Günaydın canım.. dikkat et ban yeme değmez :)Günaydın kızlar, var mı güzel haberler ☺ sacma sapan biri yüzünden engel aldım.. Okuyamadım epey birikmiş
Anladım canım inşallah mucizeler bulur sni❤hayırlı akşamlar öncelikle herkese
Canım benim adetim gecikti açıkçası ama evde yaptım test negatif malesef.. bu ay femara kullanmıstım ve kontrolde yeterince büyümemişti yumurtam. inşallah sonradan büyüyüp bir şekilde olmuştur diyorum bir umut ve güzel haberi ya da adetimi bekliyorum
Hoşgeldin kuzumGünaydın kızlar, var mı güzel haberler ☺ sacma sapan biri yüzünden engel aldım.. Okuyamadım epey birikmiş
Cinnet adında biri cinnet gecirtti banaGünaydın canım.. dikkat et ban yeme değmez :)
Hoş bulduk bebeğimHoşgeldin kuzumgünaydın kızlar
Yok kuzum ya belirti inanır misinHoş bulduk bebeğim ❤
1 hafta kalmıs, varmı belirtiler, benim ki de bitti sayılır..
şu nurlu olan mıCinnet adında biri cinnet gecirtti bana ☺ afedersin otu çöpü sikayet ediyorlar, kendı de yemiş
ya sen tatilde misin ohh ne güzelYok kuzum ya belirti inanır misinyada tatildeyiz suan oyalandigim icin farketmiyorum
Vucudu dınlemedıgımız ıcın sanırım, benım de 3 gun erken oldu, ne oldugunu anlamadım bile.. Normalde 2 gun onceden sancılar baslıyor du..Yok kuzum ya belirti inanır misinyada tatildeyiz suan oyalandigim icin farketmiyorum
Aynen oşu nurlu olan mı
Sayfasına gittim engel kalkar kalkmaz, kavga etmeyeşu nurlu olan mı
ciddi misinnnAynen oikinci üyelik almıs gıtmıs hemen uzamjs bide süresi ohh olsun
ya boşver uğraşmaSayfasına gittim engel kalkar kalkmaz, kavga etmeyeyazık daha gelememiş
Kız tanıyo musun yoksa, arkadsın mıciddi misinnn
Yok be ne tanıcam nerden arkadasım olcakKız tanıyo musun yoksa, arkadsın mı
Hmm bazı kadınların oluyormuş öyle doğrudur canım, ben de o kadar yoğun yaşadım ki bir anda kaybolunca hepsi şaşırdım,kuzum ben yumurtlama zamanı belirti yasamadıgım icin bise diyemicem
doğrudur kuzumHmm bazı kadınların oluyormuş öyle doğrudur canım, ben de o kadar yoğun yaşadım ki bir anda kaybolunca hepsi şaşırdım,
Eğer evde fazlalık testin varsa yap bnce diğerini de bat günü yaparsınkızlar günaydın
2 gün üste üste lekelenme yaşadım
fakat dün akşamdan beri hiç birşey yok regl e 3 gün var sizce test yapsam mı beklesem mi
Ona mudahale edemiyoruz sanrm kuzum yaVucudu dınlemedıgımız ıcın sanırım, benım de 3 gun erken oldu, ne oldugunu anlamadım bile.. Normalde 2 gun onceden sancılar baslıyor du..
Bu arada bişey sorucam 3 4 gün geç yumurtlamak için n eyapmak gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?