Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Histerikopiden sonra hamile kaldım ama

Zamanla tıkanma olabiliyor hsg den temiz çıkılsa bile. Öyle duymuştum. Belki ondan istemiştir dr

Benim çok zor geçmişti ya anestezi ile olduğu halde oyüzden çok korkuyorum

O herkese öyle diyo boşver sen baya takip ettin bide sonrasında. Kaçıncı günde pozitif gördün? Döngün kaç gün?
Adetim biter bitmez başladım canım ve o zaman da silikti yavaş yavaş koyulmaya başladı takip ettim gün gün, 19.gün pik gördüm normalde adetlerim düzensiz ama bu ay inofolic içtim omepaQ10 içtim clife macun kullandım, belki de onlar etkiledi, bayağı belirtim vardı o günlerde zaten yumurtlama gününden 2 gün önce de şeffaf akıntım geldi ağrılar arttı testte koyu gördüm anladım tamam dedim bu yumuetlama oldu bu sefer ama sonra ebruya attım ve hüsrana uğradım kafam karıştı değerlendirmeyi de bırakım , doktora gidicem dedim en iyisi ama yapmaya devam ettim testleri artık hep silik,

Bana da öyle demişti.. bi kac kisiye de demis. Tam koyuluk istiyo galiba o. Ama testten alakalı da tam koyulasma olmuyo olabilirde .

Benim kürtajdan önce hemen gelirdi hic lekelenme felan yasamazdım. Kürtajdan sonra herşey şaştı

Benimde ilaçlardan hormonlardan oldu sanırım ya. Dengemiz bozuldu hep.

ahahah canımm bnimm. Benim de var biseyler ama regl gelcek diyedw olabilir o yüzden hic ona yorup umutlanmak istemiyorum

Aslında en doğrusu beklemek kuzum, benide 4 gun sonra yekrar cagirdi keseyi görmek icin jinekoloji polikliniginden gebe izleme terfi ettim

Aslında en doğrusu beklemek kuzum, benide 4 gun sonra yekrar cagirdi keseyi görmek icin jinekoloji polikliniginden gebe izleme terfi ettim
Bende hemen gitmem zaten insallah hamile olsam. Digerinde batım bi gün gecince kan verdim 5.haftamda keseyi gördüm. Eğer bi sıkıntım olmazsa 6+5 te felan giderim kalp atısı da duyarım diye :)))

Bana da öyle demişti.. bi kac kisiye de demis. Tam koyuluk istiyo galiba o. Ama testten alakalı da tam koyulasma olmuyo olabilirde .
EVet ama asla kabul etmedi testte sorun yok dedi , fabrikasına bile yazdım, ama diyor ki diğer kadınlarda kop koyu çıkıyor bende o yüzden haklı galiba dedim olsa çıkar diye düşündüm bu ayda hamile olmayacağıma karar verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…