benimde onunda catladı 24 olması lazım diye biliyorumCanım yumurtlama 10 sa bat 24 olmaz mı benim de 10 unda çatladı yumurta
ben deYoruluyorum kuzum her bebek görünce hüngür hüngür ağlayasım geliyor
eBende 15inde catlatma ignesj vuruldum kacinci gun yaptirmaliyim. Yuksek cikmis umarim hamilesinizdid
adet döngüsünün 19-23. günleri arasında deniyor.Bende 15inde catlatma ignesj vuruldum kacinci gun yaptirmaliyim. Yuksek cikmis umarim hamilesinizdid
evet cnm 30 temmuz yok kasık agrım olmuyo hicbnmde 14 15 idi .bat 30 temmuz sennde sanrm .kasık ağrısı felan varmı belirtin
2 gün çok fenaydım ben ağrıdan dün dayanamdım gittim dr bile .evet cnm 30 temmuz yok kasık agrım olmuyo hic
Anladım canım inşallah hayırlısıyla hamile kalırsın en kısa zamandaBende endometrisiz var, dogum kontrol hapini birakali 3 ay oldu yeniden kistler gelmismi diye bakti canim. Ayni andada yumurtaliklarin boyuna falan bakti iste. Dogum kontrol hapi kullanirken cok kucuklerdi simdi normale dönmüs nerdeyse
Canım tedavini ol olacak bence saydıklrının hepsi sorun olabilecek şeylerdi, kabul etme dur dahacanım vall ben artık umutlarımı çöpe attım ya cidden psikolojik olarak yıpranıyorum sanırım artık kabul etmem lazım
Evlendim gebe kaldım 15 haftalık kontrol de kalbi durmuş kaybettim. Altı ay oldu işte deneyeli yedinci aya gireceğim hala olmadı. Eşimde Bi sorun var mı bilmiyorum henüz muayane olmadı PAI-1 4G çıktı ama doktor bu pıhtı sayılmaz dedi. Önümüzdeki ay da olmazsa eşim muayane olacak ben de çatlatma iğnesi falan isteyeceğim artıkben dene kadardır deniyosun kuzu sorun belli mi ?
Oo tatilde misin benim için de gez, biz bu sene işlerden dolayı gidemicezYaa senin mesajlarinin bildirimi gelmiyor kiama etiketi gordüm kuzum tatildeyz diye mi bilmiyorum belirti falan yok arayamiyorumda insallah bebis gelmistr ama belirtsz dolasiyorum buralarda belrtsz gelsin bebisko
Senin icinde gezerim kuzumOo tatilde misin benim için de gez, biz bu sene işlerden dolayı gidemicezarama arama inşallah sürpriz belirtisiz gelir
Pazartesi arıcam salı ya da çarşamba olur kuzum haftaya inşallah bir aksilik olmazsa
canım işte ben biraz sanırım bu kısmı aşamıyorum bi kere gittiğimde bi doktor senn çok zor çocuk sahibi olman falan dedi ben o zaman çok etkilendim polip ve kist vardı kist hala var sonra korkıttı beni baya bunlarla ilgili ben de biAnladım canım inşallah hayırlısıyla hamile kalırsın en kısa zamanda
Canım tedavini ol olacak bence saydıklrının hepsi sorun olabilecek şeylerdi, kabul etme dur daha
hadi ya o kdarmı yumurtlama gnu hafif oluyo benmde ama doktora gidecek kdar değil2 gün çok fenaydım ben ağrıdan dün dayanamdım gittim dr bile .
Sen dedigim doktora gitmedin mi canım seversin diye dusunuyoruncanım işte ben biraz sanırım bu kısmı aşamıyorum bi kere gittiğimde bi doktor senn çok zor çocuk sahibi olman falan dedi ben o zaman çok etkilendim polip ve kist vardı kist hala var sonra korkıttı beni baya bunlarla ilgili ben de bi
tırsıtım zaten panik atağım falan varresmen doktor görünce kaçasım geliyo korkudan gidemiyorum
canım en azından bi kere bile olsa kalmışsın, daha baya da yeni , inşallah en kısa zamanda olsun, ben 29 yaşındayım 2 yıldır evlym ve korunmadım hiç kimyasal bile olmadım. artık baya takıyorum ama çok yoğun ve kafa yoran bi işim var uzun çalışma saatlerim var. bir aydır tekrar aktif çalışmya geçtim. stresle beraber bir de bu durum bazen ağır geliyorEvlendim gebe kaldım 15 haftalık kontrol de kalbi durmuş kaybettim. Altı ay oldu işte deneyeli yedinci aya gireceğim hala olmadı. Eşimde Bi sorun var mı bilmiyorum henüz muayane olmadı PAI-1 4G çıktı ama doktor bu pıhtı sayılmaz dedi. Önümüzdeki ay da olmazsa eşim muayane olacak ben de çatlatma iğnesi falan isteyeceğim artık
canım üçüncü günüm gidiyim dedim işteki yoğunluktan izin konusunu gündeme getremedim bile bugün üçüncü günümdü bir sonraki aya kaldı artık kuzuSen dedigim doktora gitmedin mi canım seversin diye dusunuyorun
Tamam kuzum git bak öyle panik atak gecrtcek bi doktor degil inancanım üçüncü günüm gidiyim dedim işteki yoğunluktan izin konusunu gündeme getremedim bile bugün üçüncü günümdü bir sonraki aya kaldı artık kuzu
Ahaha aynen valla ben 5in üstünde ne çıksa havalara uçarım herhaldeBagira bagira aglayasim geldiimdat keske bende bukadar relaks olsam hemen kalir ikiz dogururum
kuzum bu cok sıkıntı ya hep böyle olıyou mu?Tarlusal biteli iki gün oldu bu ovulasyon testi çatlamıştı silik olmuştu yine koyulaştı ya çıldırcam regl olamıcam böyle giderse
tamam canımm çok sağolTamam kuzum git bak öyle panik atak gecrtcek bi doktor degil inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?