Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yaaa kuzuuummm benim kıyamam onaaa Rabbim ona kardesss versin tez vakittee.

Canim gecen ay ben pikten 17 gun sonra gordum regli bazen olabiliyor sanirim ama ins bebek vardir bazen testde cikmiyor kanda cikiyor beta 600 lerde cikmamis kadinin kanda cikmis evlilik yil donumu suprizi icin esine sans iste ins seninde supriz yapar bebegin

Evet her bebek bir olmaz canim sende cinsiyet ogrenirsin fena olmaz bir kac ayada dogrursun

Canım ben hastalandım. Bat 10 ağustos. Çatlama iğnesi ve ilaç kullanmıyorum bu ay. Adetimin 2.gününde hayıt tohumu içmeye başladım.

Canım ben regl oldum bat 5 Ağustos ama bu ay takip etmedim. Bu ay eşim şehir dışında genellikle oyüzden bu ay boş geçti benim

Aynen, ama ilk kez ovulasyon testinden 11 gun sonra oldu.. Hep 14. Gun olurdu
[/QUOTE]
Canım yumurtlama gününden eminsen eğer luteal faz eksikliği var demektir. Bi araştır bu konuyu derim.

Kızlar günaydınnnnn. Bugün çatlatma iğnenin 12. Günü eh artık etkisi kalmamıştır. Birde dün kan testinde 3.43 çıkmıştı ya. Bugün tekrardan erken gebelik testi yaptım. Düne göre ikinci çizgi daha belirgin oldu. Yükseldi diye umuyorum. Çünkü düşmüş olsa zaten 3 sıfırlanırdı bişey de çıkmazdı dimi dimiii:)) zaten uyuyamadım tam uykuya daldım. Mide bulantısıyla uyandım. Midem ağzıma geldi. Hala da çok kötü bulanıyor. Lütfen lütfen lütfen Allahımmm bebiştendir bunlar ö yarın çok çok yükselmiş olsun amin :))

İnşaallah bebistendir testin görselini atsaydin canım bı baksyadik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…