yarın gelmezse yaparım canım beklicemNe zaman test yapacaksın canım
Dilimin ucuna türlü türlü şeyler geliyor ama tutuyorum kendimi şuanAllah senin hakkında ne düşünüyorsa ona da onu nasip etsin ben hep öyle derim, bilmeden de yapmasın bir zahmet ya insan biraz kafayı çalıştırır bu kız üzülür diye. Benim eltim de bana eşiyle çektirdiği hamile fotolarını gösterip nasıl hangisini koyayım falan diyor
Histereskopiden sonra çektiler mi hsg canımyapışıklık tüplerde tıkanma olabiliyormuş belki ıbdab demiştir.
Ahah takılma kız şunlara sürekli seni şikayet ediyolar
Valla benim hepsi negatif çıkardı mis gibi tek çizgi bence hepsi güvenilirama Sohrab a sahte çizgi çıkarmıştj bazıları
Zamanla tıkanma olabiliyor hsg den temiz çıkılsa bile. Öyle duymuştum. Belki ondan istemiştir dr
umudum yok canımm ama bakalımYarın inş güzel haberler verirsin bize kuzum
umudum yok canımm ama bakalım
Uff o şişkinlik çok rahatsız ediyor. Benimde öyle oldu bi kez.Bende tam sökülmedim acaip derecede göbeğim şişti. Yine tam olmak için bekletecek beni
Adetim biter bitmez başladım canım ve o zaman da silikti yavaş yavaş koyulmaya başladı takip ettim gün gün, 19.gün pik gördüm normalde adetlerim düzensiz ama bu ay inofolic içtim omepaQ10 içtim clife macun kullandım, belki de onlar etkiledi, bayağı belirtim vardı o günlerde zaten yumurtlama gününden 2 gün önce de şeffaf akıntım geldi ağrılar arttı testte koyu gördüm anladım tamam dedim bu yumuetlama oldu bu sefer ama sonra ebruya attım ve hüsrana uğradım kafam karıştı değerlendirmeyi de bırakım , doktora gidicem dedim en iyisi ama yapmaya devam ettim testleri artık hep silik,O herkese öyle diyo boşversen baya takip ettin bide sonrasında. Kaçıncı günde pozitif gördün? Döngün kaç gün?
Uff o şişkinlik çok rahatsız ediyor. Benimde öyle oldu bi kez.
Bana da öyle demişti.. bi kac kisiye de demis. Tam koyuluk istiyo galiba o. Ama testten alakalı da tam koyulasma olmuyo olabilirde .Adetim biter bitmez başladım canım ve o zaman da silikti yavaş yavaş koyulmaya başladı takip ettim gün gün, 19.gün pik gördüm normalde adetlerim düzensiz ama bu ay inofolic içtim omepaQ10 içtim clife macun kullandım, belki de onlar etkiledi, bayağı belirtim vardı o günlerde zaten yumurtlama gününden 2 gün önce de şeffaf akıntım geldi ağrılar arttı testte koyu gördüm anladım tamam dedim bu yumuetlama oldu bu sefer ama sonra ebruya attım ve hüsrana uğradım kafam karıştı değerlendirmeyi de bırakım , doktora gidicem dedim en iyisi ama yapmaya devam ettim testleri artık hep silik,
Benim kürtajdan önce hemen gelirdi hic lekelenme felan yasamazdım. Kürtajdan sonra herşey şaştıHemde nasıl ediyor yaa. Bi kerede hemen gelse keşke
Benim kürtajdan önce hemen gelirdi hic lekelenme felan yasamazdım. Kürtajdan sonra herşey şaştı
Ben hemn stres oluyorum streste ustume tanımam kimseyiZorla stres olayımhavalar sıcaklayınca erken oluyor herhalde ya
bozuldu ne bozuldu hemdeBenimde ilaçlardan hormonlardan oldu sanırım ya. Dengemiz bozuldu hep.
ahahah canımm bnimm. Benim de var biseyler ama regl gelcek diyedw olabilir o yüzden hic ona yorup umutlanmak istemiyorum
Bende hemen gitmem zaten insallah hamile olsam. Digerinde batım bi gün gecince kan verdim 5.haftamda keseyi gördüm. Eğer bi sıkıntım olmazsa 6+5 te felan giderim kalp atısı da duyarım diye :)))Aslında en doğrusu beklemek kuzum, benide 4 gun sonra yekrar cagirdi keseyi görmek icin jinekoloji polikliniginden gebe izleme terfi ettim
Kullan canm onu, insulın direnci olanlar kullanıyor onu gebeliğin basında da devam ediyo sanırım, tam bilgim yok ama.. Ben diaformını sureklı kullanıyorumGlifor demi onu aldım kuzum da Bi umut hamileysem diye kullanmaya başlamadım
Sondaki emojıye bayıldımBen hemn stres oluyorum streste ustume tanımam kimseyigeciktrmek bizim isimiz
Diofermın değil de sen demiştin ya ben glifor aldım kuzum aynı etkiyi yapıyor değil mi?Kullan canm onu, insulın direnci olanlar kullanıyor onu gebeliğin basında da devam ediyo sanırım, tam bilgim yok ama.. Ben diaformını sureklı kullanıyorum
EVet ama asla kabul etmedi testte sorun yok dedi , fabrikasına bile yazdım, ama diyor ki diğer kadınlarda kop koyu çıkıyor bende o yüzden haklı galiba dedim olsa çıkar diye düşündüm bu ayda hamile olmayacağıma karar verdimBana da öyle demişti.. bi kac kisiye de demis. Tam koyuluk istiyo galiba o. Ama testten alakalı da tam koyulasma olmuyo olabilirde .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?