- 30 Mart 2020
- 7.896
- 15.754
- 248
Bazıları cidden delirtiyor insanıOyle sakin sakin takılıyorum,☺Bdv ye girmeme kararı aldım bundan sonra
Zorla stres olayımGecen ay gec yumurtlamstm stresten olmustu stres dışnda ne etki ediyo bilmiyorum kuzum
Kız ortada bişey de yok otu çöpü şikayet ediyorlar..Bazıları cidden delirtiyor insanı
En son 46 gün önce regl oldum kuzum ah ah tarlusal biteli dört gün oldu hala tık yokZorla stres olayımhavalar sıcaklayınca erken oluyor herhalde ya
Senin profilin goruntulenmıyor cnm, gizliKızlar ben Bi durum paylaştım ama kimse Bi şey yazmadı acaba görünmüyor mu biri bakabilir mi?
Reglim her zaman düzenli değil dalgalı ama her ay adet oluyorum tabi, 6 gündür yapıyorum 27.günüm adetten sonra silik 19. Gün pik gördüm bana kalırsa hiç testten anlamayan kocama gösterdim diyor ki evet bu koyu daha da koyu yok yani günler sonra tekrardan olur mu olurda kaçırırsam diye kafam karıştıKuzum eger reglin gununde olursa ve koyuluk diyer gunlere nazaran belirginse pik dedigin gun kimseye takilma yumurtlamasan regli olmazsin zaten yumurta olusur catlar regli olursun sen kafani bulandirma piki ve siliklesmeyi gorunce test yapmayi birak
Biter bitmez olması gerekiyordu de miEn son 46 gün önce regl oldum kuzum ah ah tarlusal biteli dört gün oldu hala tık yok
On gün içinde yazıyor ama bakalım on güne kalmasa bari tam bayram a denk geliyor.. Bu pko iyice azıttı her geçen ay çocuk yapma olasılığım gidiyor sanki öyle hissediyorumBiter bitmez olması gerekiyordu de mi
Bu konular kısmının altında durumlar yazıyor ya orda yok mu yani benim durum alla alla ilginçSenin profilin goruntulenmıyor cnm, gizli
Süreyi uzatmadan adet olur olmaz doktora gideceksin cnm..doktor gozetımınde olmalısın..sana ılac takviyesi yapar.. O bahsettiğim seker ılacı cok duzene sokuyorOn gün içinde yazıyor ama bakalım on güne kalmasa bari tam bayram a denk geliyor.. Bu pko iyice azıttı her geçen ay çocuk yapma olasılığım gidiyor sanki öyle hissediyorum
Dur bakayım hemen, orda 3 durum falan oluyor asagı kayıyordur..Bu konular kısmının altında durumlar yazıyor ya orda yok mu yani benim durum alla alla ilginç
Canım yok, profilin gizli ondandır..Bu konular kısmının altında durumlar yazıyor ya orda yok mu yani benim durum alla alla ilginç
Zamanla tıkanma olabiliyor hsg den temiz çıkılsa bile. Öyle duymuştum. Belki ondan istemiştir drHsg çektirmiştim 2 yıl önce. Çok olmuş tekrar yapalım diyor. Ya tekrar neden yapıyorlar ki
Anladım canımm güzel düsün güzel olsun herseyy daha yolun cok basındasınAmin kuzum insallah dogru diyorsunAllah isteyen herkese de nasip etsin. Simdi diyor iste varsa 4+1 jcg 1000lere gelmeden usg de göremem diyor ama tahlil sonucuna gore bakacak. Birde benim wbc yuksek onun icin de idrar kültürü aldılar bakalim bekliyorum.
ahahah canımm bnimm. Benim de var biseyler ama regl gelcek diyedw olabilir o yüzden hic ona yorup umutlanmak istemiyorumBenimde cok belirgin belirtim yoktu kuzum öğrenmeden 1 hafta önce cok halsizdim 3 gun sürdü yorgunluga verdim yogun çalıştığım için bide test yapmadan 1 gün once sık idrara çıktım o da 2 gun filan sürdü cok erken farkettim heralde bilmiyorumAma öğrendiğim gün ve ertesi gün karında batma vs vardı yine isteyken ve uykum cok geliyordu. Ovu testi ile denedim bu ilk aydı beklenti icindeydim belkide ben abarttım bilmiyorum ama farkettiklerim bunlardı canım Sende bu arada bana bi dokundun bin ah isittin ne kadar dertliymisim
bu eltilerde hiç masumluk göremiyorum zaten niyeyse ssnin ki nasıl bilmiyorım genel anlamda amaDilimin ucuna türlü türlü şeyler geliyor ama tutuyorum kendimi şuanAllah senin hakkında ne düşünüyorsa ona da onu nasip etsin ben hep öyle derim, bilmeden de yapmasın bir zahmet ya insan biraz kafayı çalıştırır bu kız üzülür diye. Benim eltim de bana eşiyle çektirdiği hamile fotolarını gösterip nasıl hangisini koyayım falan diyor
Glifor demi onu aldım kuzum da Bi umut hamileysem diye kullanmaya başlamadımSüreyi uzatmadan adet olur olmaz doktora gideceksin cnm..doktor gozetımınde olmalısın..sana ılac takviyesi yapar.. O bahsettiğim seker ılacı cok duzene sokuyor
O herkese öyle diyo boşverCanlar bir şey dicem benim kafam çok karışık özellikle yumurtlama takip edenlere sorayım, şimdi ben en koyu halini gördüm ondan sonra koyudan silikleşmeye başladı ben devam ettim yapmaya şuan silik daha hiç koyu görmedim o halde ebru hanım bana yunurtlama olmamış dedi ama daha onun gibi koyuda yakayalamadım ben test yapmaya devam etmeli miyim yoksa hiç yumurtlama çatlama olmadı mı,valla kendi cahil bilglerime göre ben yumurtlamayı gördüm ne yapsam bilemedim stres yapmıyorum, az önce tekrar yaptım yine silik
Ne zaman test yapacaksın canımahahah canımm bnimm. Benim de var biseyler ama regl gelcek diyedw olabilir o yüzden hic ona yorup umutlanmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?