yaaa kuzuuummm benim kıyamam onaaa Rabbim ona kardesss versin tez vakittee.Ay ins canim kizim simdi hayal kuruyor ses kaydi olsa atsam sizlere kardesim olsa falan diye allah bana neden vermiyor anne kuzenlerimin hep var benim kardesim oldu neden benden aldi onu cok uzuluyorum kizima kendimden gectim rabbim kimsenin boynunu bukmesin
Canim gecen ay ben pikten 17 gun sonra gordum regli bazen olabiliyor sanirim ama ins bebek vardir bazen testde cikmiyor kanda cikiyor beta 600 lerde cikmamis kadinin kanda cikmis evlilik yil donumu suprizi icin esine sans iste ins seninde supriz yapar bebeginValla normal döngüm yillardir 28 gün ama son aylar 28 günde cook nadir oldum23. gün cok ciddi sancilaril vardi bacaklarim belim ve karnim dedim tamam hasta oluyorum ertesi gün gecti simdi sadece gögüs agrim var bide kasiklarimda siskinlik hissediyorum okadat baskada bisey yok yani buay öyle üzerine düsmedim ama bu adetlerin oynamasi kafami karistiriyo artik nezaman adet olacagimi bilemiyorum sürekli soruyorum söyle mi dogru böylemi diye erken test yapsam cikarmi ? Birde bu ay ben muayene oldum alttan oda etkilermiki gecikmeyi böyle ?
muayene etkilemez bence canım. Test varsa yap bence :)
Canim gecen ay ben pikten 17 gun sonra gordum regli bazen olabiliyor sanirim ama ins bebek vardir bazen testde cikmiyor kanda cikiyor beta 600 lerde cikmamis kadinin kanda cikmis evlilik yil donumu suprizi icin esine sans iste ins seninde supriz
Yaa dogru diyosun zaten herseye hazirlikliyim biraktim akisina vücudumu nasil istiyosa öyle yapsinipler koptu artik
Oglumda cok erken ögrendim ya bundada öyle olur diye tahmin ediyorum olsa cikardi yaa test falan yapip morel bozmim en iyiSi bugün agzimin payini aldim aksamnormal test yaptim negatif cikti karnim büyüyünce anlicam
Busefer kararliyim
Amin hayirlisini versin cumlemize rabbim kuzum saglikli hayirli olanini nasip etsin insallahyaaa kuzuuummm benim kıyamam onaaa Rabbim ona kardesss versin tez vakittee.
yap canım alarm kurrAksam üzeri normal test yaptim negatif cikti ilk idrarla yapsam cikarmi ki sabah onu beceremiyorum yaa unutuyorum hep
İnşallah canımmAmin hayirlisini versin cumlemize rabbim kuzum saglikli hayirli olanini nasip etsin insallah
Canım ben hastalandım. Bat 10 ağustos. Çatlama iğnesi ve ilaç kullanmıyorum bu ay. Adetimin 2.gününde hayıt tohumu içmeye başladım.kızlar giremediğim için takip edemedim batlarını geçmiş belki gözümden de kaçmış olabilir son durumlarınız neler
S Siyahhhinci @Amine45 @Paresilaaa N Narinnrn @NAVLEE @Chern30 @certur @Mucizem33Kardelen060492 @birsevgi @Emel akdelun @Atomiks @Masalmina @serrabk @eczhnm @Ruyaaam123 @Bir_Mumine @naar04 @Rainbow3 @gocmenkizi_35 @fiona13
8 temmuzda kimyasal gebelik yasadim canim yeni bat 5 agustoskızlar giremediğim için takip edemedim batlarını geçmiş belki gözümden de kaçmış olabilir son durumlarınız neler
S Siyahhhinci @Amine45 @Paresilaaa N Narinnrn @NAVLEE @Chern30 @certur @Mucizem33Kardelen060492 @birsevgi @Emel akdelun @Atomiks @Masalmina @serrabk @eczhnm @Ruyaaam123 @Bir_Mumine @naar04 @Rainbow3 @gocmenkizi_35 @fiona13
Agustos da saglıklı gebelik nasip olsun insallah canım8 temmuzda kimyasal gebelik yasadim canim yeni bat 5 agustos
Agustos ugurlu gelir inşallahhCanım ben hastalandım. Bat 10 ağustos. Çatlama iğnesi ve ilaç kullanmıyorum bu ay. Adetimin 2.gününde hayıt tohumu içmeye başladım.
İnşallah canım hepimize iyi güzel gelsinAgustos ugurlu gelir inşallahh
Hayali cizgiler konusunda artik uzmanlasmis biri olarak goruyorum
Canım ben regl oldum bat 5 Ağustos ama bu ay takip etmedim. Bu ay eşim şehir dışında genellikle oyüzden bu ay boş geçti benimkızlar giremediğim için takip edemedim batlarını geçmiş belki gözümden de kaçmış olabilir son durumlarınız neler
Canım yumurtlama gününden eminsen eğer luteal faz eksikliği var demektir. Bi araştır bu konuyu derimAynen, ama ilk kez ovulasyon testinden 11 gun sonra oldu.. Hep 14. Gun olurdu
İnşaallah bebistendir testin görselini atsaydin canım bı baksyadikKızlar günaydınnnnn. Bugün çatlatma iğnenin 12. Günü eh artık etkisi kalmamıştır. Birde dün kan testinde 3.43 çıkmıştı ya. Bugün tekrardan erken gebelik testi yaptım. Düne göre ikinci çizgi daha belirgin oldu. Yükseldi diye umuyorum. Çünkü düşmüş olsa zaten 3 sıfırlanırdı bişey de çıkmazdı dimi dimiii:)) zaten uyuyamadım tam uykuya daldım. Mide bulantısıyla uyandım. Midem ağzıma geldi. Hala da çok kötü bulanıyor. Lütfen lütfen lütfen Allahımmm bebiştendir bunlar ö yarın çok çok yükselmiş olsun amin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?