canım sen gebelik olmadığından kesin eminsin, tarlusal bittikten sonra kaç günde sökülmen lazım ortalamaTarlusal biteli iki gün oldu bu ovulasyon testi çatlamıştı silik olmuştu yine koyulaştı ya çıldırcam regl olamıcam böyle giderse
Amiiin kuzum inşallah yaSenin icinde gezerim kuzuminsallah sorunsuzca ameliyatın gerceklesir ve sonunda bebisine kavusursun kuzum
E bana da neler dediler boşver sen o doktoru, tedavini olacaksın ve mücadeleye devam edeceksin, ha evet bir yol daha var ben üzülmem artık çocuk falan da istemiyorum dersen hiçbir şey yapmayabilirsin. Ama istiyorsun, o zaman kimsenin seni etkilemesine izin verme, hedefe kilitlen yacanım işte ben biraz sanırım bu kısmı aşamıyorum bi kere gittiğimde bi doktor senn çok zor çocuk sahibi olman falan dedi ben o zaman çok etkilendim polip ve kist vardı kist hala var sonra korkıttı beni baya bunlarla ilgili ben de bi
tırsıtım zaten panik atağım falan varresmen doktor görünce kaçasım geliyo korkudan gidemiyorum
Polikistik oversen evet.. Cidden bıktım en iyisi doktor a gidip takip yaptırmak virüs var diye korkuyorum Bi de devlet hastanesine yeni doktorlar geldi eskiler gitti gelen doktor yapar mı bilmiyorum özel değil sonuçta ofkuzum bu cok sıkıntı ya hep böyle olıyou mu?
Tarlusal biteli iki gün oldu kuzum aslında on gün içinde en geç 15 gün içinde regl olman lazımmış zaman var daha yani ama ilacı kullanırken yumurtlamayı gördüm sonra silindi ama şuan yine koyu oldu pko dan dolayı sanırım ilaç bile sökmeyecek gibi hissediyorumcanım sen gebelik olmadığından kesin eminsin, tarlusal bittikten sonra kaç günde sökülmen lazım ortalama
CANIm valla bu testler böyle oldukça bana daha çok gerek kalırOk yazmissin surelab diye bence surelab cok koyulma yapmiyor her testin hassasiyeti farki laboguick daha hasas tavsiye ederim ins gerek kalmaz
canım git o zaman. Bu sekilde sen hep strese giriyorsun doktor kontroliünde daha iyi olur senin içinPolikistik oversen evet.. Cidden bıktım en iyisi doktor a gidip takip yaptırmak virüs var diye korkuyorum Bi de devlet hastanesine yeni doktorlar geldi eskiler gitti gelen doktor yapar mı bilmiyorum özel değil sonuçta of
Valla öyle ya virüs var işte ama gidecem bakalım doktor takip yapacak mı devlet diye inşallah başından savmazcanım git o zaman. Bu sekilde sen hep strese giriyorsun doktor kontroliünde daha iyi olur senin için
devlette yapmıyolar mı kiValla öyle ya virüs var işte ama gidecem bakalım doktor takip yapacak mı devlet diye inşallah başından savmaz
tamam canım. Rabbim daha fazla beklrtmesin hicbirimizi
Her doktor yapmıyor kuzum ya devlet de iyi Bi doktor a denk gelmek lazım para vermediğin için şansa yanidevlette yapmıyolar mı ki
Aynen kuzum doktor takibiyle yap yumurta takibini pko var sende cok kez yumurtlaman olur tek yapamazsn bosa strese girme kendin yapipPolikistik oversen evet.. Cidden bıktım en iyisi doktor a gidip takip yaptırmak virüs var diye korkuyorum Bi de devlet hastanesine yeni doktorlar geldi eskiler gitti gelen doktor yapar mı bilmiyorum özel değil sonuçta of
Bazı aylarda yumurtlama olmaz ebru hanım bende peki nasıl adet oluyoruz diyorum,yumurtlama olmusturr kuzum. Vücut her ay kendini gebeliğe hazırlıyo aslında belirtilerimizde o yüzden oluyo. Regl olunca da gidiyo belirtiler.
Amintamam canım. Rabbim daha fazla beklrtmesin hicbirimizi
Dua edin de doktor yapsın ya devlet hastanesine gidecemAynen kuzum doktor takibiyle yap yumurta takibini pko var sende cok kez yumurtlaman olur tek yapamazsn bosa strese girme kendin yapip
Böyle bir ihtimal düşünmek istemiyorum yaBazı aylarda yumurtlama olmaz ebru hanım bende peki nasıl adet oluyoruz diyorum,
Ederiz tabiki canm sen doktora ovulasyon testleri aldm surekli pike yakn gordum kdndim yapamiyorum dersin ikna et devlette nasil oluyor hic bilmiyorumDua edin de doktor yapsın ya devlet hastanesine gidecem
Ben her ay yumurtluyorum her ay sancı yaşıyorum malesef tam günündeBöyle bir ihtimal düşünmek istemiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?