Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geç yumurtlama olmuştur belki. Umarım hamilesinizdir tabi istiyorsanız.

Tabii ki canım mesela benim arkadaşlar hemen hamile kaldı hemen her gün yapıyolarmış yani benim arkadaş kendi ağzıyla dedi.her gün yapıyoduk diye bir de yeni evli olunca tabii takat oluyo
Hergün mü..eee hane spermin kalitesi düşüyordu al bi tez daha çürüdü..ben esime hergun yapalim desem adam cocuk yapmaktan vazgecer

Tabii ki canım mesela benim arkadaşlar hemen hamile kaldı hemen her gün yapıyolarmış yani benim arkadaş kendi ağzıyla dedi.her gün yapıyoduk diye bir de yeni evli olunca tabii takat oluyo
Ben yeni evliyken çok kötü geçti evliliğimize müdahil olan 3. Şahıslar yüzünden günler hep tartışma stresle geçti kötüydü hatırlamak istemiyorum hiç üstüne düşmedim nasıl olsa olur dedim ama pişman oldum ondan sonra üzüntüden troit hastası oldum, şimdi ise uğraşıp duruyorum, eşimle iyiyiz ama şimdi de eksiğiz,

Ya bilmiyorim ama herkeste yalan söylemiyordur herhalde..bu durumun doğruluğu olduğumu düşünüyorum bide tabi nasipte varsa

Evet cnm onu arastırmıstım, ben dahiliye doktoruna gıtmıstım ınsulın ıcın bana dıaformın baslattı, gebelıgı ogrenır ogrenmez kes dedi.. Acaba dıaformın deıl de glifor mu baslasam ki?

canım S Storycan da ovu testlerinden bise anlamamıstı simdi bebisi onunla ümitsizliğe kapılmaa. Ki bende kaç gündür cok kötü rüyalar görüyodum. Bir de gece evde tekim esim iste. Uyandım uykumdan esime kurtar beni yazmısım o an ki korkuyla eşim diyo aklım cıktı onasıl mesajdı

Ya bilmiyorim ama herkeste yalan söylemiyordur herhalde..bu durumun doğruluğu olduğumu düşünüyorum bide tabi nasipte varsa
Senin dediğin gibi bende denedim sonra bu ovülasyon testlerini öğrendikten sonra tam bitmediği gün yıkanmadan önceki gün diyeyim yani yaptım test kocaman silik, o durum şöyle bence doğru izah edebilirim umarım, adet demek yeterli olgunluğa ulaşmamış döllenmemiş rahme tutunmamış yumurta nedeniyle rahim duvarının plasenta dediğimiz yerin dışarıya atılması, e demek ki zaten kaliteli değil atıyor onu vucüt, yenisini de o sırada üretmeye başlıyor ama bu süreç genel geçer 14 gün olarak tarif ediliyor, ama işte ilerleyen tıp zaman gösterdiki kimse kesin olarak 14 gün sonra yumurtlamıyor demek ki bu insanların farklıları var demek ki o süre kısa onlarda biz adetin 20. Günü yumurtlarken onlar 4. 5. Günü yumurtluyor, acaba döngüleri uzun mudur o kişilerin bence adet siklusu 10 gün veya biraz daha fazla olma ihtimali yüksek

hergün müüü anam anam bende 10 aylık evliyim ama yok bacım hergün asla olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…