Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki hep yaşadığım için bunları yine çatlatma iğnesi uygulayıp kendin deneyeceksin canım. Belki olur bence aşılamayla şans neredeyse aynı zaten

gel canımmm görmedim valla görsem yazardım
Sağol canım bat tahmini 3 ağustos diyelim , kendimce bana kalırsa 15 temmuzda pik gördüm, ama ebruya yolladım hayır olmamış dedi ama o gündem bu yana hiç koyulaşmadı sana da öyle demiş merak ediyorum ne oldu senin aynı durumdayız galiba ,eğer bir gelişme olursa yazarım

Benim de 10 unda yumurta çatlamıştı canım test yapmaya korkuyorumsağlıkla ilerlesin inş senin canım varsa bizim aynı olur

bana da olmamıs dedi. Ama sonra devam etmediğim için koyulasma olup olmadıgını bilmiyorum ben canım. Ama sonra hic koyulasma olmadıysa sende demekki olmus yumurtlams. Storycana da olmamıs demis simdi hamile kız belki bizede öyle demesi sans getirir ne dersin

Ah kuzum valla herşeyden umut ediyorum gerçekten, inşallah olur senin çok istediğini biliyrum ezan okunuyor rabbim nasip etsin, müge olayı beni çok etkiledi insan evladına nasıl yapar bunu, anne olmak bu mu yani, kendi konuma da çok canım sıkıldı arkadaşım da yollamış ona da olmamış yumrtlama demiş atayım mı görseniz yorumlar mısınız kızlar sizde,

Bide çok övdü bu surelab markasını ama hep testler sararıyor az damlatmama rağmen, arkadaşımınkini de atıcam,

Eklentiler

• EEEA534F-1E18-4D35-9402-8A82F57DFDFE.webp
    47,2 KB · Görüntüleme: 38
  • 8FB8E52E-833C-443D-97B2-41E4942F5855.webp
    43,4 KB · Görüntüleme: 49
Ebru hanımdan test alıp yorumlatmak da iyi değil o zaman. Yanlış yorumluyor. Ondan test alayım diyordum yaaa((

Ebru hanımdan test alıp yorumlatmak da iyi değil o zaman. Yanlış yorumluyor. Ondan test alayım diyordum yaaa((
Ya tam olarak öyle diyemem testlerde alakalı olabilir, sonuçta o gördüğünü yorumluyor, ama ben çok övmesine rağmen beğenmedim testleri

Buda arkadaşımın aynı marka ebru testi ve onunda testin ortada yamuk çıkıyor tekrar yapıyor sonrada böyle çıkıyor ve buna da yumurtlama olmamış demiş

Eklentiler

• F57BA4AB-7DFC-4624-BBC0-9B8278DF46F2.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 48
Bende öyle M -Murphy icin sabrszlikla bekliyorum
Canım sana da bir şey sorabilirim miyim mesrla ben adetin 19. Günü yumurtlama yaşadıysam geç yumurtlama mı oluyor bu peki adetin ne zaman gelmesini bekleriz, her zaman 14 gün sonra mı, ya da hamile kalsak kaçıncı haftada olduğumuzu nasıl hesaplarız bu geç yumurtlama mı merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…