Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım sağlık ocağında doktorunu degistir bence, boyle bir hakkın var. Herkes bir degil cok ilgilenen asm doktorlari da var ama maalesef senin suanki zordan yapmış herseyi
Aynen eve gelir gelmez değiştirdim. İnsanları böyle yönlendirmesi çok korkunç o doktora inanıp giden onlarca insan vardır. Nasıl böyle olabiliyorlar anlamıyorum. Belki doğru düzgün değerlerime bakılmadığı için bebekte bir problem olacak. Allah herkesin karşısına işini iyi yapan duyarlı insanlar çıkarsın

kuzum aklına hic öyle seyler getirme. Hersey olabilir basımıza hersey gelebilir. Ama böyle olcsk böyle olursa diye yasanmaz. Tadını cıkar. İnşallah saglıklı sekilde ilerlesin hamileliğin

Amin kuzum insallah dogru diyorsun Allah isteyen herkese de nasip etsin. Simdi diyor iste varsa 4+1 jcg 1000lere gelmeden usg de göremem diyor ama tahlil sonucuna gore bakacak. Birde benim wbc yuksek onun icin de idrar kültürü aldılar bakalim bekliyorum.

Aminnn aynen canım hadi sen bilincli birisin farkettin kim bilir kimlerin hakkına giriyorlar böyle, normalde gebelik düşünene rutin bakılması gerekir yani

Karnım ağrıyor ya gaz sancisi gibi günler de geçmiyor

iyiyim cok sukur canım evet acaba test yapsam mı felan diye düsündüm ama sonra dedim bosver. Batını bekle . Kuzum belirtim yok maalesef. Senin ne gibi belirtilerin vardı

Benimde cok belirgin belirtim yoktu kuzum öğrenmeden 1 hafta önce cok halsizdim 3 gun sürdü yorgunluga verdim yogun çalıştığım için bide test yapmadan 1 gün once sık idrara çıktım o da 2 gun filan sürdü cok erken farkettim heralde bilmiyorum Ama öğrendiğim gün ve ertesi gün karında batma vs vardı yine isteyken ve uykum cok geliyordu. Ovu testi ile denedim bu ilk aydı beklenti icindeydim belkide ben abarttım bilmiyorum ama farkettiklerim bunlardı canım Sende bu arada bana bi dokundun bin ah isittin ne kadar dertliymisim

Aminnn aynen canım hadi sen bilincli birisin farkettin kim bilir kimlerin hakkına giriyorlar böyle, normalde gebelik düşünene rutin bakılması gerekir yani
Evet insanlara bunun gereksiz olduğunu hissettiriyor ve bilinçsiz biriyse o normal yapılan kan testine güvenip gidecek. Ne b12 ne d vitamini ne folik asit ve diğerlerine hiç bakılmamış. En iyisi biz bilinçli olup hiçbir doktorun dediğine inanmayıp her şeyi iyice araştırmalıyız.

Hava degısımınden regl erken geldı, hava degısımınden gec yumurtlasam keşke.. Ovulasyon falan da getirmedim buraya
Gecen ay gec yumurtlamstm stresten olmustu stres dışnda ne etki ediyo bilmiyorum kuzum

Aynen canım birden fazla görüş qlmakta fayda var ama iste herkeste bir değil. Allah iyi insanlarlq isini hakkıyla yapanlarla karşılaştırsın insallah

Yola
Kızlar bu hayali çizgiler suya tutunca giderse mi kalırsa mı kuruma çizgisi ooluyor. Canim o kurama giderse oluyor diyorlar ama ben yaptim kaliyor genelde gitmiyor hamilede olmuyorum ne hikmetse miratech al o yapmiyor kuruma

Dilimin ucuna türlü türlü şeyler geliyor ama tutuyorum kendimi şuan Allah senin hakkında ne düşünüyorsa ona da onu nasip etsin ben hep öyle derim, bilmeden de yapmasın bir zahmet ya insan biraz kafayı çalıştırır bu kız üzülür diye. Benim eltim de bana eşiyle çektirdiği hamile fotolarını gösterip nasıl hangisini koyayım falan diyor
Hsg çektirmiştim 2 yıl önce. Çok olmuş tekrar yapalım diyor. Ya tekrar neden yapıyorlar ki
Histereskopiden sonra çektiler mi hsg canım yapışıklık tüplerde tıkanma olabiliyormuş belki ıbdab demiştir.
Cinnet adında biri cinnet gecirtti bana ☺ afedersin otu çöpü sikayet ediyorlar, kendı de yemiş
Ahah takılma kız şunlara sürekli seni şikayet ediyolar
Kizlar normal gebelik testi olarak hangisini kullaniyorsunuz...ben toplu labaquick almıştım baya bitirdim tabi sizce guvenilir mi
Valla benim hepsi negatif çıkardı mis gibi tek çizgi bence hepsi güvenilir ama Sohrab a sahte çizgi çıkarmıştj bazıları

Canlar bir şey dicem benim kafam çok karışık özellikle yumurtlama takip edenlere sorayım, şimdi ben en koyu halini gördüm ondan sonra koyudan silikleşmeye başladı ben devam ettim yapmaya şuan silik daha hiç koyu görmedim o halde ebru hanım bana yunurtlama olmamış dedi ama daha onun gibi koyuda yakayalamadım ben test yapmaya devam etmeli miyim yoksa hiç yumurtlama çatlama olmadı mı,valla kendi cahil bilglerime göre ben yumurtlamayı gördüm ne yapsam bilemedim stres yapmıyorum, az önce tekrar yaptım yine silik

Ah ah bebeğim beni bırakmasa oğlum şuan doğmuş dört aylık olacaktı hiç böyle şeyler ile uğraşmayacaktım tam da dört buçuk aylık oldu artık risk olmaz derken.. Valla yoruldum canım ya
Vardir ondada bir hayir canim allah verdi allah aldi bende 8 aylik hamileydim dursaydi geriye takilmiyorum yoksa cok uzuluyorum elimizden sadece duva geliyor rabbim hayirli saliha evlatlar versin bizlere cumle isiyenlerle beraber

Kuzum eger reglin gununde olursa ve koyuluk diyer gunlere nazaran belirginse pik dedigin gun kimseye takilma yumurtlamasan regli olmazsin zaten yumurta olusur catlar regli olursun sen kafani bulandirma piki ve siliklesmeyi gorunce test yapmayi birak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…