Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
murpymm inanamıyorum ya. Çok üzgünümm inan ki ne yazsam bos. Suan icini biliyorum. Her zaman yanındayımm destekcinimm.

Saol kuzum ben artık üzülemiyorum ya alıştım 3 yıl oldu. Ama ben naptım yine gittim kan verdim :))

Çok saol canım. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Amin canim amin.. sana tavsiyem reglin gecikmeden test yapma biliyorum hepimiz öyleyiz aslinda dayanamıyoruz ama kendimize zarar veriyoruz..

Üzülme canım, ve naçizane tavsiye adetin geçtiğinde sabırla bekle gidip basit 5 tl lik testlerden al sonra da direlt kan ver o erken gebelik bana da yaptı aynısını ,

Ya aslında regle bir gün kala yapacaktım ama çok fazla kasık ağrısı olunca heyecan yaptım diğer hamileliğimdede çok ağrım olmuştu. Hem o test doğruymuş ya en ufacık yükselmede ne güzel haber veriyor :)

Amin canim amin.. sana tavsiyem reglin gecikmeden test yapma biliyorum hepimiz öyleyiz aslinda dayanamıyoruz ama kendimize zarar veriyoruz..

İşte o çok zor yaw:) öyle zarar veriyoruz kendimize ama yapımız gereği de çok sabırsızız

bu ağrılarda gerçeği yansıtmıyo galiba

Sivilcemde çıktığına göre regl is loading

Doktora gittiniz mi hiç ya da eşiniz gitti mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…