Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dün kan verdim canım 3.43 çıktı. Yarın tekrar vereceğim. Doktorla konuştum hamile olma ihtimalin var dedi yarın belli olacak bakalım
Ay o zaman hayırlı olsun gerçekten internete olan güvenim sarsıldı da dostane bir tavsiye de bulunayım dedim canını sıkmak değil amacım sakın şüphe duyma o zaman inşallah bol bol dua et tutunsun sana sağlıkla

Yok neden canımı sıkasın sende yaşadığını yazmışsın:) inş çok teşekkür ederim çok amin

Kızlar ben de doktordan geliyorum şimdi aşılama için rapor falan çıkaracaktık tam doktor bir hesaplama yaptı yumurtlama dönemi bayrama denk geliyor onun için bu ay kaldı yine. Yine Klomen ve 5 günlük iğne verdi tam olarak ne bilmiyorum eşim alacak öğleden sonra inşallah onlarla olur bu ay. Olmazsa da artık gelecek aya aşılamayı yaptıracağız.

Vardır bunda da bi hayır belki de asılamaya gerek kalmadan olcak

aynen ya aslında yazmaya calısıyorum herkese ama :) kız murpyy evde fasulye dogruyom aklımda sen varsın senden fazla sabırsız olabilir miyim acabaa

Ahahah çok tatlısın ya bende düşünmemek için Müge anlıyı izliyorum:))

Bende bakıyorumm. Anne babalıgı haketmeyenler olmasın ya.

Kesinlikle. Ya şimdi izledin mi şoka uğradım kadının söyledikleri neydi öyle yaaa

aynen ya aslında yazmaya calısıyorum herkese ama :) kız murpyy evde fasulye dogruyom aklımda sen varsın senden fazla sabırsız olabilir miyim acabaa
Bende nişantalı çocuğuyum benide alın dedimşaka bir yana da şey bat yazdım takip etmek için bide ovülasyon testi örneği bıraktım,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…