Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
adetime 9 gun var kzlar gecenlerde test yaptım hafif gölge cktı ama foto cekince cok gözukmuyo siz gorebiliyomusunz

Eklentiler

• FC216D01-35DD-4870-B628-5D5525B4C6CB.webp
    69,1 KB · Görüntüleme: 55
adetime 9 gun var kzlar gecenlerde test yaptım hafif gölge cktı ama foto cekince cok gözukmuyo siz gorebiliyomusunz
ben görwmiyorum canım ama daha cok varmısss :) kaseti söküp atsana bide. Hemen cıktı mı

Güzel haber almayı cok istiyorum canımmm ve bence hamilesin ❤ öyle hissediyorum.

Yaa böyle söyleyince siz çok mutlu oluyorum. Çook saol kuzum yaa inş inş alırım güzel haberleri

kız zorla gölge gibi bişe gördüm kan versene idrara gecen kana coktan gecmistir. Hangi marka bide bu güvenilir mi?
guvenilir cnm normal 5 liralık testler işte yokya kan vermicem üzülüyom sonra benm bide kalbi durdu bebegimin acısı halen içimde bi an önce kalablsem keske diyorm

guvenilir cnm normal 5 liralık testler işte yokya kan vermicem üzülüyom sonra benm bide kalbi durdu bebegimin acısı halen içimde bi an önce kalablsem keske diyorm
gecmis olsun canım. Ne zaman oldu. Bende düşük yaptım.

gecmis olsun canım. Ne zaman oldu. Bende düşük yaptım.
28 Nisanda evde dşürdüm ilaçla canım kalbi durmus muayeneye gidince öğrendik sonra pıhtılasma testi yaptırdk bi gen homozigot cktı pıhtılsma var heralde ondan oldu sen ne zaman yaptın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…