25 iyaa senin ne zaman bu ayy :)
Bu hangi marka acaba? Hcg 3ken bile göstermesine hayran kaldım. Bulundurayım elimin altındaEki Görüntüle 2665472
Bu dünkü alttakide bugün ki:)
neyse bi iki gün daha bekleYok kalmadı ya:)
Sende belirti var mı kuzum
kız baya fark var dünkin de hiçbişe gözükmüyo resmen
Bu hangi marka acaba? Hcg 3ken bile göstermesine hayran kaldım. Bulundurayım elimin altında
kız baya fark var dünkin de hiçbişe gözükmüyo resmen
Bende 15inde catlatma ignesj vuruldum kacinci gun yaptirmaliyim. Yuksek cikmis umarim hamilesinizdidBen kendim yaptırdım meraktan, burda okudum. Rahmi kalınlaştıran hormon, normalde yumurtlama sonra 10 üzeriyse iyi anlamına geliyor, gebelik yoksa sonradan düşüyor, gebelik varsa artarak devam ediyor. Benim 75 çıkınca kafam karıştı.
Valla göğüslerim acıyor ara ara bide bacaklarım ağrıyor bugün galiba adet olcam ovu testi yaptım bu ay pik günü degerlendirmistik ve silikleştikten sonrada. Ama 15 temmuz pikti ve daha 6 gün oldu test yapsam da çıkmaz sanırım mecbur adeti bekliycemSende belirti var mı kuzum
Ver bencede kuzuYaaa evet dimi bende hiç beklemiyordum saniyesinde hemen böyle göründüyarın kan vereyim bakalım:)
15 temmuz pikse regl günü de ileri atmıstır canımValla göğüslerim acıyor ara ara bide bacaklarım ağrıyor bugün galiba adet olcam ovu testi yaptım bu ay pik günü degerlendirmistik ve silikleştikten sonrada. Ama 15 temmuz pikti ve daha 6 gün oldu test yapsam da çıkmaz sanırım mecbur adeti bekliycem
O zaman bunlar regl belirtisi degilmi diyorsun:)15 temmuz pikse regl günü de ileri atmıstır canım
Süper valla. İnşallah değerleriniz yükselirPredictor erken gebelik testi int de 3tanesini baya hesaplı almıştım :)
Canını sıkmak istemem ama internetten bende çok uyguna prodüktör early express hepsinden aldım aynı böyle çizgi çıkardı ve hamile çıkmadım değerim de 2.20 çıkmıştı, inşallah güvenilirdir test bence git normal test al onlar daha iyiEki Görüntüle 2665472
Bu dünkü alttakide bugün ki:)
Canını sıkmak istemem ama internetten bende çok uyguna prodüktör early express hepsinden aldım aynı böyle çizgi çıkardı ve hamile çıkmadım değerim de 2.20 çıkmıştı, inşallah güvenilirdir test bence git normal test al onlar daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?