Canim benim cok uzuldum insallah buson reglin olur.Hayırlısı artık napalım. Temizliğe vurayım kendimide bi rahatlayayım bari
murpymm inanamıyorum ya. Çok üzgünümm inan kine yazsam bos. Suan icini biliyorum. Her zaman yanındayımm destekcinimm.
Canim benim cok uzuldum insallah buson reglin olur.
Amin canim amin.. sana tavsiyem reglin gecikmeden test yapma biliyorum hepimiz öyleyiz aslinda dayanamıyoruz ama kendimize zarar veriyoruz..Çok saol canım. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Üzülme canım, ve naçizane tavsiye adetin geçtiğinde sabırla bekle gidip basit 5 tl lik testlerden al sonra da direlt kan ver o erken gebelik bana da yaptı aynısını ,
Amin canim amin.. sana tavsiyem reglin gecikmeden test yapma biliyorum hepimiz öyleyiz aslinda dayanamıyoruz ama kendimize zarar veriyoruz..
bu ağrılarda gerçeği yansıtmıyo galibaYa aslında regle bir gün kala yapacaktım ama çok fazla kasık ağrısı olunca heyecan yaptım diğer hamileliğimdede çok ağrım olmuştu. Hem o test doğruymuş ya en ufacık yükselmede ne güzel haber veriyor :)
İnnovita en iyisi gibi benceYok canım surelab inan labaquick daha iyiydi varsa gösteriyor yoksa hiç çizgi bile çıkmıyordu, bir arkadaş arti med ya da miratech al dedi ya da innovita
Erkende gelebiliyor demekki reglYok canım iğnenin etkisiydi büyük ihtimal
5aydır sonuç alamayınca testte hata mı var acaba günleri yanlış mı gösteriyor diye düşündümkuzum memnunsan testten devam et.
Çok çok üzgunum kuzumBende umutluydum. Sabah kalktığımda hiç ağrım sızım yoktu anladım ozaman olmadığını
soruyo muydun sayfa sahibinr5aydır sonuç alamayınca testte hata mı var acaba günleri yanlış mı gösteriyor diye düşündüm
Hamile oldugum ay benim de sivilcem cıkmıstı kuzum o belirleyici degilSivilcemde çıktığına göre regl is loading
GünaydınnnlarrrGünaydın kızlar
Doktora gittiniz mi hiç ya da eşiniz gitti mi?Kızlar burda bakıyorum herkes hamile kalabiliyor ben 2 yıldır hiç kalamadım, ne kimyasal ne düşük hiç hamile olmadım bir sorun var kesin türlü türlü şeyler geliyor aklıma, kendimi ovülasyonla kandırıyorum olmuyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?