Evet soruyordum. Benim pik dediğim günler gerçekten pikmiş. O günleri değerlendirdim onun söylediği günlerdesoruyo muydun sayfa sahibinr
Anladım canımm. Doktora gözülktün mü hiç ?Evet soruyordum. Benim pik dediğim günler gerçekten pikmiş. O günleri değerlendirdim onun söylediği günlerde
Hadi yaHamile oldugum ay benim de sivilcem cıkmıstı kuzum o belirleyici degil
Yumdan 12 gün sonra mi çıkarmış hamilelik varsaKizlar sabah test yaptim negatif 12 gun doldu yumurtlamadan ama bu ayda olmadim umut yok
Canim sen en kisa zamanda hamile kalacaksin icime doguyor regli geldigi gun yikin oluyor ama bittince insanin icini umut kapliyor rabbim saglik versin hersey olur sabrimizi sinaniyordur allahim tez zamanda kucagini doldursun sonra kaza ile ust uste bebelerin olsun insallahSaol kuzum ❤ ben artık üzülemiyorum ya alıştım 3 yıl oldu. Ama ben naptım yine gittim kan verdim :))
Evet canim 12 gun sonra cikiyor ben tecrube ettim kaybettigim bebegimdeYumdan 12 gün sonra mi çıkarmış hamilelik varsa
Daha 7 gun oldu benimde yum olaliEvet canim 12 gun sonra cikiyor ben tecrube ettim kaybettigim bebegimde
Ama bacaklarim ağrıyor halsizim ve göğüslerim acıyorEvet canim 12 gun sonra cikiyor ben tecrube ettim kaybettigim bebegimde
5 gunun var 27 sine belli olur ak koyun kara koyunDaha 7 gun oldu benimde yum olali
belirtin var mıydı seninKizlar sabah test yaptim negatif 12 gun doldu yumurtlamadan ama bu ayda olmadim umut yok
Gogus agrisi ben yumurtlamadan iki gun sonra basladi acidan duramiyorum dun gece yatamadim acisina sag kasiktan bacaga bele vuran agri var bende dun yoktu bugun basladi nasip kuzum artik ins sen hamilesindirAma bacaklarim ağrıyor halsizim ve göğüslerim acıyor
En buyuk belirti bu ay gogusum oldu birde iki gun once aglatacak dercede bel ve kasik agrisi cektim gecti gogusler hala dolgun ve aciyor gaz ve kabizlik yasiyorumbelirtin var mıydı senin
şimdi bunlar psikolojik mi yaEn buyuk belirti bu ay gogusum oldu birde iki gun once aglatacak dercede bel ve kasik agrisi cektim gecti gogusler hala dolgun ve aciyor gaz ve kabizlik yasiyorum
Bu ay belirti hic aramadim canim nedense aklima gelmedi belirti aramak cunku diyer aylar hamileyim diye cok dusundum bu ay demedim hicşimdi bunlar psikolojik mi ya
Gittim canım bir sorun yok dedi sadece pko görünümü var dedi, troit ilacı içiyorum benDoktora gittiniz mi hiç ya da eşiniz gitti mi?
Kuzum dur bi senin batın kaçtı?Bu ay belirti hic aramadim canim nedense aklima gelmedi belirti aramak cunku diyer aylar hamileyim diye cok dusundum bu ay demedim hic
En kısa zamanda olur o zaman inşallahGittim canım bir sorun yok dedi sadece pko görünümü var dedi, troit ilacı içiyorum ben
Evet artık hiç bir şeye bakmak istemiyorum inan çöktüm, tüm uygulamalarınsildim testlerimi attım bir tek buraya giriyorum belki sizlerden birisine bakarak umut edebilirim, başka yolu kalmadıcanım inan yalnız değilsin. aynı durumdayız. ben de kalamadım. hayrlı zaman değil belki ne bileyim
İnşallah seninde canım, artık aşılama tüp bebek yolunda ilerlicem mecburenEn kısa zamanda olur o zaman inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?