- 9 Şubat 2019
- 1.298
- 1.029
- 133
- 33
Kesinlikle canım herşey rabbimin ol demesine bağlı, çünkü bebek başlı başına mucize milyonlarca semenin içinden sadece bir tanesi yapabiliyor sadece, belkide teste çok taktığım için de olmuyor olabilir kendi halimde kalsam olacak belki eşim hep öyle diyoröyle deme kuzum ya.. bi vakti var mutlaka. Aslında bu ovulasyon testleri de bahane. Vakti geldiğinde tek iliskiyle dahi olur
Kullan canm onu, insulın direnci olanlar kullanıyor onu gebeliğin basında da devam ediyo sanırım, tam bilgim yok ama.. Ben diaformını sureklı kullanıyorum
Ben hiç yaptıramadım. Araya pandemi de girince kaldı öylece. Zaten özelde yaptıracağım mecburen 1000 tl fln diyorlar. Devlette yada üniversite hastanesi yapmaz mı acaba?Benim çok zor geçmişti ya anestezi ile olduğu halde oyüzden çok korkuyorum
Ben hiç yaptıramadım. Araya pandemi de girince kaldı öylece. Zaten özelde yaptıracağım mecburen 1000 tl fln diyorlar. Devlette yada üniversite hastanesi yapmaz mı acaba?
Öyle bi durumda gidilir tabi canım benim dedigim normal durumlarKuzum benim erken test ve takip olması gerekliydi hem ilm gebelik hemde hemsireyim klinikte röntgen cekimleri oluyor ağır isler yapıyoruz maalesef korumak açısından iyi olduAllah nasip etsin insallah en kısa zamanda bekleyen herkese❣
Anestezi ile ağrı olmuyor çok kısa sürüyor diyorlar. Bazıları anestezisiz bile ağrımıyor dedilerÜniversite hastanesi yapıyor normalde. Birde orayı araştırın. Ben özelde oldum ama yaşadıklarım, yaşattıkları Allaha havale ediyorum onları ya.
Stres cok etkiliyo diyolar zaten. Ama ben diğer hamileliğim de de cok takmıstım bu ay olcak bu ay olcakKesinlikle canım herşey rabbimin ol demesine bağlı, çünkü bebek başlı başına mucize milyonlarca semenin içinden sadece bir tanesi yapabiliyor sadece, belkide teste çok taktığım için de olmuyor olabilir kendi halimde kalsam olacak belki eşim hep öyle diyor
Bu ay yaptıysanız kürü adete kadar akıntınız devam eder, adetten sonra bakınki tertemiz olacak. Yani hala akıntınızınq olması soğan kürünün işe yaradığını gösteriyor.Kuzum ben yaptım bu ay geçmedi hala sarı akıntı devam ediyor regle 2 gün kaldı olunca hastaneye gidecem..
Benim hiç ağrım olmadı özel hastanede anestezili çekildi birkaç gün çok az leke geldi o kadar.Anestezi ile ağrı olmuyor çok kısa sürüyor diyorlar. Bazıları anestezisiz bile ağrımıyor dediler
Hepimize herkes böyle diyor evet kendi haline bıraksak belki olacak ama nasıl bırakalım kiKesinlikle canım herşey rabbimin ol demesine bağlı, çünkü bebek başlı başına mucize milyonlarca semenin içinden sadece bir tanesi yapabiliyor sadece, belkide teste çok taktığım için de olmuyor olabilir kendi halimde kalsam olacak belki eşim hep öyle diyor
Benimki hamile kalmadan önce çok anlayışlıydı, ama kendisi hamile kalınca benim hassasiyetlerimi gözetmek zor geldi, istediği gibi davranıyor, ne hissederim ağlar mıyım üzülür müyüm umursamıyor yani.bu eltilerde hiç masumluk göremiyorum zaten niyeyse ssnin ki nasıl bilmiyorım genel anlamda ama
Evet ya kendimi suçlu hissediyorum sınava som gün çalışmışım gibi his doğuyor içime, hep uğraşayım uğraşımın sonucu da olumlu istiyorum canım ah ah , ama allaha güvensme belki mucize eseri verecek bugün mügeye çıkan anne benzeri kadına çok kızgınım , müge bence sosyolojik bir program herkes izlemeliHepimize herkes böyle diyor evet kendi haline bıraksak belki olacak ama nasıl bırakalım ki
bi iş başardım sanıyolar galiba. Bende öyle kimsenin yanında lafını dahi etmem sanırım. Kimsenin göz yaşı sebebi olmak istemem.Benimki hamile kalmadan önce çok anlayışlıydı, ama kendisi hamile kalınca benim hassasiyetlerimi gözetmek zor geldi, istediği gibi davranıyor, ne hissederim ağlar mıyım üzülür müyüm umursamıyor yani.
ben hamile olsam en çok da birini bu yüzden üzmekten korkarım, ekstra dikkat ederim kimsenin ahını almayayım diye.
Ayy inş canım benim ama inş kan görmemBu ay yaptıysanız kürü adete kadar akıntınız devam eder, adetten sonra bakınki tertemiz olacak. Yani hala akıntınızınq olması soğan kürünün işe yaradığını gösteriyor.
Kız sen niye acele ediyon bu kadar bizim daha var en erken pazartesi o da gosterirseHaber ver beraber yapalım
Anestezi ile ağrı olmuyor çok kısa sürüyor diyorlar. Bazıları anestezisiz bile ağrımıyor dediler
Ay evet yaaa delirdim o kadına, insan müsveddesi, ne hayatlar var dedirtiyor insana böyle programlar ve bu insanlar gerçek, yolda karşılaşıyoruz, bu insanların yetiştirdiği çocuklar gelecekteki toplumu oluşturacakEvet ya kendimi suçlu hissediyorum sınava som gün çalışmışım gibi his doğuyor içime, hep uğraşayım uğraşımın sonucu da olumlu istiyorum canım ah ah , ama allaha güvensme belki mucize eseri verecek bugün mügeye çıkan anne benzeri kadına çok kızgınım , müge bence sosyolojik bir program herkes izlemeli
Demek ki aslında biraz üzerine düşmek ümidini takip etmek yeterli sen hissetmişsin zaten herkes öyle der Kadınlar hamile olacağını hisseder, bugun kuzenim yazdı yengem beni rüyasında görmüş çok mutlu oldum belki gerçek olurStres cok etkiliyo diyolar zaten. Ama ben diğer hamileliğim de de cok takmıstım bu ay olcak bu ay olcakgün sayıyodum son 5 4 3 2 1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?