26 tisi takvime gore bena gore 25 falan en gec canimKuzum dur bi senin batın kaçtı?
yumurtlama ne zaman olmustu senle aynı olabilir benim ki26 tisi takvime gore bena gore 25 falan en gec canim
Hayırlısı olsun kuzumRegl oldum((
Benim 10 senin 9 saniyorum canim bir gun var aramizdayumurtlama ne zaman olmustu senle aynı olabilir benim ki
evet benim 10nunda catlama olduBenim 10 senin 9 saniyorum canim bir gun var aramizda
Bir gun var aramizda kuzumevet benim 10nunda catlama oldu
O zaman senin 23 olması gerekmiyo mu batBir gun var aramizda kuzum
İnşallah canımEnfeksiyondan olmuyo belkide kuzum. Bende de enfeksiyon var sanırım. İnşallah ilaç kullan sonra bebisin gelsinn
Bazen sarı bazen süt kesiği gibiydi canımCanım sarı akıntın mı vardı
Yaa canım çok üzüldüm, hayırlısı böyleymiş demek ki, inşallah bir dahaki aya olacak. Kimyasal oldu belki de dün koyulaşmıştı çünküRegl oldum((
Herkes hamile kalabiliyor muKızlar burda bakıyorum herkes hamile kalabiliyor ben 2 yıldır hiç kalamadım, ne kimyasal ne düşük hiç hamile olmadım bir sorun var kesin türlü türlü şeyler geliyor aklıma, kendimi ovülasyonla kandırıyorum olmuyor işte
Galiba canım bakalım artık kullanayımda eşim içinde daha erken test yaptırmana dediAynen 1 yil olmadan bisi yapmıyorlarbelki enfeksiyondan olmuyodu kuzum
Canım benim de bekarken hiç olmazdı 4 5 aydır sarı akıntım var... 4 5 aydır bebek istiyoruz olmadı da belki de enfeksiyon sorundur..Bazen sarı bazen süt kesiği gibiydi canım
enfeksiyon çocuğu engelliyomuş spermlerle enfeksiyon karşılaşıyomuş ve vajina girmesine yumurtalığa iletilmesine engel oluyomuş enfeksiyon ben ne çektim şimdi yinemi var diyorum bazen umarım yoktur bizim bakalım önümüzdeki ay 1 yılımız doluyor olmazsa gidicez bizdeGaliba canım bakalım artık kullanayımda eşim içinde daha erken test yaptırmana dedi
amaannn doktorlar hep öylefitil ne verdi canım folik bende içiyorum
aynen canım enfeksiyon etkiliyor bende öyleydim en son gittiğimde geçmiş demişti bakalım bu ay neler olacak bence doktora git yeni evlilerde oluyormuş böyleCanım benim de bekarken hiç olmazdı 4 5 aydır sarı akıntım var... 4 5 aydır bebek istiyoruz olmadı da belki de enfeksiyon sorundur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?