Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tarlusal biteli iki gün oldu bu ovulasyon testi çatlamıştı silik olmuştu yine koyulaştı ya çıldırcam regl olamıcam böyle giderse
canım sen gebelik olmadığından kesin eminsin, tarlusal bittikten sonra kaç günde sökülmen lazım ortalama

Senin icinde gezerim kuzum insallah sorunsuzca ameliyatın gerceklesir ve sonunda bebisine kavusursun kuzum
Amiiin kuzum inşallah ya
E bana da neler dediler boşver sen o doktoru, tedavini olacaksın ve mücadeleye devam edeceksin, ha evet bir yol daha var ben üzülmem artık çocuk falan da istemiyorum dersen hiçbir şey yapmayabilirsin. Ama istiyorsun, o zaman kimsenin seni etkilemesine izin verme, hedefe kilitlen ya

canım sen gebelik olmadığından kesin eminsin, tarlusal bittikten sonra kaç günde sökülmen lazım ortalama
Tarlusal biteli iki gün oldu kuzum aslında on gün içinde en geç 15 gün içinde regl olman lazımmış zaman var daha yani ama ilacı kullanırken yumurtlamayı gördüm sonra silindi ama şuan yine koyu oldu pko dan dolayı sanırım ilaç bile sökmeyecek gibi hissediyorum

Ok yazmissin surelab diye bence surelab cok koyulma yapmiyor her testin hassasiyeti farki laboguick daha hasas tavsiye ederim ins gerek kalmaz
CANIm valla bu testler böyle oldukça bana daha çok gerek kalır inan anlayamıyorum bilgim tükendi, e ru hanım bu asla yumurtlama olmaz diyor

Polikistik oversen evet.. Cidden bıktım en iyisi doktor a gidip takip yaptırmak virüs var diye korkuyorum Bi de devlet hastanesine yeni doktorlar geldi eskiler gitti gelen doktor yapar mı bilmiyorum özel değil sonuçta of
canım git o zaman. Bu sekilde sen hep strese giriyorsun doktor kontroliünde daha iyi olur senin için

Polikistik oversen evet.. Cidden bıktım en iyisi doktor a gidip takip yaptırmak virüs var diye korkuyorum Bi de devlet hastanesine yeni doktorlar geldi eskiler gitti gelen doktor yapar mı bilmiyorum özel değil sonuçta of
Aynen kuzum doktor takibiyle yap yumurta takibini pko var sende cok kez yumurtlaman olur tek yapamazsn bosa strese girme kendin yapip

Kızlar denemedim ama evde yapılabilen hamilelik testi yöntemi buldum yarın denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…