Kuzu bazı insanlar regl öncesi de batma ağrı yasarlar ama sen her ay regl öncesi yasamıyosan bebisten olabilirSağ kasığım da gülerken falan acı oluyor kızlar ya ani kalkınca falan batıyor regl gelmeden önce öyle olan var mı?
Onun testlerini kullandım 5aydır. Yeni bitti bugün. Yumurta da çatladı. Yeni teste umarım gerek kalmaz ama almam gerekirse ne alacağım bilmiyorumminnakkurabiyeler var o sayfaya bakabilirsinsanırım innovita test kullanıyo
Merhabalar ne zamandır gebelik planlıyorsunuz bilmiyorum ama ben korunmayı bıraktığım ay ve sonraki ay sizin gibi batma yaşadım sonra maalesef adet oldum. Vücudumun bi reaksiyonu olarak değerlendirdim ben yeni başladigim için. Ama erken gebelik belirtilerinden en net olanı kasik batması dilerim ki sizin bebiştendirSağ kasığım da gülerken falan acı oluyor kızlar ya ani kalkınca falan batıyor regl gelmeden önce öyle olan var mı?
kuzum memnunsan testten devam et.Onun testlerini kullandım 5aydır. Yeni bitti bugün. Yumurta da çatladı. Yeni teste umarım gerek kalmaz ama almam gerekirse ne alacağım bilmiyorum
Kuzu bazı insanlar regl öncesi de batma ağrı yasarlar ama sen her ay regl öncesi yasamıyosan bebisten olabilirbenim sadece hamile kaldıgım ay kasıgımda batmalae ysamıstım.
Malesef kızlar hamile değilm ona eminim belki regl yakın ondandır o zamanMerhabalar ne zamandır gebelik planlıyorsunuz bilmiyorum ama ben korunmayı bıraktığım ay ve sonraki ay sizin gibi batma yaşadım sonra maalesef adet oldum. Vücudumun bi reaksiyonu olarak değerlendirdim ben yeni başladigim için. Ama erken gebelik belirtilerinden en net olanı kasik batması dilerim ki sizin bebiştendir
Çarşambaki yumurtlama gibi benim de böyleydi. Labaquick marka mı? En kötü test bu ya ben de bunu yaptım ama kimseye tavsiye etmemCanım merhaba aynısını bana da söyledi sizce bu yumurtlama olmamış mı, ve bundan sonra hep silikleşti ama olmamış dedi çok üzgünüm o kadar inanmıştım ki
Ah kuzum çok üzüldüm senden çok ümitliydimRegl oldum((
Yok canım surelab inan labaquick daha iyiydi varsa gösteriyor yoksa hiç çizgi bile çıkmıyordu, bir arkadaş arti med ya da miratech al dedi ya da innovitaÇarşambaki yumurtlama gibi benim de böyleydi. Labaquick marka mı? En kötü test bu ya ben de bunu yaptım ama kimseye tavsiye etmem
Üzülme canım, ve naçizane tavsiye adetin geçtiğinde sabırla bekle gidip basit 5 tl lik testlerden al sonra da direlt kan ver o erken gebelik bana da yaptı aynısını ,Regl oldum((
YAAAAA HAYIRLISI CANIM ÜZÜLME ALLAHIM BİDAHAKİ AYA NASİP ETSİN İNŞALLAHRegl oldum((
Nasıl ya ama daha koyu çıkmstı testin
canım inan yalnız değilsin. aynı durumdayız. ben de kalamadım. hayrlı zaman değil belki ne bileyimKızlar burda bakıyorum herkes hamile kalabiliyor ben 2 yıldır hiç kalamadım, ne kimyasal ne düşük hiç hamile olmadım bir sorun var kesin türlü türlü şeyler geliyor aklıma, kendimi ovülasyonla kandırıyorum olmuyor işte
canım ya hamiş gibiydin sen yaBende umutluydum. Sabah kalktığımda hiç ağrım sızım yoktu anladım ozaman olmadığını
canım ya hamiş gibiydin sen yainşallah bir sonraki aya olsun, üzme canını
O kasık ağrılarını ben her ay çekiyorum malesef artik anladim hamilelik belirtisi olarak görmüyorum artik adetime daha cok var ama ara ara batma oluyor bende deGÜNAYDIN KIZLAR BENİMDE GEÇEN HAFTA KASIK AĞRIM VARDI GEÇMİŞTİ BUGÜN YİNE SANKİ AĞRIYOR KENDİMİ DİNLEYİP ÜMİTLENMEK İSTEMİYORUM AMA İNSAN DÜŞÜNMEDEN EDEMİYOR ADETİME DAHA ÇOK VAR
murpymm inanamıyorum ya. Çok üzgünümm inan kiRegl oldum((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?