evett aslında 2 gün kalmısEvet haklısın dimi 14.günde normalde regl oluyordun bugün 12. Günüm:))
Güzel haber almayı cok istiyorum canımmm ve bence hamilesin ❤ öyle hissediyorum.Eveeettbaya dikkatlisin kuzum :))
ben görwmiyorum canım ama daha cok varmısss :) kaseti söküp atsana bide. Hemen cıktı mıadetime 9 gun var kzlar gecenlerde test yaptım hafif gölge cktı ama foto cekince cok gözukmuyo siz gorebiliyomusunz
Güzel haber almayı cok istiyorum canımmm ve bence hamilesin ❤ öyle hissediyorum.
canım vall ben artık umutlarımı çöpe attım ya cidden psikolojik olarak yıpranıyorum sanırım artık kabul etmem lazımKızlar biz de Bi gün anne olacak kucağımıza alacak mıyız ya
İnşallah canımm. Yarın güzel bi değerle öğrenirsin insallah :)Yaa böyle söyleyince siz çok mutlu oluyorum. Çook saol kuzum yaa inş inş alırım güzel haberleri ❤
aynen canım hemen cıktı ama gozukmuyo fotoda kasetten soktum kuzum bak bakimben görwmiyorum canım ama daha cok varmısss :) kaseti söküp atsana bide. Hemen cıktı mı
kız zorla gölge gibi bişe gördümaynen canım hemen cıktı ama gozukmuyo fotoda kasetten soktum kuzum bak bakim Eki Görüntüle 2665667
benmde 9 gün varadetime 9 gun var kzlar gecenlerde test yaptım hafif gölge cktı ama foto cekince cok gözukmuyo siz gorebiliyomusunz
canımben de bata 7 gün kala böyle bişiy gördüm atmiştım hatta buraya ama sonra regl oldum umudunu kırmiyim ama koyulaşma olur inşallahaynen canım hemen cıktı ama gozukmuyo fotoda kasetten soktum kuzum bak bakim Eki Görüntüle 2665667
Yoruluyorum kuzum her bebek görünce hüngür hüngür ağlayasım geliyorcanım vall ben artık umutlarımı çöpe attım ya cidden psikolojik olarak yıpranıyorum sanırım artık kabul etmem lazım
guvenilir cnm normal 5 liralık testler işte yokya kan vermicem üzülüyom sonra benm bide kalbi durdu bebegimin acısı halen içimde bi an önce kalablsem keske diyormkız zorla gölge gibi bişe gördümkan versene idrara gecen kana coktan gecmistir. Hangi marka bide bu güvenilir mi?
doğrudur cnm bu testlerede güven olmuyo bakalm hayırlısıcanımben de bata 7 gün kala böyle bişiy gördüm atmiştım hatta buraya ama sonra regl oldum umudunu kırmiyim ama koyulaşma olur inşallah
gecmis olsun canım. Ne zaman oldu. Bende düşük yaptım.guvenilir cnm normal 5 liralık testler işte yokya kan vermicem üzülüyom sonra benm bide kalbi durdu bebegimin acısı halen içimde bi an önce kalablsem keske diyorm
14 ü cnm yumurtlama günüm yeni dahabenmde 9 gün varburdan belli etmiyor gibi.yumurtlaman ne zamndı cnm
28 Nisanda evde dşürdüm ilaçla canım kalbi durmus muayeneye gidince öğrendik sonra pıhtılasma testi yaptırdk bi gen homozigot cktı pıhtılsma var heralde ondan oldu sen ne zaman yaptıngecmis olsun canım. Ne zaman oldu. Bende düşük yaptım.
Canım yumurtlama 10 sa bat 24 olmaz mı benim de 10 unda çatladı yumurtaAyniymisiz canim seninle benimde 10 yumurtlama 26 bat lekelenme pembe ise veya kahve rengi ise regli ile renk farki oluyor canim birde agrisiz olur 1 gunle 3 gun arasi surer yogun olmaz
bnmde 14 15 idi .bat 30 temmuz sennde sanrm .kasık ağrısı felan varmı belirtin14 ü cnm yumurtlama günüm yeni daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?