oyy ağustos oyy. Güzel gelsin inşallahDolgunluk şuan yok ama acıma var.. zaten hep böyle oluyor adet oluyorum...her zamanki adet sancilari da hafif hafif yokluyor...adet olunca 5. Gün doktor çağırmıştı ilaca baslicaktik ama hesap ettim bayrama denk geliyo...kaldım ağustos ayına
33 yaşındayım 8-9 aydır istiyoruz ama her ay yumurtlama zamanını tam anlamıyla değerlendirdiğimizi söyleyememAdet bitiminde yapılıyor, fakat genelde yaşınız gençse bir yıl bekleniyor sizin ne kadar oldu
Benim 19-20si yumurtlama 21 çatlamaydı. Bat 7ağustos, sizinle yum arasında 4gün var ama bat arasında 10 gün varmış.15inde yum oldu 27 sine kadar olmazsam test yapcam bacak ağrısı halsizlik göğüslerde acıma var ama belirtimi bilmiyorum of zamanda geçmek bilmiyor be
Bende mayis 8 de hasta oldum haziran 16 da olmam gerekiyordu ama olmadımHoşgeldin canımm mayıs ayı batını yazsak daha iyi olur bence regln geldi mi
yani?Bende mayis 8 de hasta oldum haziran 16 da olmam gerekiyordu ama olmadım
cıkmadı mı yani kan testinde çok olmuşSonucu bilmiyorum geç döllenme olmuş olabilir :)
1 aydan fazla zaman geçmiş üstünden, test yapmadan nasıl duruyorsunuz hayretBenimki biraz karışık mayıs 16 da iliskiye girdim sonra 1 haziran yumurtlama günümdü 3 haziranda iliskiye girdim sonra 10 haziranda iliskiye girdim 16 haziran adet günümdü olmadım 17 ve 18 haziranda iliskiye girdim sonra 22 haziran da test yaptım silik çizgi cıktı kan verdim aynı gün 1.20 cıktı sonra bidaha da test yapmadım 6 temmuzda birdaha iliskiye girdim kasiklarim ağrıyor karın alt bölgesi ve midemde acayip şişkinlik var bacaklarım ve belim çok ağrıyor sürekli halsizlik var kramplar var ve akintim yumurta aki gibi her kaşığım ağrıdığında akintim geliyor midem bulanıyor ama hafif sinyal veriyor yemeklerden sonra o kadar. Bende çözemedim uğraşmakta istemiyorum ikinci çocuğu istiyorum..
Çıkmaz diye korkuyorum ama kendimi de hamile gibi hissediyorum 35 gün geçti adetimden..1 aydan fazla zaman geçmiş üstünden, test yapmadan nasıl duruyorsunuz hayret
Bence korkcak bişey yok. Sonucta gebelik yoksa sökücü alırsın. Bu sekilde seni de rahatsız eder adet görmemekÇıkmaz diye korkuyorum ama kendimi de hamile gibi hissediyorum 35 gün geçti adetimden..
Nereye kadar beklemeyi düşünüyorsun doğrudan doğuma gideceksin herhaldeÇıkmaz diye korkuyorum ama kendimi de hamile gibi hissediyorum 35 gün geçti adetimden..
Galiba ilk olmadıgı icin rahatlık varr biz olsak günümüz gelmeden testlere baslıoz :)))Ilk defa bu kadar gecikti karın agrım var karnım sürekli gururduyo sanki bebek geziyor gibi ağzımın tadı yok genelde oturunca kasiklarim ağrıyor bi doygunluk hissi var kasiklarimda
yaa cnım benim çok güzellrHamile olan arkadaşlarım ve hamilelik hayalleri kuranlar kendi el emeğim battaniyelerden satıyorum almak isteyen varsa özelden yazabilir yardımcı olurum
Sağol canim el emeğim işte bi katkım olsun eşime diye yapıyorum normalde öğretmenim ama atanamadım henüz kendime hobi edindim yapıyorum isteyen olursa her renkyaa cnım benim çok güzellr
İnşallah atanıp mesleğini yaparsın canımSağol canim el emeğim işte bi katkım olsun eşime diye yapıyorum normalde öğretmenim ama atanamadım henüz kendime hobi edindim yapıyorum isteyen olursa her renk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?