Amin Rabbim inşallah isteyen herkese nasıp etsinCok haksin canim ins rahatlariz ya sabirli davraniriz olur
Amin cok aminAmin Rabbim inşallah isteyen herkese nasıp etsin
y bnmde öyle bugün kasıklar dha iyi arada öyle gelp gidio hafif bugünde göğüslerim sızlamaya başladı hafiften .ya kafayı yedim ya vucudum oynuyor benmle yada var bişey :) inş yaşayacaz sağlıkla.Evet yumurtlamadan tam 7 gün sonra
Insallah o günleri tekrar yaşamak nasip olur
Koyulaşmış canım bence varYarın kaç çıkacak bakalım beta hcg
@melinda- cnm şimdi erken ama şöyle bişey oldu bir önceki gebeliğimde 8 gün kala bata gittiğimde (karından) 24 lerde idi kalınlık hani ona istinaeden dedim gebelik olaydı daha kalınlaşması gerekmiyormuydu ama 10 gün varken dün gittim bilemedim.çünki kasık ağrısı 2 gün beni mahf etti gebeliğimde yaşamıştım o ağrıyı ondan öyle takıldı kafama.bu arada senin adet geldi mi kürtajdan sonra .
ayy kuzum inş ama bugün kesildi ağrılar göğüslerim normal ama sızlıo gibi.sen yarın kan baktırcan demi hissddiom hamilesin inş.. :)Belkide yeni oluşuyordur ondanda öyle çıkmış olabilir canım inş bu ağrılar bebiştendir
ayy kuzum inş ama bugün kesildi ağrılar göğüslerim normal ama sızlıo gibi.sen yarın kan baktırcan demi hissddiom hamilesin inş.. :)
kaç gün var bat aİnş canım çok amin saolasın❤ benimde 2 gün şiddetli ağrıdı. Şimdi ara ara oluyor canım. Hiç belli olmuyor valla. Beklemeye devam:) yarın baktıracağım zaman geçerse:)
kaç gün var bat a
kuzum senin çatlama 10. Da mıydı3 gün var canım
bnm dha 9 gün var acaba erken gebelik testi ile yarın sabah yapsammı diom sonra dur bekle diyorum3 gün var canım
Bu bi bilinmezlik.. belki evet belki de hayır. İnanıyoruz umudumuz var ama her ay gectikcr insan artık yoruluyor. Her ay bastan umut baglamak. Ufacık bi belirti kovalamak. Ya o kadr zormuş ki keşke insanlar bizi anlayabilseKızlar biz de Bi gün anne olacak kucağımıza alacak mıyız ya
bnm dha 9 gün var acaba erken gebelik testi ile yarın sabah yapsammı diom sonra dur bekle diyorum
o zaman bat tarihi 23 olmuyo mu9undaydı kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?