Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende burayı fotolarla doldurdum rıwjeheheıwwjejeh

Bu hangi marka acaba? Hcg 3ken bile göstermesine hayran kaldım. Bulundurayım elimin altında

Predictor erken gebelik testi int de 3tanesini baya hesaplı almıştım :)

kız baya fark var dünkin de hiçbişe gözükmüyo resmen

Yaaa evet dimi bende hiç beklemiyordum saniyesinde hemen böyle göründü yarın kan vereyim bakalım:)

Bende 15inde catlatma ignesj vuruldum kacinci gun yaptirmaliyim. Yuksek cikmis umarim hamilesinizdid

Sende belirti var mı kuzum
Valla göğüslerim acıyor ara ara bide bacaklarım ağrıyor bugün galiba adet olcam ovu testi yaptım bu ay pik günü degerlendirmistik ve silikleştikten sonrada. Ama 15 temmuz pikti ve daha 6 gün oldu test yapsam da çıkmaz sanırım mecbur adeti bekliycem

15 temmuz pikse regl günü de ileri atmıstır canım

Azze canım ben de bu posttan devam etmek istiyorum en az kafa karıştıran yer burası galibainan azıcık aklım vardı onu da kaybedicem okuya okuya, adetlerim düzensiz ama tahmini adet tarihim 3 ağustos, ekler misin beni de,

Canını sıkmak istemem ama internetten bende çok uyguna prodüktör early express hepsinden aldım aynı böyle çizgi çıkardı ve hamile çıkmadım değerim de 2.20 çıkmıştı, inşallah güvenilirdir test bence git normal test al onlar daha iyi

Dün kan verdim canım 3.43 çıktı. Yarın tekrar vereceğim. Doktorla konuştum hamile olma ihtimalin var dedi yarın belli olacak bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…