Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum eger reglin gununde olursa ve koyuluk diyer gunlere nazaran belirginse pik dedigin gun kimseye takilma yumurtlamasan regli olmazsin zaten yumurta olusur catlar regli olursun sen kafani bulandirma piki ve siliklesmeyi gorunce test yapmayi birak
Reglim her zaman düzenli değil dalgalı ama her ay adet oluyorum tabi, 6 gündür yapıyorum 27.günüm adetten sonra silik 19. Gün pik gördüm bana kalırsa hiç testten anlamayan kocama gösterdim diyor ki evet bu koyu daha da koyu yok yani günler sonra tekrardan olur mu olurda kaçırırsam diye kafam karıştı

On gün içinde yazıyor ama bakalım on güne kalmasa bari tam bayram a denk geliyor.. Bu pko iyice azıttı her geçen ay çocuk yapma olasılığım gidiyor sanki öyle hissediyorum
Süreyi uzatmadan adet olur olmaz doktora gideceksin cnm..doktor gozetımınde olmalısın..sana ılac takviyesi yapar.. O bahsettiğim seker ılacı cok duzene sokuyor

Hsg çektirmiştim 2 yıl önce. Çok olmuş tekrar yapalım diyor. Ya tekrar neden yapıyorlar ki
Zamanla tıkanma olabiliyor hsg den temiz çıkılsa bile. Öyle duymuştum. Belki ondan istemiştir dr

Anladım canımm güzel düsün güzel olsun herseyy daha yolun cok basındasın

ahahah canımm bnimm. Benim de var biseyler ama regl gelcek diyedw olabilir o yüzden hic ona yorup umutlanmak istemiyorum

bu eltilerde hiç masumluk göremiyorum zaten niyeyse ssnin ki nasıl bilmiyorım genel anlamda ama

O herkese öyle diyo boşver sen baya takip ettin bide sonrasında. Kaçıncı günde pozitif gördün? Döngün kaç gün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…