3 gün kullan 1 hafta ilişki yok dedi canımenfeksiyon çocuğu engelliyomuş spermlerle enfeksiyon karşılaşıyomuş ve vajina girmesine yumurtalığa iletilmesine engel oluyomuş enfeksiyon ben ne çektim şimdi yinemi var diyorum bazen umarım yoktur bizim bakalım önümüzdeki ay 1 yılımız doluyor olmazsa gidicez bizde
Sende bir doktora git istersen canım için rahat ederCanım benim de bekarken hiç olmazdı 4 5 aydır sarı akıntım var... 4 5 aydır bebek istiyoruz olmadı da belki de enfeksiyon sorundur..
Maalesef yarın başlayacam kullanmayayaaa kapalısınız yani 1 hafta ışıkları söndürmiceniz :) banda mixovül ve gynolomexin vermişti
O zaman senin 23 olması gerekmiyo m
Yok kuzum catlama 11 benim sende birgun sonraO zaman senin 23 olması gerekmiyo mu bat
ben bu ay soğan kürü uygulıcam canım o iyi geliyomuş enfeksiyona iltihabaCanım benim de bekarken hiç olmazdı 4 5 aydır sarı akıntım var... 4 5 aydır bebek istiyoruz olmadı da belki de enfeksiyon sorundur..
aa anladım kuzum tamamYok kuzum catlama 11 benim sende birgun sonra
Ben denedim de içemedim kokusundanben bu ay soğan kürü uygulıcam canım o iyi geliyomuş enfeksiyona iltihaba
çok mu kötüBen denedim de içemedim kokusundan
Çok da değil seni korkutmak istemem içerken bebişi düşün soğan suyu içip hamile kalan çokçok mu kötü
Bugün akşam işimiz varneden yarın
evet öyleymiş ben işte şimdi testere dişli aslan pençesi otu var onu alcam alamadım bi türlüÇok da değil seni korkutmak istemem içerken bebişi düşün soğan suyu içip hamile kalan çok
Aynen onuda çok duydumevet öyleymiş ben işte şimdi testere dişli aslan pençesi otu var onu alcam alamadım bi türlü
Yok sadece hsg kaldı yapmadığım, ona da korona nedeniyle ara verdik bu ay çektircem artık adet olmayı bekliyorum canım, valla kaybedenler kulubu değil de hiç kazanamayanlar desek daha iyiYaa canım çok üzüldüm, hayırlısı böyleymiş demek ki, inşallah bir dahaki aya olacak. Kimyasal oldu belki de dün koyulaşmıştı çünkü
Herkes hamile kalabiliyor muhiç yalnız değilsin 2 senedir hamile kalamayan bir sürü kişiyiz adımızı da kaybedenler kulübü koyduk
Muayene oldun mu hsg çektirdin mi ?
Gideceğim canım reglimi bekliyorum.. rabbim en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar versin bizlereSende bir doktora git istersen canım için rahat eder
inşallah cnım geçsin de şu enfeksiyon yeter kidene canımmmm faydasını göreceksin :)
Kuzum ben yaptım bu ay geçmedi hala sarı akıntı devam ediyor regle 2 gün kaldı olunca hastaneye gidecem..ben bu ay soğan kürü uygulıcam canım o iyi geliyomuş enfeksiyona iltihaba
enfeksiyonum geçsinde ilaca gerek kalmadan. Belki de o yüzden olmuyo bebisÇok da değil seni korkutmak istemem içerken bebişi düşün soğan suyu içip hamile kalan çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?