Valla son 3 aydır benim hiç günü şaşmayan adetlerim hep geç gelmeye başladı. Gecikmeden sonra test yapıp negatifi gördükten 24 saat sonra adetim geliyor. Psikolojik olduğunu düşünüyorum ben artık beynim ve vücudum el birliğiyle benimle alay ediyor. Ama gecikme olmadan test yapma taraftarı değilim insan çok üzülüyor ve hep erken mi yaptım acaba diye soru işaretleri ve bir daha test yapma isteği oluyor.Kızlar sizce test yapıp mı bat beklenmeli bat gecince mi test yapılmalı :))
yaa senin ne zaman bu ayy :)Zaten geçen ayda seninle batlarimiz aynıydı ve bende de 2 test var ayni zaman yapalım ne dersin :)
Öyle mi dersin canım haklısın aslında. Ben pek gecikme yasamam bi iki gün erken gelir arada. Zaten belirtim de yok.Valla son 3 aydır benim hiç günü şaşmayan adetlerim hep geç gelmeye başladı. Gecikmeden sonra test yapıp negatifi gördükten 24 saat sonra adetim geliyor. Psikolojik olduğunu düşünüyorum ben artık beynim ve vücudum el birliğiyle benimle alay ediyor. Ama gecikme olmadan test yapma taraftarı değilim insan çok üzülüyor ve hep erken mi yaptım acaba diye soru işaretleri ve bir daha test yapma isteği oluyor.
Bata kac gunun kala yaptin canimbende bugün miratech erken gebelikte pozitif gördüm bide adını hatrlamadığım normal testide yaptım ikisinde de gördüm. Ama after10 erken gebelik var en az onda belirgindi kullanırsanız haberiniz olsun. Kanda hcg de 20,28 geldi o kadar silik göreceğimi sanmazdım
O zaman bekle gecikir hatta hiç gelmez inşallah o zaman yaparsın çünkü adet olmak testte negatif görmekten daha az üzüyor insanı ya da beni bilmiyorum herkeste nasıl.Öyle mi dersin canım haklısın aslında. Ben pek gecikme yasamam bi iki gün erken gelir arada. Zaten belirtim de yok.
Tamam canım beklicem. Diget hamileligimde ki gibi belirtilerim olsa beklemem suan bile yaparım ama. İnsallah gelmesin bat bi mucize olsunO zaman bekle gecikir hatta hiç gelmez inşallah o zaman yaparsın çünkü adet olmak testte negatif görmekten daha az üzüyor insanı ya da beni bilmiyorum herkeste nasıl.
İnşallah olur o mucizeler en kısa zamandaTamam canım beklicem. Diget hamileligimde ki gibi belirtilerim olsa beklemem suan bile yaparım ama. İnsallah gelmesin bat bi mucize olsun
Ben zaten predictor early yaptim ama işte çok güvenilir değil diye okudum.Baya hassas ve güzelmiş valla :) demek o testten yapsan baya net çıkacak belkide :)
Bata kac gunun kala yaptin canim
Şuan erken ama belki bi iki gün kala yapılabilir. En azından bebis yoksa regl beklenir diger türlü gelcek mi geldi mi sıkıntısı cok daha zor
Kuzum döngün nasıldı senin? 10.günde gördüysen aslında cıkması lazımdı amaAzze cim bende bugün test yaptim , 25. günüm erkenmi yaptim sence ? 10. gün ovulasyon oldu diye yaptim ama normal testti bu
Ama senin daha var regl agrısı degil belkideKizlar regli olacam galiba agridan aglayacam nerdeyse belim kasiklarim regli olmus gibi agriyor hic gecmiyor yarim saattir ilk defa bukadar erken olacam bat 26 sastik ya
Evet kuzum ya olursam regli bu yasima kadar bir ilk yasayacam en erken 25 gunde olurum bugun 22 gun oldu daha belim kopuyor yuruyemiyorum agridan kivraniyorumAma senin daha var regl agrısı degil belkide
Bebek agrisi boyle olurmu kuzum maf oldum yada cok usuttum enfeksiyon var kafayi yedim bu geceAma senin daha var regl agrısı degil belkide
kuzum cok adet sancısı cekenler var ama bebek yerlesiyo belkideBebek agrisi boyle olurmu kuzum maf oldum yada cok usuttum enfeksiyon var kafayi yedim bu gece
Kuzum döngün nasıldı senin? 10.günde gördüysen aslında cıkması lazımdı ama
Bende endometrisiz var, dogum kontrol hapini birakali 3 ay oldu yeniden kistler gelmismi diye bakti canim. Ayni andada yumurtaliklarin boyuna falan bakti iste. Dogum kontrol hapi kullanirken cok kucuklerdi simdi normale dönmüs nerdeysene için baktı doktoe adetin kaçıncı günü?
Ama hepsinin tedavisi var canım ya üzülmebende de prolaktin yüksek çıkmıştı dostinexle düşürdük. Hiç ilaç kullanıyor musun şuan pko için özel vitaminler vardı doktorun önerdiği
Ay ins canim kizim simdi hayal kuruyor ses kaydi olsa atsam sizlere kardesim olsa falan diye allah bana neden vermiyor anne kuzenlerimin hep var benim kardesim oldu neden benden aldi onu cok uzuluyorum kizima kendimden gectim rabbim kimsenin boynunu bukmesinkuzum cok adet sancısı cekenler var ama bebek yerlesiyo belkide
muayene etkilemez bence canım. Test varsa yap bence :)Valla normal döngüm yillardir 28 gün ama son aylar 28 günde cook nadir oldum23. gün cok ciddi sancilaril vardi bacaklarim belim ve karnim dedim tamam hasta oluyorum ertesi gün gecti simdi sadece gögüs agrim var bide kasiklarimda siskinlik hissediyorum okadat baskada bisey yok yani buay öyle üzerine düsmedim ama bu adetlerin oynamasi kafami karistiriyo artik nezaman adet olacagimi bilemiyorum sürekli soruyorum söyle mi dogru böylemi diye erken test yapsam cikarmi ? Birde bu ay ben muayene oldum alttan oda etkilermiki gecikmeyi böyle ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?