Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla kızlar umutluyum şuan test yapıpta umutsuz olmak istemiyorum moralim acayip bozuluyor oyuzden ay sonunu beklocem

Acaba eğer rabbim nasip ederse biz nasıl oluruz ki ikinciler de
Bende ikiyi dusunuyorum kuzum ama 2 ayda baya test bitirdim heyecani istegi ayni duygular tavan bende elti dogurdu tribe girdim aglamaktan gozler sisti allah herkese saglikli verinsin kiskanclik degil tabi duygu dolu yani

Bende ikiyi dusunuyorum kuzum ama 2 ayda baya test bitirdim heyecani istegi ayni duygular tavan bende elti dogurdu tribe girdim aglamaktan gozler sisti allah herkese saglikli verinsin kiskanclik degil tabi duygu dolu yani
tabiki de öyle olur ya hele bide süpriz değil istenen ugrasılan bebekse :)
o insanın cok zoruna gidiyor ya. Ama karsıdaki insandan da kaynaklanıyor. Bi kisi var sanki bana nispet yapmak icin yapıyo bazı seyleri diye düsünüyorum. Ama diğet hamilelerle frlan cok güzel sohbet ediyorumm :)

Yengen napıyor azze onu merak ediyorum

Benim ustume ikiyi yapti benden 4 sene sonra evlendi aramiz da iki ay vari hamileligimizin ben kaybettim o zoruma gitti hersey allahtan rabbim boyle emretmis

Benim ustume ikiyi yapti benden 4 sene sonra evlendi aramiz da iki ay vari hamileligimizin ben kaybettim o zoruma gitti hersey allahtan rabbim boyle emretmis
evet o cok kötü bise.. ama imtihan diyoruz. Benim ilk baslarda zoruma gidiyo arası benimle yakın bi akrabam hamilrydi ben kaybettim niye diye cok sorguluyodum neden ben diyodumm Rabbim affetsin. Şimdi alıştım. Biliyorumm imtihan evet cok zor ama mükafatı da güzel olcak diye inanıyorum. Cok sükür evliliğimle ailelerimizle aramız iyi. Demekki benim de imtihanım bu

Aynen oyle canim cok sukur saglikliyiz mutluyuz rabbim beterinden korusun

Canım üç yıldan sonra neden yapmıyolar hakikaten, yani kolay mı acaba böyle aylarca beklemek her ay yıpranmak, anlamıyorum doktorları da

Normalde hemen atamaları lazım para kazandırıyoruz ailede istiyor yani dimi:) herşeyiniz normal hemen yapmim dedi

Normalde hemen atamaları lazım para kazandırıyoruz ailede istiyor yani dimi:) herşeyiniz normal hemen yapmim dedi
Bana bir doktor daha hsg çekmeden atlamıştı, onun hakkında da burda kötü şeyler okuyunca iyi ki kanmamışım dedim
Ama üç yıl az değil canım aşılamada da şans normal yolla gebe kalmayla aynıymış, bence de istiyorsan yaptır

Valla çok sabırlısın Allah mükafatını versin
İnşallah verir canımm. Onun hareketleri cok batıyo bana. Ne bilim akrabamızın yazdıgı msjı bile okuyup bende şu emojiden gönderdim demesi o kadar sacma ki. gözün aydın demis sende sagol de gec cok muhim biseymis gibi bana anlatıyo. Bilerek yapıyosa Allah gönlüne göre versin

Onlar için kolay sanırım beklemesi.. Bence istiyosan yaptır. Her ay bekleyip umut etmek sonrası olmaması büyük yıkım.

Şu bayramı atlattıktan sonra bakacağım artık duruma. Ozamana kadar tamamiyle aklımdan atmak istiyorum. Regl takip programını da sildim hiç bişey yapmıcam oh:)

Hsg çektirmiştim 2 yıl önce. Çok olmuş tekrar yapalım diyor. Ya tekrar neden yapıyorlar ki

Şu bayramı atlattıktan sonra bakacağım artık duruma. Ozamana kadar tamamiyle aklımdan atmak istiyorum. Regl takip programını da sildim hiç bişey yapmıcam oh:)
En iyisi.. cok fazla stres oluyoruz gercekten kendimize yazık ediyoruZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…