Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa canım çok üzüldüm, hayırlısı böyleymiş demek ki, inşallah bir dahaki aya olacak. Kimyasal oldu belki de dün koyulaşmıştı çünkü
Herkes hamile kalabiliyor mu hiç yalnız değilsin 2 senedir hamile kalamayan bir sürü kişiyiz adımızı da kaybedenler kulübü koyduk
Muayene oldun mu hsg çektirdin mi ?

Galiba canım bakalım artık kullanayımda eşim içinde daha erken test yaptırmana dedi
enfeksiyon çocuğu engelliyomuş spermlerle enfeksiyon karşılaşıyomuş ve vajina girmesine yumurtalığa iletilmesine engel oluyomuş enfeksiyon ben ne çektim şimdi yinemi var diyorum bazen umarım yoktur bizim bakalım önümüzdeki ay 1 yılımız doluyor olmazsa gidicez bizde

Canım benim de bekarken hiç olmazdı 4 5 aydır sarı akıntım var... 4 5 aydır bebek istiyoruz olmadı da belki de enfeksiyon sorundur..
aynen canım enfeksiyon etkiliyor bende öyleydim en son gittiğimde geçmiş demişti bakalım bu ay neler olacak bence doktora git yeni evlilerde oluyormuş böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…