Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Üzülme canım vardır bunda bir hayır. Gerek kalmayacak belkide aşılamaya.

Canım daha önceleri 14. Gun falan mı yumurtlama oluyordu eger öyleyse 5 gub gec yumurtlamis oluyorsun ve regl tarihinde 5 gün ileri atacak sekilde hesaplaman gerekicek ben gecen ay 13 gün gec yumurtladım ve regl tarihim 17 hazranken 30 haziranda gelmis oldu umarım yardmci olabilmisimdr

Üzme kendini bebis istememistr aşılamayi kendi kendine gelecektir insallah

Bide çok övdü bu surelab markasını ama hep testler sararıyor az damlatmama rağmen, arkadaşımınkini de atıcam,
canım sen kaç damla damlatıyosun. Benimde ilk 3 tanesi boşa gitti yapamadım bi türlü son ikisini anca yapmıstım iste. Ama seninki de pik olmuş gibi cünkü sonra hep siliklesmis. Tam koyulaşma olmamıs ama benimkide öyleydi. Bence testlerden dolayı böyle oluyı.

hus3545 canım senin için eczacımıza sordum vajinal flora bozulmuştur o yüzden devamlı mantar enfeksiyonu oluşur diyor. Önce oranın doğal dengesini sağlaman lazım. Vajinal probiyotikler var vagi flora, maflor vajinal, nbl gynobıotic bunlardan birini alıp kullanabilirsin üç ay kullanman lazım. Bir de duştayken vücudunu yıkadığın jelle vajina için olan farklı oluyor, öyle bir yıkama jeli al ph daha asidik olması lazım

Ebru hanımdan test alıp yorumlatmak da iyi değil o zaman. Yanlış yorumluyor. Ondan test alayım diyordum yaaa((
Ben önermiyorum cok gec cevap yazıyo bi de bak burda kac kisiye olmamıs demiss :)

Benim de 10 unda yumurta çatlamıştı canım test yapmaya korkuyorumsağlıkla ilerlesin inş senin canım varsa bizim aynı olur

Amin kuzum insallah biliyorsun gec döllenme denen de bisey var adet gecikmesini bekle canım eger tedirginsen stres oluyor insan biliyorum ama insallah Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin her birimize Insallah seninde vardır

Seni o kadar iyi anlıyorum ki hep yaşadığım için bunları yine çatlatma iğnesi uygulayıp kendin deneyeceksin canım. Belki olur bence aşılamayla şans neredeyse aynı zaten
İnşallah olur artık hepimizin canm

Canim benim her ay t c den koyu olurdu bu ay çok koyu olmadı benim neredeyse c den 1 ton açıktı degerlendirdim canım hatta döngünün 21. Günü yumurtlama kabul ettiğim 16.gunden daha koyu çıktı ama degerlendirememistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…