Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ovu testinde yeniden koyulaşma var sebebi nedir

Çatlamadan sonra bugün 8. Gün 6. Günden başladı koyulasma ama gebelik testleri silik çizgi bile yok , gecen ay kimyasalde 8. Günündekinden bile biraz çık renkti silik çizgi çıktı şimdi bu ikinci yumurtlamami

Eklentiler

• IMG_20200721_162805.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_20200721_151350.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 32
Sağ kasığım da gülerken falan acı oluyor kızlar ya ani kalkınca falan batıyor regl gelmeden önce öyle olan var mı?

Kızlar benim regl bitince denemeye başladık. Daha regl biteli bir hafta bile olmadı lekelenme yaşıyorum. Neden oluyor anlamadım. İlk korunmayı bırakıncada olmuştu ona vücut tepki veriyor demiştim. E o ay doktorada gittim hiç bir sıkıntı yok dedi. Yara falanda yok. Durduk yere canım sıkıldı bu ay da boşa geçecek gibi geliyor.

Bazı kişiler yumurtlarken lekelenirmiş canım. Bence değerlendir. En son nezmn simir testi yaptınız?

KizLt bisey sorucam.yumurtlamayi biliyorumda su catlama.olayi.nedir bana anlatir mısınız catlama gunu de iliskiye mi.girilmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…