Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar günaydın
2 gün üste üste lekelenme yaşadım
fakat dün akşamdan beri hiç birşey yok regl e 3 gün var sizce test yapsam mı beklesem mi
günaydın canım ben olsam beklerdim şahsi fikrim ne bileyim insan üzülüyor çok test yapan birisi olarak son 2 aydır yapmıyorum :)

günaydın canım ben olsam beklerdim şahsi fikrim ne bileyim insan üzülüyor çok test yapan birisi olarak son 2 aydır yapmıyorum :)
az önce yine kahverengi leke geldi ya acaba ilk lekenin geldiği günü regl olarak mı işaretlemeliyim normal ben her zaman gününde olurdum ilk defa 5 gün önce lekelenme ile başladı şimdi acaba bu hiç leke değilde regl mi ne yapiyim kızlar

bence bekleyin

yaa ama kırmızıya dönmediği sürece bekle

peki söz dinlicem ama suçu kanıtlanana kadar hiç kimse suçlu değildir sözünden istinade ile hamileliği kanıtlanana kadar hiç kimse hamile değildir diyerek keyifle kahvemi içeceğim hiç vicdan azabı çekmeden yoksa o yasak bu yasak aaaa
oynatmaya az kaldı resmen

o kadar ince düşünme kuzum. Cok yıpranırsın. Sonucta herkes hamileliğini öğrene kadar herseyi yiyip iciyo. Önemli olan sonrasında dikkat etmek

Allah nasip ederse oluyo canım benim takma taktıkca daha kötü oluyo

Azze hus3545 valla iyiki varsınız desteğiniz için çook teşekkür ederim herkese bende Türk kahvesi öpüldünüz kızlar

s
Azze hus3545 valla iyiki varsınız desteğiniz için çook teşekkür ederim herkese bende Türk kahvesi öpüldünüz kızlar
ende iyi ki varsın canım herşeyi Rabbim biliyor gerisi zaman sabırsızlanıyoruz evet ama nasip herşeyden öte Allah hepimize sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar nasip etsin

Canım sağlık ocağında doktorunu degistir bence, boyle bir hakkın var. Herkes bir degil cok ilgilenen asm doktorlari da var ama maalesef senin suanki zordan yapmış herseyi

taze hamişş napıyosun
Ay canımm teşekkür ederim iyiyim ama heyecanlıyım ve korkuyorum biraz doktor randevum vardı universitede cok fazla ilgilenmeyeceklerini dusunsemde zaten baska pol randevum var diye oraya gidiyorum biraz fazla gezdim buralardan cikinca diger topiklerde dış gebelik boş gebelik ve düşükten korkuyorum canım neler neler varmış Allah sağlıkla nasip etsin illa ki olsun degilde sağlıkla olsun diye dualarımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…