yarın gelmezse yaparım canım beklicem
demekki bizde sıkıntı varEVet ama asla kabul etmedi testte sorun yok dedi , fabrikasına bile yazdım, ama diyor ki diğer kadınlarda kop koyu çıkıyor bende o yüzden haklı galiba dedim olsa çıkar diye düşündüm bu ayda hamile olmayacağıma karar verdim
inşallah olmayız da yaparız ya nolur AllahımHaber ver beraber yapalım
Inşallah hayırlısıyla pik olalı 8 gün oldu 10 yada 12 günde belli olurmuşinşallah olmayız da yaparız ya nolur Allahım
benim 10nunda pikti.. ama adet gecikmesi yasamadan yapmak istemiyorumm. Daha cok üzülürüm diye. Herkesde gecikmeyi bekle diyoInşallah hayırlısıyla pik olalı 8 gün oldu 10 yada 12 günde belli olurmuş
13 gün olmuş bence yap 2 testin vardı dimi birini yap lütfenbenim 10nunda pikti.. ama adet gecikmesi yasamadan yapmak istemiyorumm. Daha cok üzülürüm diye. Herkesde gecikmeyi bekle diyo
Hem benim ilk hamileligimde yine ovu testi ile oldu ve pikten 10 gün sonra silik cıktı çizgi hadi dene nolur bişey kaybetmezsin bi testin daha var nasılsabenim 10nunda pikti.. ama adet gecikmesi yasamadan yapmak istemiyorumm. Daha cok üzülürüm diye. Herkesde gecikmeyi bekle diyo
Dogru valla ne cektim sizden diyodur hormonlarimızSondaki emojıye bayıldımdüzenli olsam dert olmasam dert..
Senin bat ne zaman pik olalı oldu sanki bayaDogru valla ne cektim sizden diyodur hormonlarimız
Yok canım simdi negatif olsa üzülcem. Günüm cok bos gecicek. En azından adet olcam diye beklersem daha iyi oluyo yine üzülüyorum ama.13 gün olmuş bence yap 2 testin vardı dimi birini yap lütfen
30 temmuz benimSenin bat ne zaman pik olalı oldu sanki baya
Peki ne zamana kadar bekliyceksin yani ne zaman yapcaksinYok canım simdi negatif olsa üzülcem. Günüm cok bos gecicek. En azından adet olcam diye beklersem daha iyi oluyo yine üzülüyorum ama.
Seni bilmiyorum kuzum sen bir kere hamile kalabilmişsin ama bende kesin var sıkıntıdemekki bizde sıkıntı var
13ünde pik olmuş senin 10 gün olmuş yapsan çıkar belki de :) ayrıca 27 si falan bat olmuyo mu30 temmuz benimkız banada test yap mı dicen
yarın olmazsam diğer sabah yaparımPeki ne zamana kadar bekliyceksin yani ne zaman yapcaksin
öyle deme kuzum ya.. bi vakti var mutlaka. Aslında bu ovulasyon testleri de bahane. Vakti geldiğinde tek iliskiyle dahi olurSeni bilmiyorum kuzum sen bir kere hamile kalabilmişsin ama bende kesin var sıkıntı
Çatlamam 14 unde oldu canm daha 9. Gün bugun cok erken13ünde pik olmuş senin 10 gün olmuş yapsan çıkar belki de :) ayrıca 27 si falan bat olmuyo mu
Benim çatlama 16 siydi o zaman 30unda mi bende of yaaÇatlamam 14 unde oldu canm daha 9. Gün bugun cok erkendokyorum 28 inde test yapmami söyledi beklicem bende zateb belirtimde yok
Aynen yavrucum azcik daha sabırla beklemek gerekcekBenim çatlama 16 siydi o zaman 30unda mi bende of yaa
Bende hemen gitmem zaten insallah hamile olsam. Digerinde batım bi gün gecince kan verdim 5.haftamda keseyi gördüm. Eğer bi sıkıntım olmazsa 6+5 te felan giderim kalp atısı da duyarım diye :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?