmıştım testi
aa oyle mi? ya bu predictor testi yaniltici diye felan okudum cogu kiside pozitif gibi silik gosteriyor sonra da kanda negatif cikiyor felan yazmislar. bi tuhaf oldum zaten kaset testte negatif cikti ama dedigim.gibi bata 7 gun var
Baya hassas ve güzelmiş valla :) demek o testten yapsan baya net çıkacak belkide :)
Şuan erken ama belki bi iki gün kala yapılabilir. En azından bebis yoksa regl beklenir diger türlü gelcek mi geldi mi sıkıntısı cok daha zorBence birini yap diğeri dursun geçerse yaparsin onuda
Aynen belirtide yok zatenBence bekle daha çok var :)
Zaten geçen ayda seninle batlarimiz aynıydı ve bende de 2 test var ayni zaman yapalım ne dersin :)Şuan erken ama belki bi iki gün kala yapılabilir. En azından bebis yoksa regl beklenir diger türlü gelcek mi geldi mi sıkıntısı cok daha zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?