kuzum aklına hic öyle seyler getirme. Hersey olabilir basımıza hersey gelebilir. Ama böyle olcsk böyle olursa diye yasanmaz. Tadını cıkar. İnşallah saglıklı sekilde ilerlesin hamileliğinAy canımm teşekkür ederim iyiyim ama heyecanlıyım ve korkuyorum biraz doktor randevum vardı universitede cok fazla ilgilenmeyeceklerini dusunsemde zaten baska pol randevum var diye oraya gidiyorum biraz fazla gezdim buralardan cikinca diger topiklerde dış gebelik boş gebelik ve düşükten korkuyorum canım neler neler varmış Allah sağlıkla nasip etsin illa ki olsun degilde sağlıkla olsun diye dualarımız olsun
iyiyim cok sukur canım evet acaba test yapsam mı felan diye düsündüm ama sonra dedim bosver. Batını bekle . Kuzum belirtim yok maalesef. Senin ne gibi belirtilerin vardıSen nasılsın canımm hersey yolunda mı bat yaklaşıyor test filan yaptın mı belirti vs var mı
Geçen ay yapmıştım kuzum yanlış çıkmıştı yaa@venushatun28 canım sen surelab gebelik testi yapmıssın yanlıs gösteriyo demişsin.
Yok yok yapma canım bekle sonra daha çok üzülüyor insan,iyiyim cok sukur canım evet acaba test yapsam mı felan diye düsündüm ama sonra dedim bosver. Batını bekle . Kuzum belirtim yok maalesef. Senin ne gibi belirtilerin vardı
Şaka gibi ya. Testini gördüm o kadar belirgin ki. Nasıl olur.Geçen ay yapmıştım kuzum yanlış çıkmıştı yaayeni değil ah keşke gerçek olsaydı
öyle canımm. En iyisi regl beklemekYok yok yapma canım bekle sonra daha çok üzülüyor insan,
Evet canım hatta prodüktör aldım internetten onda da çizgi çıktı , sonra adet oldum acaba kimyasal mı geçirdim dedim ama kimyasal gebelikte ağrıdan duramyormuş hanımlar benim ağrım olmadıŞaka gibi ya. Testini gördüm o kadar belirgin ki. Nasıl olur.
Aslında olabilir de. Çizgi net cünkü. O testi reglden önce mi yapmıstınEvet canım hatta prodüktör aldım internetten onda da çizgi çıktı , sonra adet oldum acaba kimyasal mı geçirdim dedim ama kimyasal gebelikte ağrıdan duramyormuş hanımlar benim ağrım olmadı
Evet canım 3 tane test yaptım 3 de silik çıktı beta verdim 2.20 çıktı ama adet oldumAslında olabilir de. Çizgi net cünkü. O testi reglden önce mi yapmıstın
cok sinir bozucu tek umudumuz testler onlar da yanlıs gösteriyo. Miratech baya iyi test ama. Varsa var yoksa yok tavsiye ederim kuzum :)Evet canım 3 tane test yaptım 3 de silik çıktı beta verdim 2.20 çıktı ama adet oldum
Doğru canım burda herkes öylee söyledi ondan alırım adet gecikmesi yaşarsam ama sanki bu ay erkenden regl olcam gibi geliyor, karnım da resmen adet ağrısı başladı, hayırlısı olsuncok sinir bozucu tek umudumuz testler onlar da yanlıs gösteriyo. Miratech baya iyi test ama. Varsa var yoksa yok tavsiye ederim kuzum :)
Gecen ay benim reglimde bu sekildz gzldi canim. 5 gun oncesinden lekeler sonra normal gununde normal geldi. Bekliceksin mecburgene kahve lekeler bence artık regl yim
Ben her yumurtlamadan sonra kendımı hamıle hıssedıyorum
peki söz dinlicem ama suçu kanıtlanana kadar hiç kimse suçlu değildir sözünden istinade ile hamileliği kanıtlanana kadar hiç kimse hamile değildir diyerek keyifle kahvemi içeceğim hiç vicdan azabı çekmeden yoksa o yasak bu yasak aaaa
oynatmaya az kaldı resmen
Bebetime, Labaqucık, oncomed.. Bu ucu kuruma cızgısı cıkarıyor cnm, umutlandırıyor.. Bunları alma..Kizlar normal gebelik testi olarak hangisini kullaniyorsunuz...ben toplu labaquick almıştım baya bitirdim tabisizce guvenilir mi
Surelab aldım onlu eczaneye göre daha ucuz henüz denemedim umudum yok ama regl ye üç gün kala deneyeceğimKizlar normal gebelik testi olarak hangisini kullaniyorsunuz...ben toplu labaquick almıştım baya bitirdim tabisizce guvenilir mi
inşallah normale döner hiç böyle gariplik yapmazdıGecen ay benim reglimde bu sekildz gzldi canim. 5 gun oncesinden lekeler sonra normal gununde normal geldi. Bekliceksin mecbur
Aslında bu pozitif olduğumuzu gösteriyor değil miBen her yumurtlamadan sonra kendımı hamıle hıssedıyorum
Kesinlikle çok poztıfım ama 2 yıldır tık yok maaalesefAslında bu pozitif olduğumuzu gösteriyor değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?