Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Erken gebelik testi ile cikar canim bugun olsa elimde bende hemen yapacam leken gelmiyorsa suan cikar
en iyisi ben yarın sabahı bekliyim ilk wc de bakiyim bugün geldi çünkü leke ay çok teşekkürler kızlar inşallah hepiniz sağlıkla kucaklarınıza alırsınız kimseye soramıyorum bi buraya yazıyorum kocaman öpüldünüz

ay gelmiş şükür ki.sende gebe kaldsığın ay mı yaşadın cnm

Bende sabah aç karnına yaptım çıktı ama silik çıktı

Ben de sabırsız birisiyim ama bu konuda doktorlar adet gecikmeden test yapmayin diyor, ben olsam beklerdin eğer tedavi başlanacak bir sorunun yoksa pıhtılaşma gibi

Tamam canim yazarsin sonuc bizde seviniriz ins hayirlisini versin rabbim

Ben de sabırsız birisiyim ama bu konuda doktorlar adet gecikmeden test yapmayin diyor, ben olsam beklerdin eğer tedavi başlanacak bir sorunun yoksa pıhtılaşma gibi
Aslında haklısın insanın morali bozuluyor ama lekelenme beni şaşırttı yani regl günüm hemen tak diye başlar öyle önceden yayıla yayıla gelmez önce acaba tutunamadı ondan mı leke başladı diye korktum

Kızlar ben 1.5 yıl oldu evliyim hep stres altindaydim bu konuda bi kaç aydır saldım kendimi olursa inşallah
Demek dusunmemek ise yariyor o dusunmemeyi basaramiyorum ben ya ilk kizimi 3 yilda anca basardim bakali bu ne kadar surer allahim nasip ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…