Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kuzum aklına hic öyle seyler getirme. Hersey olabilir basımıza hersey gelebilir. Ama böyle olcsk böyle olursa diye yasanmaz. Tadını cıkar. İnşallah saglıklı sekilde ilerlesin hamileliğin

Sen nasılsın canımm hersey yolunda mı bat yaklaşıyor test filan yaptın mı belirti vs var mı
iyiyim cok sukur canım evet acaba test yapsam mı felan diye düsündüm ama sonra dedim bosver. Batını bekle . Kuzum belirtim yok maalesef. Senin ne gibi belirtilerin vardı

Şaka gibi ya. Testini gördüm o kadar belirgin ki. Nasıl olur.
Evet canım hatta prodüktör aldım internetten onda da çizgi çıktı , sonra adet oldum acaba kimyasal mı geçirdim dedim ama kimyasal gebelikte ağrıdan duramyormuş hanımlar benim ağrım olmadı

Evet canım hatta prodüktör aldım internetten onda da çizgi çıktı , sonra adet oldum acaba kimyasal mı geçirdim dedim ama kimyasal gebelikte ağrıdan duramyormuş hanımlar benim ağrım olmadı
Aslında olabilir de. Çizgi net cünkü. O testi reglden önce mi yapmıstın

Aslında olabilir de. Çizgi net cünkü. O testi reglden önce mi yapmıstın
Evet canım 3 tane test yaptım 3 de silik çıktı beta verdim 2.20 çıktı ama adet oldum

Eklentiler

• F1293999-BC6C-4AFE-B621-26DEB74A7514.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 37
  • 55E4F7D9-80B2-4BE9-BACB-AB73EA3E0A8F.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 37
cok sinir bozucu tek umudumuz testler onlar da yanlıs gösteriyo. Miratech baya iyi test ama. Varsa var yoksa yok tavsiye ederim kuzum :)
Doğru canım burda herkes öylee söyledi ondan alırım adet gecikmesi yaşarsam ama sanki bu ay erkenden regl olcam gibi geliyor, karnım da resmen adet ağrısı başladı, hayırlısı olsun

Kizlar normal gebelik testi olarak hangisini kullaniyorsunuz...ben toplu labaquick almıştım baya bitirdim tabi sizce guvenilir mi

Ben her yumurtlamadan sonra kendımı hamıle hıssedıyorum

Kizlar normal gebelik testi olarak hangisini kullaniyorsunuz...ben toplu labaquick almıştım baya bitirdim tabi sizce guvenilir mi
Bebetime, Labaqucık, oncomed.. Bu ucu kuruma cızgısı cıkarıyor cnm, umutlandırıyor.. Bunları alma..

Gecen ay benim reglimde bu sekildz gzldi canim. 5 gun oncesinden lekeler sonra normal gununde normal geldi. Bekliceksin mecbur
inşallah normale döner hiç böyle gariplik yapmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…