evet kuzum simdi eve dönus vaktiya sen tatilde misin ohh ne güzel
günaydın canım ben olsam beklerdim şahsi fikrim ne bileyim insan üzülüyor çok test yapan birisi olarak son 2 aydır yapmıyorum :)kızlar günaydın
2 gün üste üste lekelenme yaşadım
fakat dün akşamdan beri hiç birşey yok regl e 3 gün var sizce test yapsam mı beklesem mi
az önce yine kahverengi leke geldi ya acaba ilk lekenin geldiği günü regl olarak mı işaretlemeliyim normal ben her zaman gününde olurdum ilk defa 5 gün önce lekelenme ile başladı şimdi acaba bu hiç leke değilde regl mi ne yapiyim kızlargünaydın canım ben olsam beklerdim şahsi fikrim ne bileyim insan üzülüyor çok test yapan birisi olarak son 2 aydır yapmıyorum :)
gene kahve lekeler bence artık regl yimEğer evde fazlalık testin varsa yap bnce diğerini de bat günü yaparsın
bence bekleyinaz önce yine kahverengi leke geldi ya acaba ilk lekenin geldiği günü regl olarak mı işaretlemeliyim normal ben her zaman gününde olurdum ilk defa 5 gün önce lekelenme ile başladı şimdi acaba bu hiç leke değilde regl mi ne yapiyim kızlar
bence bekleyin
Hah tmm o zamanYok be ne tanıcam nerden arkadasım olcak
Hava degısımınden regl erken geldı, hava degısımınden gec yumurtlasam keşke.. Ovulasyon falan da getirmedim burayaOna mudahale edemiyoruz sanrm kuzum ya
gercekten aslında yumurtlama döneminden adet dönemine kadar tatilw gitceksijevet kuzum simdi eve dönus vaktibaslarım artık vücudu dinlemeye
yaagene kahve lekeler bence artık regl yim
hahah kız Allah seniHah tmm o zamanolmasın zaten, senin gibi tatlı bi kızın o cadıyla işi olmasın
yaaama kırmızıya dönmediği sürece bekle
o kadar ince düşünme kuzum. Cok yıpranırsın. Sonucta herkes hamileliğini öğrene kadar herseyi yiyip iciyo. Önemli olan sonrasında dikkat etmek
peki söz dinlicem ama suçu kanıtlanana kadar hiç kimse suçlu değildir sözünden istinade ile hamileliği kanıtlanana kadar hiç kimse hamile değildir diyerek keyifle kahvemi içeceğim hiç vicdan azabı çekmeden yoksa o yasak bu yasak aaaa
oynatmaya az kaldı resmen
Allah nasip ederse oluyo canım benim takma taktıkca daha kötü oluyo
peki söz dinlicem ama suçu kanıtlanana kadar hiç kimse suçlu değildir sözünden istinade ile hamileliği kanıtlanana kadar hiç kimse hamile değildir diyerek keyifle kahvemi içeceğim hiç vicdan azabı çekmeden yoksa o yasak bu yasak aaaa
oynatmaya az kaldı resmen
Canım sağlık ocağında doktorunu degistir bence, boyle bir hakkın var. Herkes bir degil cok ilgilenen asm doktorlari da var ama maalesef senin suanki zordan yapmış herseyiKızlar bebek düşündüğüm için kan testi yaptırmak istedim. Bugün sonuçları aldım ama teste ne b12 ne d vitamini ne folik asit hiçbir değere bakılmamış. Sağlık ocağında yaptırmıştım. Bebek düşündüğüm için yaptırmak istediğimi de söyledim. Doktor bana kendin mi baktırmak istiyorsun neden vs demişti. Baştan sinir olmuştum. Sonuçta folik asit olmamasına rağmen doktora folik asit desteği gerekir mi dedim. Hayır her şey normal dedi beni başından attı. Eve gelip baktım ki sonucun içinde folik asit yok bile. 2 gün sonraya kadın doğuma randevu aldım. Adetim de geçti. Ne yapıcam bu test sonucunu göstersem beni nasıl yönlendirir yeniden mi kan vermem gerekecek
taze hamişş napıyosunCanım sağlık ocağında doktorunu degistir bence, boyle bir hakkın var. Herkes bir degil cok ilgilenen asm doktorlari da var ama maalesef senin suanki zordan yapmış herseyi
Ay canımm teşekkür ederim iyiyim ama heyecanlıyım ve korkuyorum biraz doktor randevum vardı universitede cok fazla ilgilenmeyeceklerini dusunsemde zaten baska pol randevum var diye oraya gidiyorum biraz fazla gezdim buralardan cikinca diger topiklerde dış gebelik boş gebelik ve düşükten korkuyorum canım neler neler varmış Allah sağlıkla nasip etsin illa ki olsun degilde sağlıkla olsun diye dualarımız olsuntaze hamişş napıyosun
Sen nasılsın canımm hersey yolunda mı bat yaklaşıyor test filan yaptın mı belirti vs var mıtaze hamişş napıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?