gercek mi yaKuzum ben yaptım bu ay geçmedi hala sarı akıntı devam ediyor regle 2 gün kaldı olunca hastaneye gidecem..
Aynen canım afedersin cinsel ilişkiden oluyormuş zaten...aynen canım enfeksiyon etkiliyor bende öyleydim en son gittiğimde geçmiş demişti bakalım bu ay neler olacak bence doktora git yeni evlilerde oluyormuş böyle
eşime diyorum senin yüzünden bekarken böyle bişe yoktuAynen canım afedersin cinsel ilişkiden oluyormuş zaten...
Canım ama çoğu kişide etkili olmuş herkesin bünyesi bir değil bi bana iyi gelmeyen sana gelebilir çok araştırdım ben soğan suyu iyi yanigercek mi yabende denim gecmezse banada hastane yolu gözükür .
aynen canım olabilirenfeksiyonum geçsinde ilaca gerek kalmadan. Belki de o yüzden olmuyo bebis
Ahahahahha ben de yeminle ona kızıyom pis seni diyomeşime diyorum senin yüzünden bekarken böyle bişe yoktu
Amin inşallahGideceğim canım reglimi bekliyorum.. rabbim en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar versin bizlere
Agustosta olmazsın inşallahRegl oldum((
insallah iyi gelir kuzumCanım ama çoğu kişide etkili olmuş herkesin bünyesi bir değil bi bana iyi gelmeyen sana gelebilir çok araştırdım ben soğan suyu iyi yani
sucları kocama atmam da üstüme yokAhahahahha ben de yeminle ona kızıyom pis seni diyom
Ay doğru diyorsun bazen bari bir kerecik çift çizgi görüp heyecanlanaydım Kimyasal olsa da olır falan diyorumYok sadece hsg kaldı yapmadığım, ona da korona nedeniyle ara verdik bu ay çektircem artık adet olmayı bekliyorum canım, valla kaybedenler kulubu değil de hiç kazanamayanlar desek daha iyi
Haklısın canım zaten ilk işim o inşallah adet olurdam erkenden bayramdan sonra hallederim artık,Ay doğru diyorsun bazen bari bir kerecik çift çizgi görüp heyecanlanaydım Kimyasal olsa da olır falan diyorum
Hsg çok önemli canım belki tüplerde tıkanıklık var belki rahminde benim gibi perde var, sorunu bilince çözümün oluyor en azından
Bütün kan tahlillerim amh dahil normal. Artık bir hsg kaldı. Gerçi bebek düşünmeyr başlayalı 1yıl olmadı bile. Eşim boşa telaş yaptığımı söylüyor ama aceleciyim ben biraz. Sorun varsa hemen çözüme gidilsin istiyorum. Sorun yoksa neden hamile kalamıyorumAnladım canımm. Doktora gözülktün mü hiç ?
Hsg ne zaman yaptırılmalı periyodik dönem olarakAy doğru diyorsun bazen bari bir kerecik çift çizgi görüp heyecanlanaydım Kimyasal olsa da olır falan diyorum
Hsg çok önemli canım belki tüplerde tıkanıklık var belki rahminde benim gibi perde var, sorunu bilince çözümün oluyor en azından
Bnim eşim de öyle diyor ama. İnsan problem varsa da vakit kaybetmek istemiyor.Bütün kan tahlillerim amh dahil normal. Artık bir hsg kaldı. Gerçi bebek düşünmeyr başlayalı 1yıl olmadı bile. Eşim boşa telaş yaptığımı söylüyor ama aceleciyim ben biraz. Sorun varsa hemen çözüme gidilsin istiyorum. Sorun yoksa neden hamile kalamıyorum
Adetin biter bitmez yapıyorlar genelde.Hsg ne zaman yaptırılmalı periyodik dönem olarak
Teşekkür ederimAdetin biter bitmez yapıyorlar genelde.
Rabbimm herşeyim beterinden korusun bian önce de bebislerimize kavustursunnKesinlikle aynı düşünüyoruz seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?