Git keseni görKimisi değer normal diyo kimisi kimyasal diyo anlamadım valla
Aynen oda var Haktan hayırlısı artıkama beta hcg epey yüksek çıkmış normalde hamile olmayanlar o değere ulaşamıyor
Belirtisiz olabilir ama git canim sen hamile degilsen ben bu isi birakip kendimi atcam biryerlerdenHiç bi belirtim yok ama
Şu kadar rahat olabilsek yeterBelirtisiz olabilir ama git canim sen hamile degilsen ben bu isi birakip kendimi atcam biryerlerden
en iyisi ben yarın sabahı bekliyim ilk wc de bakiyim bugün geldi çünkü leke ay çok teşekkürler kızlar inşallah hepiniz sağlıkla kucaklarınıza alırsınız kimseye soramıyorum bi buraya yazıyorum kocaman öpüldünüzErken gebelik testi ile cikar canim bugun olsa elimde bende hemen yapacam leken gelmiyorsa suan cikar
İnşallah canım öğrenir öğrenmez yazicam buradanBelirtisiz olabilir ama git canim sen hamile degilsen ben bu isi birakip kendimi atcam biryerlerden
ay gelmiş şükür ki.sende gebe kaldsığın ay mı yaşadın cnmGecikmeli olarak geldi, bir ara hiç gelmeyecek sandımBahsettiğin şeyi anladım ben de çok bariz yaşamıştım ama bana kalınlaşma için günü erken geldi çok da bilmiyorum tabi insallah bebiş vardır canım
Bende sabah aç karnına yaptım çıktı ama silik çıktıen iyisi ben yarın sabahı bekliyim ilk wc de bakiyim bugün geldi çünkü leke ay çok teşekkürler kızlar inşallah hepiniz sağlıkla kucaklarınıza alırsınız kimseye soramıyorum bi buraya yazıyorum kocaman öpüldünüz
Yaz canim kos git dr ben gelip goturesim geldi masallah sabirlisin ben bir hafta onceden gidecem dr da kovarlar diye tirsiyomİnşallah canım öğrenir öğrenmez yazicam buradan
Ben de sabırsız birisiyim ama bu konuda doktorlar adet gecikmeden test yapmayin diyor, ben olsam beklerdin eğer tedavi başlanacak bir sorunun yoksa pıhtılaşma gibi
Tamam canim yazarsin sonuc bizde seviniriz ins hayirlisini versin rabbimen iyisi ben yarın sabahı bekliyim ilk wc de bakiyim bugün geldi çünkü leke ay çok teşekkürler kızlar inşallah hepiniz sağlıkla kucaklarınıza alırsınız kimseye soramıyorum bi buraya yazıyorum kocaman öpüldünüz
Kızlar ben 1.5 yıl oldu evliyim hep stres altindaydim bu konuda bi kaç aydır saldım kendimi olursa inşallahYaz canim kos git dr ben gelip goturesim geldi masallah sabirlisin ben bir hafta onceden gidecem dr da kovarlar diye tirsiyom
Belirtisiz hamilelik geçiren bir sürü insan var.Ayrica belirti için erken de olabilirHiç bi belirtim yok ama
Aslında haklısın insanın morali bozuluyor ama lekelenme beni şaşırttı yani regl günüm hemen tak diye başlar öyle önceden yayıla yayıla gelmez önce acaba tutunamadı ondan mı leke başladı diye korktumBen de sabırsız birisiyim ama bu konuda doktorlar adet gecikmeden test yapmayin diyor, ben olsam beklerdin eğer tedavi başlanacak bir sorunun yoksa pıhtılaşma gibi
Demek dusunmemek ise yariyor o dusunmemeyi basaramiyorum ben ya ilk kizimi 3 yilda anca basardim bakali bu ne kadar surer allahim nasip ederseKızlar ben 1.5 yıl oldu evliyim hep stres altindaydim bu konuda bi kaç aydır saldım kendimi olursa inşallah
Herşeyin başı stres gercektenDemek dusunmemek ise yariyor o dusunmemeyi basaramiyorum ben ya ilk kizimi 3 yilda anca basardim bakali bu ne kadar surer allahim nasip ederse
Evet yumurtlamadan tam 7 gün sonraay gelmiş şükür ki.sende gebe kaldsığın ay mı yaşadın cnm
Cok haksin canim ins rahatlariz ya sabirli davraniriz olurHerşeyin başı stres gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?