İnşaallah bebistendir testin görselini atsaydin canım bı baksyadik
İnşaallah bebistendir testin görselini atsaydin canım bı baksyadik
Ben yumurtlamadan 14 gün sonra yaptım 48 çıkmıştı kuzumhayirli olsunn hamile misinbata kac gun evvelsi yaptin
Çok sevindim koyulaşmasına canım inşallah yarın güzel haberler verirsin.Kızlar günaydınnnnn. Bugün çatlatma iğnenin 12. Günü eh artık etkisi kalmamıştır. Birde dün kan testinde 3.43 çıkmıştı ya. Bugün tekrardan erken gebelik testi yaptım. Düne göre ikinci çizgi daha belirgin oldu. Yükseldi diye umuyorum. Çünkü düşmüş olsa zaten 3 sıfırlanırdı bişey de çıkmazdı dimi dimiii:)) zaten uyuyamadım tam uykuya daldım. Mide bulantısıyla uyandım. Midem ağzıma geldi. Hala da çok kötü bulanıyor. Lütfen lütfen lütfen Allahımmm bebiştendir bunlar ö yarın çok çok yükselmiş olsun amin :))
Çok sevindim koyulaşmasına canım inşallah yarın güzel haberler verirsin.Kan testi yaptıracak mısın yarın?
İnşallah güzel haberler verirsin canım çok sevindim.Saol canım ❤ evet vereceğim yarın :)
İnşallah güzel haberler verirsin canım çok sevindim.
Artık 3 den düşüğünü de algılayacak kadar hassas bir test değildir bence. Bir de koyulaşma var düne göre diyorsun. İçini ferah tut bence. Bu defa oldu diye düşün.Yaa inşdediğim gibi düşmüş olsaydı beta testte ikinci çizgi çıkmazdı dimi. Zaten çok düşüktü beta
Kuzu üçünü kolaj yapNormalde efektle yapıp koyuyordum şimdi normal atıyorum :)
Tamam çiçeğim❤En azından bat günü test yap kuzumm
Ben kendim yaptırdım meraktan, burda okudum. Rahmi kalınlaştıran hormon, normalde yumurtlama sonra 10 üzeriyse iyi anlamına geliyor, gebelik yoksa sonradan düşüyor, gebelik varsa artarak devam ediyor. Benim 75 çıkınca kafam karıştı.Progesteron nedir doktor mi onerdi? Bende 15 temmuzde igne vuruldum suan 5.gunum bende merak ediyorum olup olmadigini bende tahlil yaptirsam mi.
Canım merhaba aynısını bana da söyledi sizce bu yumurtlama olmamış mı, ve bundan sonra hep silikleşti ama olmamış dedi çok üzgünüm o kadar inanmıştım kiAy ona kalsa benim testim de yumurtlama değildi. Hatta benim gebelik testime bile negatif demişlerdi. Bence ona takılma sen kuzum
Elinde test kaldı mıKoyamıyorum foto bellek yetersiz dio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?