- 9 Şubat 2019
- 1.298
- 1.029
- 133
- 33
Ne bilim belirsizlik yorucuKız sen niye acele ediyon bu kadar bizim daha var en erken pazartesi o da gosterirse
Sonra da herşey kötü olur olmaya devam eder bu insanlarlaAy evet yaaa delirdim o kadına, insan müsveddesi, ne hayatlar var dedirtiyor insana böyle programlar ve bu insanlar gerçek, yolda karşılaşıyoruz, bu insanların yetiştirdiği çocuklar gelecekteki toplumu oluşturacak
Öyle ama erkenden yapsak bile pozitifi negatif görmek varNe bilim belirsizlik yorucu
Adetleri biter bitmez yumurtlama oluyor sanırım benim kardeşim iki çocuğuna da adetten hemen sonra hamile kaldı. Hatta 2. De sadece adetin bittiği gün ve ertesi günü değerlendirmişler sonra korona çıkınca vazgeçmişler çocuk istemekten ama olacağı varmış işte hamile şuan. Biraz da kısmet ya olacağı varsa oluyor. Ben de 9 aydır doktora gidiyorum son 4 aydır yumurtlama takibi yapıyor ama olmuyor zamanı varsa demek ki.Kızlar bide bişeyi cok merak ediyorum..Çevremde adeti biter bitmez yıkandığı gece hamile kaldığını söyleyen o kadar cok insan varki...ama mesela burada olsun ovulasyon takibi yapan sayfalarin yayınladıkları röportajlar olsun bindebir kişi adetin hemen peşine yumurtlama görmüş. ..bu iş nasıl oluyor Allah aşkına benim aklım hayalim almiyo...mesela bizler test yapiyoruz catlamaydi yumurtlamaydi günü bulup degerlendiriyoruz tık yok ama bu mübarekler gün bile takip etmeden ayin 30 gününden gidipte o günleri nasil denk getiriyorlar...Nasip böyle bisey demekki diyorum...mantiksal baska hicbisey bulamiyorum çünkü
Canım onlar hemen hemen her gün ilişki yaşıyo söylemiyolar bakma sen... kadınlıklarını yüceltiyolar işte neymiş hemen hamile kalıyom neymiş çok kaliteli yumurtalarım var diyen o kadar çok ki çevremde ilginçKızlar bide bişeyi cok merak ediyorum..Çevremde adeti biter bitmez yıkandığı gece hamile kaldığını söyleyen o kadar cok insan varki...ama mesela burada olsun ovulasyon takibi yapan sayfalarin yayınladıkları röportajlar olsun bindebir kişi adetin hemen peşine yumurtlama görmüş. ..bu iş nasıl oluyor Allah aşkına benim aklım hayalim almiyo...mesela bizler test yapiyoruz catlamaydi yumurtlamaydi günü bulup degerlendiriyoruz tık yok ama bu mübarekler gün bile takip etmeden ayin 30 gününden gidipte o günleri nasil denk getiriyorlar...Nasip böyle bisey demekki diyorum...mantiksal baska hicbisey bulamiyorum çünkü
Stres cok etkiliyo diyolar zaten. Ama ben diğer hamileliğim de de cok takmıstım bu ay olcak bu ay olcakgün sayıyodum son 5 4 3 2 1
Sana katılıyorum kendi kız kardeşim dahi 2. Bebeğine anneme korkusundan yanlışlıkla oldu anne demek ki yumurtalıklarım çok çalışıyor istemeden hamile kaldım tek seferde oldu sonra korumdum ama olmuş falan filan dedi sonra ben evlendikten sonra öğrendim ki meğerse bile isteye bayağı emek vererek yapmışlarCanım onlar hemen hemen her gün ilişki yaşıyo söylemiyolar bakma sen... kadınlıklarını yüceltiyolar işte neymiş hemen hamile kalıyom neymiş çok kaliteli yumurtalarım var diyen o kadar çok ki çevremde ilginç
Tabii ki canım mesela benim arkadaşlar hemen hamile kaldı hemen her gün yapıyolarmış yani benim arkadaş kendi ağzıyla dedi.her gün yapıyoduk diye bir de yeni evli olunca tabii takat oluyoSana katılıyorum kendi kız kardeşim dahi 2. Bebeğine anneme korkusundan yanlışlıkla oldu anne demek ki yumurtalıklarım çok çalışıyor istemeden hamile kaldım tek seferde oldu sonra korumdum ama olmuş falan filan dedi sonra ben evlendikten sonra öğrendim ki meğerse bile isteye bayağı emek vererek yapmışlartabi iyiki olmuş yeğenim balım ama benim kız kardeşim masumane böyle söyledi annem peşpeşe olduğu için kızmasın ona diye
surelab hic tavsiye etmiyoruzKızlar zerreyi miktar belirtim yokSadece goguslerim cok acıyo o da zaten her adet öncesi yaşadığım acının aynısı...hissiyat olarakta hicbisey yok...
Bu arada test sormuştum labaquick gercekten kuruma çizgisi cok birakiyor...bidaha surelab mi ne ondan mi tavsiye ediyorsunuz
beni de o ay hep rüyalarında görmüşlerdiii :)) belki de seninde cıkarDemek ki aslında biraz üzerine düşmek ümidini takip etmek yeterli sen hissetmişsin zaten herkes öyle der Kadınlar hamile olacağını hisseder, bugun kuzenim yazdı yengem beni rüyasında görmüş çok mutlu oldum belki gerçek olur
sen test yaptın mıAyy inş canım benim ama inş kan görmemson 1
Yok canım iyi ki yapmadım leke geldi şimdi regl oluyorum.. benim bu ay gitti inşallah sizin ki olursen test yaptın mı
erken mi geldi yaYok canım iyi ki yapmadım leke geldi şimdi regl oluyorum.. benim bu ay gitti inşallah sizin ki olur
Bunu duyduktan sonra her adet bitimini degerlendirdim ama yok tik yok...dedigin gibi bizim nasibimizin zamani varAdetleri biter bitmez yumurtlama oluyor sanırım benim kardeşim iki çocuğuna da adetten hemen sonra hamile kaldı. Hatta 2. De sadece adetin bittiği gün ve ertesi günü değerlendirmişler sonra korona çıkınca vazgeçmişler çocuk istemekten ama olacağı varmış işte hamile şuan. Biraz da kısmet ya olacağı varsa oluyor. Ben de 9 aydır doktora gidiyorum son 4 aydır yumurtlama takibi yapıyor ama olmuyor zamanı varsa demek ki.
Hade yasurelab hic tavsiye etmiyoruz
Hayırlısı olsun kuzum ama sanmam ovülasyon testlerim olmayan umudumu da yerle bir etmiş oldu sağolsun resmen kendi elimle para verip kendimi üzüyorum o testlerlebeni de o ay hep rüyalarında görmüşlerdiii :)) belki de seninde cıkardün gece ben de kendimi hamile gördüm nasıl kafaya taktıysam ayy cok güzeldii kocaman göbüşüüümm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?