- 9 Şubat 2019
- 1.298
- 1.029
- 133
- 33
Sağolsun öyle evet, çok yazıyoruz ondanGörmemiştir canım yoksa dikkate almayacak biri değildirAzze miz:)
Ay demiştim artabilir sen ona bakma diyeEki Görüntüle 2665472
Bu dünkü alttakide bugün ki:)
Ay demiştim artabilir sen ona bakma diyeçok sevindim canım İnşallah artmaya devam eder
Bi de cok normalmış gibi anlatıyo. Bizim karnımızdayken kaybediyoruz ciğerimiz yanıyoKesinlikle. Ya şimdi izledin mi şoka uğradım kadının söyledikleri neydi öyle yaaa
gel canımmm görmedim valla görsem yazardımBENi de katın aranıza yazdım
bat ne zamanBende nişantalı çocuğuyum benide alın dedimşaka bir yana da şey bat yazdım takip etmek için bide ovülasyon testi örneği bıraktım,
Seni o kadar iyi anlıyorum ki hep yaşadığım için bunlarıKızlar ben de doktordan geliyorum şimdi aşılama için rapor falan çıkaracaktık tam doktor bir hesaplama yaptı yumurtlama dönemi bayrama denk geliyor onun için bu ay kaldı yine.Yine Klomen ve 5 günlük iğne verdi tam olarak ne bilmiyorum eşim alacak öğleden sonra inşallah onlarla olur bu ay. Olmazsa da artık gelecek aya aşılamayı yaptıracağız.
Sağol canım bat tahmini 3 ağustos diyelim , kendimce bana kalırsa 15 temmuzda pik gördüm, ama ebruya yolladım hayır olmamış dedi ama o gündem bu yana hiç koyulaşmadı sana da öyle demiş merak ediyorum ne oldu senin aynı durumdayız galiba ,eğer bir gelişme olursa yazarımgel canımmm görmedim valla görsem yazardım
Böyle çok uzun zamandır bekleyenler hamile kalınca bana da umut oluyorYaaa çok teşekkür ederim inş❤
Benim de 10 unda yumurta çatlamıştı canım test yapmaya korkuyorumAmin kuzumm aminn hiç beklemediğiniz anlarda inşallah sürrpriz yapsınlarBeta hcg 20,28 geldiii 10unda yum çatlmıştı tarih olarak ben merak ediyordum başkaları ne kadar sürede gördü diye benim gibi olan varsa bilgisi olsun diye yazıyorumm
bana da olmamıs dedi. Ama sonra devam etmediğim için koyulasma olup olmadıgını bilmiyorum ben canım. Ama sonra hic koyulasma olmadıysa sende demekki olmus yumurtlams. Storycana da olmamıs demis simdi hamile kızSağol canım bat tahmini 3 ağustos diyelim , kendimce bana kalırsa 15 temmuzda pik gördüm, ama ebruya yolladım hayır olmamış dedi ama o gündem bu yana hiç koyulaşmadı sana da öyle demiş merak ediyorum ne oldu senin aynı durumdayız galiba ,eğer bir gelişme olursa yazarım
aynıyız sanırımmmBenim de 10 unda yumurta çatlamıştı canım test yapmaya korkuyorumsağlıkla ilerlesin inş senin canım varsa bizim aynı olur
Ah kuzum valla herşeyden umut ediyorum gerçekten, inşallah olur senin çok istediğini biliyrum ezan okunuyor rabbim nasip etsin, müge olayı beni çok etkiledi insan evladına nasıl yapar bunu, anne olmak bu mu yani, kendi konuma da çok canım sıkıldı arkadaşım da yollamış ona da olmamış yumrtlama demiş atayım mı görseniz yorumlar mısınız kızlar sizde,bana da olmamıs dedi. Ama sonra devam etmediğim için koyulasma olup olmadıgını bilmiyorum ben canım. Ama sonra hic koyulasma olmadıysa sende demekki olmus yumurtlams. Storycana da olmamıs demis simdi hamile kızbelki bizede öyle demesi sans getirir ne dersin
Ebru hanımdan test alıp yorumlatmak da iyi değil o zaman. Yanlış yorumluyor. Ondan test alayım diyordum yaaabana da olmamıs dedi. Ama sonra devam etmediğim için koyulasma olup olmadıgını bilmiyorum ben canım. Ama sonra hic koyulasma olmadıysa sende demekki olmus yumurtlams. Storycana da olmamıs demis simdi hamile kızbelki bizede öyle demesi sans getirir ne dersin
Test yaptın mı azze canımmmaynıyız sanırımmm
Ya tam olarak öyle diyemem testlerde alakalı olabilir, sonuçta o gördüğünü yorumluyor, ama ben çok övmesine rağmen beğenmedim testleriEbru hanımdan test alıp yorumlatmak da iyi değil o zaman. Yanlış yorumluyor. Ondan test alayım diyordum yaaa((
Canım sana da bir şey sorabilirim miyim mesrla ben adetin 19. Günü yumurtlama yaşadıysam geç yumurtlama mı oluyor bu peki adetin ne zaman gelmesini bekleriz, her zaman 14 gün sonra mı, ya da hamile kalsak kaçıncı haftada olduğumuzu nasıl hesaplarız bu geç yumurtlama mı merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?