Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok sadece hsg kaldı yapmadığım, ona da korona nedeniyle ara verdik bu ay çektircem artık adet olmayı bekliyorum canım, valla kaybedenler kulubu değil de hiç kazanamayanlar desek daha iyi
Ay doğru diyorsun bazen bari bir kerecik çift çizgi görüp heyecanlanaydım Kimyasal olsa da olır falan diyorum
Hsg çok önemli canım belki tüplerde tıkanıklık var belki rahminde benim gibi perde var, sorunu bilince çözümün oluyor en azından

Haklısın canım zaten ilk işim o inşallah adet olurdam erkenden bayramdan sonra hallederim artık,

Anladım canımm. Doktora gözülktün mü hiç ?
Bütün kan tahlillerim amh dahil normal. Artık bir hsg kaldı. Gerçi bebek düşünmeyr başlayalı 1yıl olmadı bile. Eşim boşa telaş yaptığımı söylüyor ama aceleciyim ben biraz. Sorun varsa hemen çözüme gidilsin istiyorum. Sorun yoksa neden hamile kalamıyorum

Hsg ne zaman yaptırılmalı periyodik dönem olarak

Bnim eşim de öyle diyor ama. İnsan problem varsa da vakit kaybetmek istemiyor.

Kızlar bebek düşündüğüm için kan testi yaptırmak istedim. Bugün sonuçları aldım ama teste ne b12 ne d vitamini ne folik asit hiçbir değere bakılmamış. Sağlık ocağında yaptırmıştım. Bebek düşündüğüm için yaptırmak istediğimi de söyledim. Doktor bana kendin mi baktırmak istiyorsun neden vs demişti. Baştan sinir olmuştum. Sonuçta folik asit olmamasına rağmen doktora folik asit desteği gerekir mi dedim. Hayır her şey normal dedi beni başından attı. Eve gelip baktım ki sonucun içinde folik asit yok bile. 2 gün sonraya kadın doğuma randevu aldım. Adetim de geçti. Ne yapıcam bu test sonucunu göstersem beni nasıl yönlendirir yeniden mi kan vermem gerekecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…