Yo yumurtlama günü geçti ondada ağrı oluyo ama dünki gibi deildi bu başkaydıhadi ya o kdarmı yumurtlama gnu hafif oluyo benmde ama doktora gidecek kdar değil
Geçti canım 5 gün gecikti geçen ay da gecikme yapmıştı bende bir genel muane olayım dedim eşimle birlikte bebek içinsenin bat geçti mi konuşmuştuk seninle değil mi .yarın niye gidiosun dr inş sorun yoktur.
Adet olmadın demi test yaptın mı vardır bçgebelik belkiGeçti canım 5 gün gecikti geçen ay da gecikme yapmıştı bende bir genel muane olayım dedim eşimle birlikte bebek için
Oldum canım kan vermeye gideceğim gün adetim geldiAdet olmadın demi test yaptın mı vardır bçgebelik belki
Hayırlısı olsunOldum canım kan vermeye gideceğim gün adetim geldi
Ovu testinde yeniden koyulaşma var sebebi nedir
Oyle yaptim canimDene tabi denemekten bi zarar gelmez canımm güzel tatilini yap kafanı dinle :)
Cok guzel artmis canim hayirli olsunSelam kızlar bende dün beta hcg baktrmistim 20,28 di saat 11 de kan vermistim bugun is yerinde saat 17 gibi verdim 48lere gelmis artış güzel mi persembe telrar baktiricam insallah
Bazı kişiler yumurtlarken lekelenirmiş canım. Bence değerlendir. En son nezmn simir testi yaptınız?Kızlar benim regl bitince denemeye başladık. Daha regl biteli bir hafta bile olmadı lekelenme yaşıyorum. Neden oluyor anlamadım. İlk korunmayı bırakıncada olmuştu ona vücut tepki veriyor demiştim. E o ay doktorada gittim hiç bir sıkıntı yok dedi. Yara falanda yok. Durduk yere canım sıkıldı bu ay da boşa geçecek gibi geliyor.
Sağol canımm cok sevindim tesekkurler, cok sevindim insallah boyle devam ederCok guzel artmis canim hayirli olsun
Yeniden mi yumurtlama dönemine giriyorsun acaba?Azze ovu testinde yeniden koyulaşma var sebebi ne sence
Asıl önemli olan çatlama aslında kuzum ama biz yumurtlama günü de giriyoruz :) ve devamın da üç gün girilmesi öneriliyorKizLt bisey sorucam.yumurtlamayi biliyorumda su catlama.olayi.nedir bana anlatir mısınız catlama gunu de iliskiye mi.girilmeli
minnakkurabiyeler var o sayfaya bakabilirsinSen alma dersen ben de almam o zaman: )))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?