Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
demekki bizde sıkıntı var

benim 10nunda pikti.. ama adet gecikmesi yasamadan yapmak istemiyorumm. Daha cok üzülürüm diye. Herkesde gecikmeyi bekle diyo
13 gün olmuş bence yap 2 testin vardı dimi birini yap lütfen

benim 10nunda pikti.. ama adet gecikmesi yasamadan yapmak istemiyorumm. Daha cok üzülürüm diye. Herkesde gecikmeyi bekle diyo
Hem benim ilk hamileligimde yine ovu testi ile oldu ve pikten 10 gün sonra silik cıktı çizgi hadi dene nolur bişey kaybetmezsin bi testin daha var nasılsa

Yok canım simdi negatif olsa üzülcem. Günüm cok bos gecicek. En azından adet olcam diye beklersem daha iyi oluyo yine üzülüyorum ama.
Peki ne zamana kadar bekliyceksin yani ne zaman yapcaksin

13ünde pik olmuş senin 10 gün olmuş yapsan çıkar belki de :) ayrıca 27 si falan bat olmuyo mu
Çatlamam 14 unde oldu canm daha 9. Gün bugun cok erken dokyorum 28 inde test yapmami söyledi beklicem bende zateb belirtimde yok

Bende hemen gitmem zaten insallah hamile olsam. Digerinde batım bi gün gecince kan verdim 5.haftamda keseyi gördüm. Eğer bi sıkıntım olmazsa 6+5 te felan giderim kalp atısı da duyarım diye :)))

Kuzum benim erken test ve takip olması gerekliydi hem ilm gebelik hemde hemsireyim klinikte röntgen cekimleri oluyor ağır isler yapıyoruz maalesef korumak açısından iyi oldu Allah nasip etsin insallah en kısa zamanda bekleyen herkese❣

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…