Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende endometrisiz var, dogum kontrol hapini birakali 3 ay oldu yeniden kistler gelmismi diye bakti canim. Ayni andada yumurtaliklarin boyuna falan bakti iste. Dogum kontrol hapi kullanirken cok kucuklerdi simdi normale dönmüs nerdeyse
Anladım canım inşallah hayırlısıyla hamile kalırsın en kısa zamanda
canım vall ben artık umutlarımı çöpe attım ya cidden psikolojik olarak yıpranıyorum sanırım artık kabul etmem lazım
Canım tedavini ol olacak bence saydıklrının hepsi sorun olabilecek şeylerdi, kabul etme dur daha

ben de ne kadardır deniyosun kuzu sorun belli mi ?
Evlendim gebe kaldım 15 haftalık kontrol de kalbi durmuş kaybettim. Altı ay oldu işte deneyeli yedinci aya gireceğim hala olmadı. Eşimde Bi sorun var mı bilmiyorum henüz muayane olmadı PAI-1 4G çıktı ama doktor bu pıhtı sayılmaz dedi. Önümüzdeki ay da olmazsa eşim muayane olacak ben de çatlatma iğnesi falan isteyeceğim artık

Yaa senin mesajlarinin bildirimi gelmiyor ki ama etiketi gordüm kuzum tatildeyz diye mi bilmiyorum belirti falan yok arayamiyorumda insallah bebis gelmistr ama belirtsz dolasiyorum buralarda belrtsz gelsin bebisko
Oo tatilde misin benim için de gez, biz bu sene işlerden dolayı gidemicez arama arama inşallah sürpriz belirtisiz gelir
Pazartesi arıcam salı ya da çarşamba olur kuzum haftaya inşallah bir aksilik olmazsa

Oo tatilde misin benim için de gez, biz bu sene işlerden dolayı gidemicez arama arama inşallah sürpriz belirtisiz gelir
Pazartesi arıcam salı ya da çarşamba olur kuzum haftaya inşallah bir aksilik olmazsa
Senin icinde gezerim kuzum insallah sorunsuzca ameliyatın gerceklesir ve sonunda bebisine kavusursun kuzum

Anladım canım inşallah hayırlısıyla hamile kalırsın en kısa zamanda

Canım tedavini ol olacak bence saydıklrının hepsi sorun olabilecek şeylerdi, kabul etme dur daha
canım işte ben biraz sanırım bu kısmı aşamıyorum bi kere gittiğimde bi doktor senn çok zor çocuk sahibi olman falan dedi ben o zaman çok etkilendim polip ve kist vardı kist hala var sonra korkıttı beni baya bunlarla ilgili ben de bi
tırsıtım zaten panik atağım falan var resmen doktor görünce kaçasım geliyo korkudan gidemiyorum

Tarlusal biteli iki gün oldu bu ovulasyon testi çatlamıştı silik olmuştu yine koyulaştı ya çıldırcam regl olamıcam böyle giderse

Eklentiler

• _20200721_185504.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 34
  • _20200721_185524.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 30
Sen dedigim doktora gitmedin mi canım seversin diye dusunuyorun

canım en azından bi kere bile olsa kalmışsın, daha baya da yeni , inşallah en kısa zamanda olsun, ben 29 yaşındayım 2 yıldır evlym ve korunmadım hiç kimyasal bile olmadım. artık baya takıyorum ama çok yoğun ve kafa yoran bi işim var uzun çalışma saatlerim var. bir aydır tekrar aktif çalışmya geçtim. stresle beraber bir de bu durum bazen ağır geliyor

Sen dedigim doktora gitmedin mi canım seversin diye dusunuyorun
canım üçüncü günüm gidiyim dedim işteki yoğunluktan izin konusunu gündeme getremedim bile bugün üçüncü günümdü bir sonraki aya kaldı artık kuzu

Kızlar daha önce kontrole gitmedim hiç bir düşüğüm var o zaman gitmiştim kese küçük olduğu için bebeğin kalbi durdu... 4 aydır bebek istiyoruz olmadı hastaneye gidersem reglin 3. Günü mü gitmem lazım haftasonuna denk gelirse 2 veya 4. Gün olur mu

canım üçüncü günüm gidiyim dedim işteki yoğunluktan izin konusunu gündeme getremedim bile bugün üçüncü günümdü bir sonraki aya kaldı artık kuzu
Tamam kuzum git bak öyle panik atak gecrtcek bi doktor degil inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…