Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
öyle deme kuzum ya.. bi vakti var mutlaka. Aslında bu ovulasyon testleri de bahane. Vakti geldiğinde tek iliskiyle dahi olur
Kesinlikle canım herşey rabbimin ol demesine bağlı, çünkü bebek başlı başına mucize milyonlarca semenin içinden sadece bir tanesi yapabiliyor sadece, belkide teste çok taktığım için de olmuyor olabilir kendi halimde kalsam olacak belki eşim hep öyle diyor

Kullan canm onu, insulın direnci olanlar kullanıyor onu gebeliğin basında da devam ediyo sanırım, tam bilgim yok ama.. Ben diaformını sureklı kullanıyorum

Az önce endokrinden bi doktor ile görüştüm gebelikte diaformin kullanmiyorsunuz dedi insulin direnci icinse takip öneriyoruz diyetisyene gidin diyoruz ve 6. aydaki seker yükleme testini kesin yaptırın gerekirse insulin baslaniyor dedi diaformin kullaniyorsanizda kesin dedi net bilgi oldugunu düşünüyorum kızlar

Benim çok zor geçmişti ya anestezi ile olduğu halde oyüzden çok korkuyorum
Ben hiç yaptıramadım. Araya pandemi de girince kaldı öylece. Zaten özelde yaptıracağım mecburen 1000 tl fln diyorlar. Devlette yada üniversite hastanesi yapmaz mı acaba?

Ben hiç yaptıramadım. Araya pandemi de girince kaldı öylece. Zaten özelde yaptıracağım mecburen 1000 tl fln diyorlar. Devlette yada üniversite hastanesi yapmaz mı acaba?

Üniversite hastanesi yapıyor normalde. Birde orayı araştırın. Ben özelde oldum ama yaşadıklarım, yaşattıkları Allaha havale ediyorum onları ya.

Öyle bi durumda gidilir tabi canım benim dedigim normal durumlar

Üniversite hastanesi yapıyor normalde. Birde orayı araştırın. Ben özelde oldum ama yaşadıklarım, yaşattıkları Allaha havale ediyorum onları ya.
Anestezi ile ağrı olmuyor çok kısa sürüyor diyorlar. Bazıları anestezisiz bile ağrımıyor dediler

Stres cok etkiliyo diyolar zaten. Ama ben diğer hamileliğim de de cok takmıstım bu ay olcak bu ay olcak gün sayıyodum son 5 4 3 2 1

Kuzum ben yaptım bu ay geçmedi hala sarı akıntı devam ediyor regle 2 gün kaldı olunca hastaneye gidecem..
Bu ay yaptıysanız kürü adete kadar akıntınız devam eder, adetten sonra bakınki tertemiz olacak. Yani hala akıntınızınq olması soğan kürünün işe yaradığını gösteriyor.

Hepimize herkes böyle diyor evet kendi haline bıraksak belki olacak ama nasıl bırakalım ki

bu eltilerde hiç masumluk göremiyorum zaten niyeyse ssnin ki nasıl bilmiyorım genel anlamda ama
Benimki hamile kalmadan önce çok anlayışlıydı, ama kendisi hamile kalınca benim hassasiyetlerimi gözetmek zor geldi, istediği gibi davranıyor, ne hissederim ağlar mıyım üzülür müyüm umursamıyor yani.
ben hamile olsam en çok da birini bu yüzden üzmekten korkarım, ekstra dikkat ederim kimsenin ahını almayayım diye.

Hepimize herkes böyle diyor evet kendi haline bıraksak belki olacak ama nasıl bırakalım ki
Evet ya kendimi suçlu hissediyorum sınava som gün çalışmışım gibi his doğuyor içime, hep uğraşayım uğraşımın sonucu da olumlu istiyorum canım ah ah , ama allaha güvensme belki mucize eseri verecek bugün mügeye çıkan anne benzeri kadına çok kızgınım , müge bence sosyolojik bir program herkes izlemeli

M -Murphy maddi durumun uygunsa bunlarla uğraşacağına zaten tüp bebek yaptırsan daha iyi, hepsi seni ileri tarihlere atıcak, yaş ve evlilik ilerledikçe çevre baskısı arttığı için yıpranma daha fazla oluyor.
hiseteskopiden sonra kendime 6 ay verdim sonrasında olmazsa tüp bebek diyeceğim

bi iş başardım sanıyolar galiba. Bende öyle kimsenin yanında lafını dahi etmem sanırım. Kimsenin göz yaşı sebebi olmak istemem.

Anestezi ile ağrı olmuyor çok kısa sürüyor diyorlar. Bazıları anestezisiz bile ağrımıyor dediler

Aynen normalde anestesiz yaptıran arkadaşımda var. Benim yaşadıklarım farklı şeylerdi aklıma geldi yine gözlerim doldu. Doktor çalışanlar çok önemli birde çalıştığım yer yaptı. Sonra daha fazla dayanamadım çıktım oradan.
Maddi durumum el verdiği için tüp bebek istedim doktor işte beni yolladı. Biraz dinleyeyimde başka şehirde olmadı gidip yaptıracağım

Kızlar zerreyi miktar belirtim yok Sadece goguslerim cok acıyo o da zaten her adet öncesi yaşadığım acının aynısı...hissiyat olarakta hicbisey yok...

Bu arada test sormuştum labaquick gercekten kuruma çizgisi cok birakiyor...bidaha surelab mi ne ondan mi tavsiye ediyorsunuz

Ay evet yaaa delirdim o kadına, insan müsveddesi, ne hayatlar var dedirtiyor insana böyle programlar ve bu insanlar gerçek, yolda karşılaşıyoruz, bu insanların yetiştirdiği çocuklar gelecekteki toplumu oluşturacak

Stres cok etkiliyo diyolar zaten. Ama ben diğer hamileliğim de de cok takmıstım bu ay olcak bu ay olcak gün sayıyodum son 5 4 3 2 1
Demek ki aslında biraz üzerine düşmek ümidini takip etmek yeterli sen hissetmişsin zaten herkes öyle der Kadınlar hamile olacağını hisseder, bugun kuzenim yazdı yengem beni rüyasında görmüş çok mutlu oldum belki gerçek olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…