Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ya kızlar benim gçğüsler sızlıyor bugün çok fena düne nazaran.kasık ağrım kesildi bugün kaç sefer hafiften ağrı yaptı bat 30 temmuz.yumurtlamanın 7 yda 8.günü .dayanamadım erken gebelik yaptım tabikide çıkmadı :) ama ben gebelikelrimi ikisinide bir hafta kala silik çizgi ile öğrenmştm hemde kaset testlerden.yolculuk yapcm acaba gidip kan mı versem sabredip beklesemmi yada sabah normal testmi yapsam

Sabırsız kedi kan ver istersen daha net sonuc alırısn

Benim gibi sabırsız olma bekle derim :)

Canim yolculuk yapsanda bir zarar gelmez sanirim cunku cok erken 8 gunu cikmaz daha yolculuktadir bebek varsada yarin yapma cikmaz yumurtlamadan 11 gun gecsin bi ozaman erken gebelik test yapabilirsin birde her bebek ayni olmaz belki bu gec dollenir

Sabırsız kedi kan ver istersen daha net sonuc alırısn
Benim gibi sabırsız olma bekle derim :)
Canim yolculuk yapsanda bir zarar gelmez sanirim cunku cok erken 8 gunu cikmaz daha yolculuktadir bebek varsada yarin yapma cikmaz yumurtlamadan 11 gun gecsin bi ozaman erken gebelik test yapabilirsin birde her bebek ayni olmaz belki bu gec dollenir
şimdi ilk gebelğmde göğüslerim çok fenaydı ondan diyorum bu ağrı o ağrı biliyorum yolculuk artı koşturcam hergün 1 saat yol gidip gelmek zorunda kalcm hastane işleri. varsa bişy ghitmicerm ben ona göre.

Kuzum sen zaten diğer hamileliğini de cok erken ögrenmistin diye hatırlıyorum

kan versen cıkmaz mı acaba? Testler icin belki erken idrara karısmamıstır ama
Bilmiyorum ki biyandan vucudum benle oynuyor diyorum bir yandan korkuyorum iki kötü deneymden sonra. Bir yandan dr gitmeliyim kan sulandırıcı başlayabilir erken giderim bayram araya girmez diyorum. Diyorum da diyorum

Bilmiyorum ki biyandan vucudum benle oynuyor diyorum bir yandan korkuyorum iki kötü deneymden sonra. Bir yandan dr gitmeliyim kan sulandırıcı başlayabilir erken giderim bayram araya girmez diyorum. Diyorum da diyorum
Benim vücudum da cok benimle oynadı.. ne umutlar ne umutlar. O yüzden simdi su belirtim var diyemiyorum ya psikolojikse ya regldense diye. Sende haklısın kendine göre canım

Sabah yap bakalim

Benim vücudum da cok benimle oynadı.. ne umutlar ne umutlar. O yüzden simdi su belirtim var diyemiyorum ya psikolojikse ya regldense diye. Sende haklısın kendine göre canım
Canım bir şey sorucam yaa yumurtlama zamanı yaşadığım her şey bir anda gitti yumurtlamayı yakalayıp belirtleri kaybolan var mıdır acaba ya da normal süreç böyle mi zaten ,ğöğüs ağrım karın ağrım hepsi gitti, sadece çok az ğöğsüm ağrıyor ama oda adet olacağım zaman zaten olur hep,

hayırlı akşamlar öncelikle herkese
Canım benim adetim gecikti açıkçası ama evde yaptım test negatif malesef.. bu ay femara kullanmıstım ve kontrolde yeterince büyümemişti yumurtam. inşallah sonradan büyüyüp bir şekilde olmuştur diyorum bir umut ve güzel haberi ya da adetimi bekliyorum

kuzum ben yumurtlama zamanı belirti yasamadıgım icin bise diyemicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…