Sabırsız kediya kızlar benim gçğüsler sızlıyor bugün çok fena düne nazaran.kasık ağrım kesildi bugün kaç sefer hafiften ağrı yaptı bat 30 temmuz.yumurtlamanın 7 yda 8.günü .dayanamadım erken gebelik yaptım tabikide çıkmadı :) ama ben gebelikelrimi ikisinide bir hafta kala silik çizgi ile öğrenmştm hemde kaset testlerden.yolculuk yapcm acaba gidip kan mı versem sabredip beklesemmi yada sabah normal testmi yapsam
ya kızlar benim gçğüsler sızlıyor bugün çok fena düne nazaran.kasık ağrım kesildi bugün kaç sefer hafiften ağrı yaptı bat 30 temmuz.yumurtlamanın 7 yda 8.günü .dayanamadım erken gebelik yaptım tabikide çıkmadı :) ama ben gebelikelrimi ikisinide bir hafta kala silik çizgi ile öğrenmştm hemde kaset testlerden.yolculuk yapcm acaba gidip kan mı versem sabredip beklesemmi yada sabah normal testmi yapsam
Canim yolculuk yapsanda bir zarar gelmez sanirim cunku cok erken 8 gunu cikmaz daha yolculuktadir bebek varsada yarin yapma cikmaz yumurtlamadan 11 gun gecsin bi ozaman erken gebelik test yapabilirsin birde her bebek ayni olmaz belki bu gec dollenirya kızlar benim gçğüsler sızlıyor bugün çok fena düne nazaran.kasık ağrım kesildi bugün kaç sefer hafiften ağrı yaptı bat 30 temmuz.yumurtlamanın 7 yda 8.günü .dayanamadım erken gebelik yaptım tabikide çıkmadı :) ama ben gebelikelrimi ikisinide bir hafta kala silik çizgi ile öğrenmştm hemde kaset testlerden.yolculuk yapcm acaba gidip kan mı versem sabredip beklesemmi yada sabah normal testmi yapsam
Sabırsız kedikan ver istersen daha net sonuc alırısn
Benim gibi sabırsız olma bekle derim :)
şimdi ilk gebelğmde göğüslerim çok fenaydı ondan diyorum bu ağrı o ağrı biliyorumCanim yolculuk yapsanda bir zarar gelmez sanirim cunku cok erken 8 gunu cikmaz daha yolculuktadir bebek varsada yarin yapma cikmaz yumurtlamadan 11 gun gecsin bi ozaman erken gebelik test yapabilirsin birde her bebek ayni olmaz belki bu gec dollenir
Kuzum sen zaten diğer hamileliğini de cok erken ögrenmistin diye hatırlıyorumşimdi ilk gebelğmde göğüslerim çok fenaydı ondan diyorum bu ağrı o ağrı biliyorumyolculuk artı koşturcam hergün 1 saat yol gidip gelmek zorunda kalcm hastane işleri. varsa bişy ghitmicerm ben ona göre.
aynen yumurtlamanın 10.günü öğrenmştm bata bir hafta kalaKuzum sen zaten diğer hamileliğini de cok erken ögrenmistin diye hatırlıyorum
kan versen cıkmaz mı acaba? Testler icin belki erken idrara karısmamıstır amaaynen yumurtlamanın 10.günü öğrenmştm
Bilmiyorum ki biyandan vucudum benle oynuyor diyorum bir yandan korkuyorum iki kötü deneymden sonra. Bir yandan dr gitmeliyim kan sulandırıcı başlayabilir erken giderim bayram araya girmez diyorum. Diyorum da diyorumkan versen cıkmaz mı acaba? Testler icin belki erken idrara karısmamıstır ama
Benim vücudum da cok benimle oynadı.. ne umutlar ne umutlar. O yüzden simdi su belirtim var diyemiyorum ya psikolojikse ya regldense diye. Sende haklısın kendine göre canımBilmiyorum ki biyandan vucudum benle oynuyor diyorum bir yandan korkuyorum iki kötü deneymden sonra. Bir yandan dr gitmeliyim kan sulandırıcı başlayabilir erken giderim bayram araya girmez diyorum. Diyorum da diyorum
Sabah yap bakalimya kızlar benim gçğüsler sızlıyor bugün çok fena düne nazaran.kasık ağrım kesildi bugün kaç sefer hafiften ağrı yaptı bat 30 temmuz.yumurtlamanın 7 yda 8.günü .dayanamadım erken gebelik yaptım tabikide çıkmadı :) ama ben gebelikelrimi ikisinide bir hafta kala silik çizgi ile öğrenmştm hemde kaset testlerden.yolculuk yapcm acaba gidip kan mı versem sabredip beklesemmi yada sabah normal testmi yapsam
Canım bir şey sorucam yaa yumurtlama zamanı yaşadığım her şey bir anda gitti yumurtlamayı yakalayıp belirtleri kaybolan var mıdır acaba ya da normal süreç böyle mi zaten ,ğöğüs ağrım karın ağrım hepsi gitti, sadece çok az ğöğsüm ağrıyor ama oda adet olacağım zaman zaten olur hep,Benim vücudum da cok benimle oynadı.. ne umutlar ne umutlar. O yüzden simdi su belirtim var diyemiyorum ya psikolojikse ya regldense diye. Sende haklısın kendine göre canım
Yapsammı ki bilemedimSabah yap bakalim
Beklenen Adet TarihiBat nedir?
Birde benm peolaktinim 29 larda idi düşükten 1 ay sonra bsktırmştm dr ciddiye almadı gebeliğe bağlı die acaba ondan mı göğüslerim hassas o kdr. Ve ben bunu belirti olarak görüyorumSabah yap bakalim
hayırlı akşamlar öncelikle herkesekızlar giremediğim için takip edemedim batlarını geçmiş belki gözümden de kaçmış olabilir son durumlarınız neler
@Siyahhhinci @Amine45 @Paresilaaa @Narinnrn @NAVLEE @Chern30 @certur @Mucizem33 @Kardelen060492 @birsevgi @Emel akdelun @Atomiks @Masalminaserrabk @eczhnm @Ruyaaam123 @Bir_Mumine @naar04 @Rainbow3 @gocmenkizi_35 @fiona13
kuzum ben yumurtlama zamanı belirti yasamadıgım icin bise diyemicemCanım bir şey sorucam yaa yumurtlama zamanı yaşadığım her şey bir anda gitti yumurtlamayı yakalayıp belirtleri kaybolan var mıdır acaba ya da normal süreç böyle mi zaten ,ğöğüs ağrım karın ağrım hepsi gitti, sadece çok az ğöğsüm ağrıyor ama oda adet olacağım zaman zaten olur hep,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?