evet yumurtama tam olarak 10 temmuz ve o günü değerlendirdik peki nasıl anlaşılır lekenmenin adet için olmadığı yerleşme için olduğuGebelik dusunuyor musun? Yumurtlama gününü biliyor musun? Yerleşme kanaması olabilir
Benimkini soruyorsan 13 Haziran da oldum bu ay da olmadım 10 gün gecikmem var suanGit git
inşallah güzel haberler alırsın bende adet olmama çok var ayın 26 tısı ama 2 gündür lekelenme var moralim bozuldu gene adetmi olucam diyeBenimkini soruyorsan 13 Haziran da oldum bu ay da olmadım 10 gün gecikmem var suan
Gecikmeli olarak geldi, bir ara hiç gelmeyecek sandımmelinda- cnm şimdi erken ama şöyle bişey oldu bir önceki gebeliğimde 8 gün kala bata gittiğimde (karından) 24 lerde idi kalınlık hani ona istinaeden dedim gebelik olaydı daha kalınlaşması gerekmiyormuydu ama 10 gün varken dün gittim bilemedim.çünki kasık ağrısı 2 gün beni mahf etti gebeliğimde yaşamıştım o ağrıyı ondan öyle takıldı kafama.bu arada senin adet geldi mi kürtajdan sonra .
Ben gittim de hastaneye bişi demedi bana kan testi verdim 451 çıktı aradan 5gun geçti bidaha verdim2170 çıktı bende anlamadım hamilemiyim degilmiyiminşallah güzel haberler alırsın bende adet olmama çok var ayın 26 tısı ama 2 gündür lekelenme var moralim bozuldu gene adetmi olucam diye
Ayniymisiz canim seninle benimde 10 yumurtlama 26 bat lekelenme pembe ise veya kahve rengi ise regli ile renk farki oluyor canim birde agrisiz olur 1 gunle 3 gun arasi surer yogun olmazevet yumurtama tam olarak 10 temmuz ve o günü değerlendirdik peki nasıl anlaşılır lekenmenin adet için olmadığı yerleşme için olduğu
Miktarı az oluyormuş ve 2-3 günü geçmiyormuş diye biliyorum kuzu, adete dönmezse anlayacaksın zatenevet yumurtama tam olarak 10 temmuz ve o günü değerlendirdik peki nasıl anlaşılır lekenmenin adet için olmadığı yerleşme için olduğu
Bende de 2 gün kahverengi lekelenme gelmişti sonra daha gelmedi amainşallah güzel haberler alırsın bende adet olmama çok var ayın 26 tısı ama 2 gündür lekelenme var moralim bozuldu gene adetmi olucam diye
Betan mi 2170 cikti eger oyleyse kese gorunur canimBen gittim de hastaneye bişi demedi bana kan testi verdim 451 çıktı aradan 5gun geçti bidaha verdim2170 çıktı bende anlamadım hamilemiyim degilmiyim
Neden anlamadın ki?Ben gittim de hastaneye bişi demedi bana kan testi verdim 451 çıktı aradan 5gun geçti bidaha verdim2170 çıktı bende anlamadım hamilemiyim degilmiyim
Daha gitmedim hastaneye görünmez diye ev ahalisi biraz daha bekle diyoBetan mi 2170 cikti eger oyleyse kese gorunur canim
O ne demek yahu daha nasıl hamile olacaksınBen gittim de hastaneye bişi demedi bana kan testi verdim 451 çıktı aradan 5gun geçti bidaha verdim2170 çıktı bende anlamadım hamilemiyim degilmiyim
Niye gorunmesin canim git bence ne olur olmaz tedbili davran sakaya gelmez kesen rahat gorunur seninDaha gitmedim hastaneye görünmez diye ev ahalisi biraz daha bekle diyo
Hiç bi belirtim yok amaO ne demek yahu daha nasıl hamile olacaksınyaaaaaaa 10 gün gecikmem var demeyeceksin sen hamileyim diyeceksin
İnşallah bu kez cikarNiye gorunmesin canim git bence ne olur olmaz tedbili davran sakaya gelmez kesen rahat gorunur senin
Erken gebelik testi ile cikar canim bugun olsa elimde bende hemen yapacam leken gelmiyorsa suan cikar
ama beta hcg epey yüksek çıkmış normalde hamile olmayanlar o değere ulaşamıyorHiç bi belirtim yok ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?