- 30 Mart 2020
- 7.896
- 15.754
- 248
Kuzum napıyon geçen ban yemişsinKesinlikle çok poztıfım ama 2 yıldır tık yok maaalesefo yuzden 3 ay 5 ay deneyip üzülenlere cok kızıyorum..
Aynen eve gelir gelmez değiştirdim. İnsanları böyle yönlendirmesi çok korkunç o doktora inanıp giden onlarca insan vardır. Nasıl böyle olabiliyorlar anlamıyorum. Belki doğru düzgün değerlerime bakılmadığı için bebekte bir problem olacak. Allah herkesin karşısına işini iyi yapan duyarlı insanlar çıkarsınCanım sağlık ocağında doktorunu degistir bence, boyle bir hakkın var. Herkes bir degil cok ilgilenen asm doktorlari da var ama maalesef senin suanki zordan yapmış herseyi
kuzum aklına hic öyle seyler getirme. Hersey olabilir basımıza hersey gelebilir. Ama böyle olcsk böyle olursa diye yasanmaz. Tadını cıkar. İnşallah saglıklı sekilde ilerlesin hamileliğin
Aynen eve gelir gelmez değiştirdim. İnsanları böyle yönlendirmesi çok korkunç o doktora inanıp giden onlarca insan vardır. Nasıl böyle olabiliyorlar anlamıyorum. Belki doğru düzgün değerlerime bakılmadığı için bebekte bir problem olacak. Allah herkesin karşısına işini iyi yapan duyarlı insanlar çıkarsın
iyiyim cok sukur canım evet acaba test yapsam mı felan diye düsündüm ama sonra dedim bosver. Batını bekle . Kuzum belirtim yok maalesef. Senin ne gibi belirtilerin vardı
Evet insanlara bunun gereksiz olduğunu hissettiriyor ve bilinçsiz biriyse o normal yapılan kan testine güvenip gidecek. Ne b12 ne d vitamini ne folik asit ve diğerlerine hiç bakılmamış. En iyisi biz bilinçli olup hiçbir doktorun dediğine inanmayıp her şeyi iyice araştırmalıyız.Aminnn aynen canım hadi sen bilincli birisin farkettin kim bilir kimlerin hakkına giriyorlar böyle, normalde gebelik düşünene rutin bakılması gerekir yani
Gecen ay gec yumurtlamstm stresten olmustu stres dışnda ne etki ediyo bilmiyorum kuzumHava degısımınden regl erken geldı, hava degısımınden gec yumurtlasam keşke.. Ovulasyon falan da getirmedim buraya
Aynen canım birden fazla görüş qlmakta fayda var ama iste herkeste bir değil. Allah iyi insanlarlq isini hakkıyla yapanlarla karşılaştırsın insallahEvet insanlara bunun gereksiz olduğunu hissettiriyor ve bilinçsiz biriyse o normal yapılan kan testine güvenip gidecek. Ne b12 ne d vitamini ne folik asit ve diğerlerine hiç bakılmamış. En iyisi biz bilinçli olup hiçbir doktorun dediğine inanmayıp her şeyi iyice araştırmalıyız.
Kızlar bu hayali çizgiler suya tutunca giderse mi kalırsa mı kuruma çizgisi ooluyor. Canim o kurama giderse oluyor diyorlar ama ben yaptim kaliyor genelde gitmiyor hamilede olmuyorum ne hikmetse miratech al o yapmiyor kuruma
Suya tutunca çizgi kalırsa gebelik giderse kuruma çizgisi yani
Evet oyle diyorlar canim ama benim hep kaliyor gitmiyor ne hikmetseSuya tutunca çizgi kalırsa gebelik giderse kuruma çizgisi yani
Ah ah bebeğim beni bırakmasa oğlum şuan doğmuş dört aylık olacaktı hiç böyle şeyler ile uğraşmayacaktım tam da dört buçuk aylık oldu artık risk olmaz derken.. Valla yoruldum canım yaEvet oyle diyorlar canim ama benim hep kaliyor gitmiyor ne hikmetse
Dilimin ucuna türlü türlü şeyler geliyor ama tutuyorum kendimi şuanİnşallah verir canımm. Onun hareketleri cok batıyo bana. Ne bilim akrabamızın yazdıgı msjı bile okuyup bende şu emojiden gönderdim demesi o kadar sacma ki. gözün aydın demis sende sagol de gec cok muhim biseymis gibi bana anlatıyo. Bilerek yapıyosa Allah gönlüne göre versin
Histereskopiden sonra çektiler mi hsg canımHsg çektirmiştim 2 yıl önce. Çok olmuş tekrar yapalım diyor. Ya tekrar neden yapıyorlar ki
Ahah takılma kız şunlara sürekli seni şikayet ediyolarCinnet adında biri cinnet gecirtti bana ☺ afedersin otu çöpü sikayet ediyorlar, kendı de yemiş
Valla benim hepsi negatif çıkardı mis gibi tek çizgi bence hepsi güvenilirKizlar normal gebelik testi olarak hangisini kullaniyorsunuz...ben toplu labaquick almıştım baya bitirdim tabisizce guvenilir mi
Kuzuum Allah yardımcın olsun yine olacak inşallahAh ah bebeğim beni bırakmasa oğlum şuan doğmuş dört aylık olacaktı hiç böyle şeyler ile uğraşmayacaktım tam da dört buçuk aylık oldu artık risk olmaz derken.. Valla yoruldum canım ya
Vardir ondada bir hayir canim allah verdi allah aldi bende 8 aylik hamileydim dursaydi geriye takilmiyorum yoksa cok uzuluyorum elimizden sadece duva geliyor rabbim hayirli saliha evlatlar versin bizlere cumle isiyenlerle beraberAh ah bebeğim beni bırakmasa oğlum şuan doğmuş dört aylık olacaktı hiç böyle şeyler ile uğraşmayacaktım tam da dört buçuk aylık oldu artık risk olmaz derken.. Valla yoruldum canım ya
Kuzum eger reglin gununde olursa ve koyuluk diyer gunlere nazaran belirginse pik dedigin gun kimseye takilma yumurtlamasan regli olmazsin zaten yumurta olusur catlar regli olursun sen kafani bulandirma piki ve siliklesmeyi gorunce test yapmayi birakCanlar bir şey dicem benim kafam çok karışık özellikle yumurtlama takip edenlere sorayım, şimdi ben en koyu halini gördüm ondan sonra koyudan silikleşmeye başladı ben devam ettim yapmaya şuan silik daha hiç koyu görmedim o halde ebru hanım bana yunurtlama olmamış dedi ama daha onun gibi koyuda yakayalamadım ben test yapmaya devam etmeli miyim yoksa hiç yumurtlama çatlama olmadı mı,valla kendi cahil bilglerime göre ben yumurtlamayı gördüm ne yapsam bilemedim stres yapmıyorum, az önce tekrar yaptım yine silik
Oyle sakin sakin takılıyorum,Kuzum napıyon geçen ban yemişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?