Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağ kasığım da gülerken falan acı oluyor kızlar ya ani kalkınca falan batıyor regl gelmeden önce öyle olan var mı?
Kuzu bazı insanlar regl öncesi de batma ağrı yasarlar ama sen her ay regl öncesi yasamıyosan bebisten olabilir benim sadece hamile kaldıgım ay kasıgımda batmalae ysamıstım.

minnakkurabiyeler var o sayfaya bakabilirsin sanırım innovita test kullanıyo
Onun testlerini kullandım 5aydır. Yeni bitti bugün. Yumurta da çatladı. Yeni teste umarım gerek kalmaz ama almam gerekirse ne alacağım bilmiyorum

Sağ kasığım da gülerken falan acı oluyor kızlar ya ani kalkınca falan batıyor regl gelmeden önce öyle olan var mı?
Merhabalar ne zamandır gebelik planlıyorsunuz bilmiyorum ama ben korunmayı bıraktığım ay ve sonraki ay sizin gibi batma yaşadım sonra maalesef adet oldum. Vücudumun bi reaksiyonu olarak değerlendirdim ben yeni başladigim için. Ama erken gebelik belirtilerinden en net olanı kasik batması dilerim ki sizin bebiştendir

Kuzu bazı insanlar regl öncesi de batma ağrı yasarlar ama sen her ay regl öncesi yasamıyosan bebisten olabilir benim sadece hamile kaldıgım ay kasıgımda batmalae ysamıstım.
Malesef kızlar hamile değilm ona eminim belki regl yakın ondandır o zaman

Canım merhaba aynısını bana da söyledi sizce bu yumurtlama olmamış mı, ve bundan sonra hep silikleşti ama olmamış dedi çok üzgünüm o kadar inanmıştım ki
Çarşambaki yumurtlama gibi benim de böyleydi. Labaquick marka mı? En kötü test bu ya ben de bunu yaptım ama kimseye tavsiye etmem

Çarşambaki yumurtlama gibi benim de böyleydi. Labaquick marka mı? En kötü test bu ya ben de bunu yaptım ama kimseye tavsiye etmem
Yok canım surelab inan labaquick daha iyiydi varsa gösteriyor yoksa hiç çizgi bile çıkmıyordu, bir arkadaş arti med ya da miratech al dedi ya da innovita

Kızlar burda bakıyorum herkes hamile kalabiliyor ben 2 yıldır hiç kalamadım, ne kimyasal ne düşük hiç hamile olmadım bir sorun var kesin türlü türlü şeyler geliyor aklıma, kendimi ovülasyonla kandırıyorum olmuyor işte

canım inan yalnız değilsin. aynı durumdayız. ben de kalamadım. hayrlı zaman değil belki ne bileyim

GÜNAYDIN KIZLAR BENİMDE GEÇEN HAFTA KASIK AĞRIM VARDI GEÇMİŞTİ BUGÜN YİNE SANKİ AĞRIYOR KENDİMİ DİNLEYİP ÜMİTLENMEK İSTEMİYORUM AMA İNSAN DÜŞÜNMEDEN EDEMİYOR ADETİME DAHA ÇOK VAR

canım ya hamiş gibiydin sen ya inşallah bir sonraki aya olsun, üzme canını

Hayırlısı artık napalım. Temizliğe vurayım kendimide bi rahatlayayım bari

O kasık ağrılarını ben her ay çekiyorum malesef artik anladim hamilelik belirtisi olarak görmüyorum artik adetime daha cok var ama ara ara batma oluyor bende de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…