Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
oyy ağustos oyy. Güzel gelsin inşallah

15inde yum oldu 27 sine kadar olmazsam test yapcam bacak ağrısı halsizlik göğüslerde acıma var ama belirtimi bilmiyorum of zamanda geçmek bilmiyor be

Adet bitiminde yapılıyor, fakat genelde yaşınız gençse bir yıl bekleniyor sizin ne kadar oldu
33 yaşındayım 8-9 aydır istiyoruz ama her ay yumurtlama zamanını tam anlamıyla değerlendirdiğimizi söyleyemem

15inde yum oldu 27 sine kadar olmazsam test yapcam bacak ağrısı halsizlik göğüslerde acıma var ama belirtimi bilmiyorum of zamanda geçmek bilmiyor be
Benim 19-20si yumurtlama 21 çatlamaydı. Bat 7ağustos, sizinle yum arasında 4gün var ama bat arasında 10 gün varmış.

Benimki biraz karışık mayıs 16 da iliskiye girdim sonra 1 haziran yumurtlama günümdü 3 haziranda iliskiye girdim sonra 10 haziranda iliskiye girdim 16 haziran adet günümdü olmadım 17 ve 18 haziranda iliskiye girdim sonra 22 haziran da test yaptım silik çizgi cıktı kan verdim aynı gün 1.20 cıktı sonra bidaha da test yapmadım 6 temmuzda birdaha iliskiye girdim kasiklarim ağrıyor karın alt bölgesi ve midemde acayip şişkinlik var bacaklarım ve belim çok ağrıyor sürekli halsizlik var kramplar var ve akintim yumurta aki gibi her kaşığım ağrıdığında akintim geliyor midem bulanıyor ama hafif sinyal veriyor yemeklerden sonra o kadar. Bende çözemedim uğraşmakta istemiyorum ikinci çocuğu istiyorum..

1 aydan fazla zaman geçmiş üstünden, test yapmadan nasıl duruyorsunuz hayret

Ilk defa bu kadar gecikti karın agrım var karnım sürekli gururduyo sanki bebek geziyor gibi ağzımın tadı yok genelde oturunca kasiklarim ağrıyor bi doygunluk hissi var kasiklarimda

Ilk defa bu kadar gecikti karın agrım var karnım sürekli gururduyo sanki bebek geziyor gibi ağzımın tadı yok genelde oturunca kasiklarim ağrıyor bi doygunluk hissi var kasiklarimda
Galiba ilk olmadıgı icin rahatlık varr biz olsak günümüz gelmeden testlere baslıoz :)))

Hamile olan arkadaşlarım ve hamilelik hayalleri kuranlar kendi el emeğim battaniyelerden satıyorum almak isteyen varsa özelden yazabilir yardımcı olurum

Eklentiler

• IMG_20200722_154258_261.webp
    95,5 KB · Görüntüleme: 29
yaa cnım benim çok güzellr
Sağol canim el emeğim işte bi katkım olsun eşime diye yapıyorum normalde öğretmenim ama atanamadım henüz kendime hobi edindim yapıyorum isteyen olursa her renk

Sağol canim el emeğim işte bi katkım olsun eşime diye yapıyorum normalde öğretmenim ama atanamadım henüz kendime hobi edindim yapıyorum isteyen olursa her renk
İnşallah atanıp mesleğini yaparsın canım inşallah be bişlerimiz gelsin de onlar için herşey alınır❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…