böyle de insanın kafası karısıyo. Ben sonrasın da test yapamadım iliski de olmadım cok canım sıkıldı öyle diyinceCanim benim her ay t c den koyu olurdu bu ay çok koyu olmadı benim neredeyse c den 1 ton açıktı degerlendirdim canım hatta döngünün 21. Günü yumurtlama kabul ettiğim 16.gunden daha koyu çıktı ama degerlendirememistim
Yok canım canını sıkma ben c kadar koyulasmasa da kaçırmayım dedim ertesi gün koyulaşır sandım ama siliklesti canim. Çok koyulastigi 21. Gündü ama degerlendirmedim hatta 16 ve 18 gün den sonra hiç degerlendirmedik eşim belini agritti yeni yeni düzeliyor adam sağdan sola donemiyorduböyle de insanın kafası karısıyo. Ben sonrasın da test yapamadım iliski de olmadım cok canım sıkıldı öyle diyince
Canım sen bu ay ümitsizsin ya gelir Allah'ın izniyle o Bebek benim en umutsuz olduğum zamanda oldu 3 hamileligimdeKızlar ben de doktordan geliyorum şimdi aşılama için rapor falan çıkaracaktık tam doktor bir hesaplama yaptı yumurtlama dönemi bayrama denk geliyor onun için bu ay kaldı yine.Yine Klomen ve 5 günlük iğne verdi tam olarak ne bilmiyorum eşim alacak öğleden sonra inşallah onlarla olur bu ay. Olmazsa da artık gelecek aya aşılamayı yaptıracağız.
demekki nasip olmus kuzumm :)) bende öyle değerlendirdim zaten çatladıgı günde değerlendirdim sonra değerlendiremedim zaten.Yok canım canını sıkma ben c kadar koyulasmasa da kaçırmayım dedim ertesi gün koyulaşır sandım ama siliklesti canim. Çok koyulastigi 21. Gündü ama degerlendirmedim hatta 16 ve 18 gün den sonra hiç degerlendirmedik eşim belini agritti yeni yeni düzeliyor adam sağdan sola donemiyordu
Yaa senin mesajlarinin bildirimi gelmiyor ki
canım yumurtlama gec yada erken olabiliyor degiskenlik gösterebiliyor. Bence bekle bigün cıkmayıp ertesi gün cıkan da varMerhaba kizlar, yardiminiza talibim :)
Benim SAT 13 Hazirandi. Normal Döngüm 29-33 gün arasi. Yumurtlamayi afedersiniz akintidan az cok anliyorum 15. - 18. günler arasi yumurtlama oluyor normalde. Bu ay Ovulasyon Testi kullandim ve Yumurtlamayi 24. gün gördüm (yum. akintisinida ayni gün gördüm) 05 Temmuzda. Catlama tahminen 7 Temmuzda oldu.
19 Temmuzda gebelik testi yaptim sonuc negatif. 20 temmuzda regl agrisi gibi karnim agrimaya basladi 1 Saat sürdü kesildi. Simdi ne gelen var ne giden ne de agrim var.
Yumurtlama neden gec olur bir bilgisi olan varmi. Birde gebelik olsa cikardi test de diye düsünüyorum, sizce regl im neden hala gelmiyor?
Yardimci olursaniz sevinirim, simdiden tesekkürler
İnşallah çok güzel olurCanım sen bu ay ümitsizsin ya gelir Allah'ın izniyle o Bebek benim en umutsuz olduğum zamanda oldu 3 hamileligimde
canım yumurtlama gec yada erken olabiliyor degiskenlik gösterebiliyor. Bence bekle bigün cıkmayıp ertesi gün cıkan da var
Bekliyorum canım aminnnnnAmin kuzum insallah biliyorsun gec döllenme denen de bisey var adet gecikmesini bekle canım eger tedirginsen stres oluyor insan biliyorum ama insallah Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin her birimizeInsallah seninde vardır
Bekliyorum canımmm aminnnnAmin kuzum insallah biliyorsun gec döllenme denen de bisey var adet gecikmesini bekle canım eger tedirginsen stres oluyor insan biliyorum ama insallah Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin her birimizeInsallah seninde vardır
İnsan düzeni bozulunca kötü oluyo gercekten. Bi iki güne tekrarlarsın olmazsa kan verirsinCok tesekkür ederim cevabin icin.
Ilk defa bu Kadar gecikti bende stres oluyorum gelmedikce, sanki tüm düzenim bozuldu hep böyle olacakmis gibi. Hamileligi gectim eski düzeni tutturmaya calisiyorum geri.
İnsan düzeni bozulunca kötü oluyo gercekten. Bi iki güne tekrarlarsın olmazsa kan verirsin
3 damladan fazla hiç dökmedim evet benim kafamı karıştıran zatem silikti sonra koyulaşmaya başladı sonra o koyu halini gördüm bir sürü belirti de yaşadım ve şuan o belirtilerin hepsi gitti bir andacanım sen kaç damla damlatıyosun. Benimde ilk 3 tanesi boşa gitti yapamadım bi türlü son ikisini anca yapmıstım iste. Ama seninki de pik olmuş gibi cünkü sonra hep siliklesmis. Tam koyulaşma olmamıs ama benimkide öyleydi. Bence testlerden dolayı böyle oluyı.
yumurtlama olmusturr kuzum. Vücut her ay kendini gebeliğe hazırlıyo aslında belirtilerimizde o yüzden oluyo. Regl olunca da gidiyo belirtiler.3 damladan fazla hiç dökmedim evet benim kafamı karıştıran zatem silikti sonra koyulaşmaya başladı sonra o koyu halini gördüm bir sürü belirti de yaşadım ve şuan o belirtilerin hepsi gitti bir andaya gebeliğe hazırladı kendini vücut ya da hiç yumurtlamadım beni üzdü bu durum işte teste çok güvendim çok umut bağladım hayırlısı olsun dediğiniz gibi başka markaya bakayım,
kuzum öyle diyolar ama herkesin değişiyo. Normalde pikten 14 gün sonra regl olması lazım. Ama bazılarının erken bile geliyo yada gec.Yani yumurtlama ne zamansa regl de ona gore mi uzuyor bunu bilmiyordum önceki adet başlangıcımdan 17 gün sonra pik oldu 15 temmuzda benim ne zaman batim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?