Oy oyykuzum öyle diyolar ama herkesin değişiyo. Normalde pikten 14 gün sonra regl olması lazım. Ama bazılarının erken bile geliyo yada gec.
Canım gün gün artıyor bende dün öğrendim gebelik cok silikti bugun yine yaptim biraz daha artmış sende sanırım dün kan vermistin daha yansımamıstı bence o zaman, yarın daha da belirgin olacak Allahın izniyle.
sen yine de çatlamadan itibarwn 14 gün ekle onu bat tarihi sayOy oyy
M -Murphy canım inşallah vardır canım yukselmese koyulasmaz bu arada 10. Gün ben yapmıştım predictor çıkmamıştı 11. Gün normal gebelik testinde çıktı art Med marka 5 TL'lik aynı gün kanda 16 çıktı yarın normal gebelik testi deneyebilirsin özellikle art Med i ben çok beğendim canım önce de kullanmıştım art med
Bütün hamileler toplanıp bize bi dua etselerKuzum zaten yarın kan vericem belli olur artık:) Dua et bana hamilelerin duası kabul olur :)
Kuzu ben bilmiyorum hiç ölçüm olarak kac olması gerekiyor ama daha var reglinekızlar merhaba. bat 30 temmuz ovulasyon 15-16 dıydı.dün ve önceki gün kasık ağrısı vardı 2 ay öncede kürtaj olmuştum zaten.bugün daha iyiym yok dicek kdr az var ağrı.dr gittim alttan baktı bişey yok temiz herşey dedi rahim duvarı kalınlığı 11mm idi .gebelik yok sanırım olsaydı daha kalın olmazmıydı sizce de ?
Koyulaşmış canım bence varEki Görüntüle 2665472
Bu dünkü alttakide bugün ki:)
30 temmuz falan canımYani yumurtlama ne zamansa regl de ona gore mi uzuyor bunu bilmiyordum önceki adet başlangıcımdan 17 gün sonra pik oldu 15 temmuzda benim ne zaman batim
Kalınlık normal araliktaymis canım, dollenme olduysa bile daha anca tutanacak rahime çok erken değil mi daha da kalınlaşma olması içinkızlar merhaba. bat 30 temmuz ovulasyon 15-16 dıydı.dün ve önceki gün kasık ağrısı vardı 2 ay öncede kürtaj olmuştum zaten.bugün daha iyiym yok dicek kdr az var ağrı.dr gittim alttan baktı bişey yok temiz herşey dedi rahim duvarı kalınlığı 11mm idi .gebelik yok sanırım olsaydı daha kalın olmazmıydı sizce de ?
Bat ne demek anlamadım yeniyim de ben burdabeni de yazın
bat 22.04.20
Hayır kendini kasmadigin sürece çok hissetmiyosun bile
hayır acımıyor kız ama ben hep özele gittim bazı hastahanelerde kameralı bişi var uzun sapı var onu sokuyo ama jel sürüyo acımıyo o yüzden bazı hastahanelerde de kameralı ultrason yok normal spekulum sokuyor
Gebelik dusunuyor musun? Yumurtlama gününü biliyor musun? Yerleşme kanaması olabilirkızlar ben biraz endişeliyim bugün ve dün lekelenme oldu azıcık reglim 26 temmuz görünüyor acaba erken adet mi olucağım içimi endişe kapladı ne yapsam bilemedim
beklenen adet tarihiBat ne demek anlamadım yeniyim de ben burda
Git git☺Yarın gidim bakalım nevatmış neyokmuş
beklenen adet tarihi
[/Anladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?