Merhabalaradete 10 gün kala peçetede kahverengi leke görmüştüm Bugün adet günüm dün yine akıntı içinde kahverengilik olunca Bugün bhcg yaptırdım sonuç 6.5 çıktı sizcede düşük değil mi ilk gebeliğimde 2 gün geçtikten sonra bakmıştım 375 çıkmıştı bu durumda olup yükselen var mı
yok kuzum o hix iyi değil. İnnovita alHade ya
Etken maddesi aynı, kadın dogumcu lar glifor verıyor, dahılıyecı ler dıaformın.. Ben dahılıyeden gitmiştim insulın direnci ıcınDiofermın değil de sen demiştin ya ben glifor aldım kuzum aynı etkiyi yapıyor değil mi?
Hergün mü..eee hane spermin kalitesi düşüyordu al bi tez daha çürüdü..ben esime hergun yapalim desem adam cocuk yapmaktan vazgecerTabii ki canım mesela benim arkadaşlar hemen hamile kaldı hemen her gün yapıyolarmış yani benim arkadaş kendi ağzıyla dedi.her gün yapıyoduk diye bir de yeni evli olunca tabii takat oluyo
Yok canım benim adet öncesi böyle lekelenme olur yarın tam sökülür. Yarın yumurtlama günümün 14. Günü bi gün bile sekmedi yanierken mi geldi ya
Elimde baya bi laboquick var o bitsin ondan alayim bariyok kuzum o hix iyi değil. İnnovita al
Bebiş bi olsa hepımız kurtulurdukDogru valla ne cektim sizden diyodur hormonlarimız
Ben yeni evliyken çok kötü geçti evliliğimize müdahil olan 3. Şahıslar yüzünden günler hep tartışma stresle geçti kötüydü hatırlamak istemiyorum hiç üstüne düşmedim nasıl olsa olur dedim ama pişman oldum ondan sonra üzüntüden troit hastası oldum, şimdi ise uğraşıp duruyorum, eşimle iyiyiz ama şimdi de eksiğiz,Tabii ki canım mesela benim arkadaşlar hemen hamile kaldı hemen her gün yapıyolarmış yani benim arkadaş kendi ağzıyla dedi.her gün yapıyoduk diye bir de yeni evli olunca tabii takat oluyo
Ya bilmiyorim ama herkeste yalan söylemiyordur herhalde..bu durumun doğruluğu olduğumu düşünüyorum bide tabi nasipte varsaSana katılıyorum kendi kız kardeşim dahi 2. Bebeğine anneme korkusundan yanlışlıkla oldu anne demek ki yumurtalıklarım çok çalışıyor istemeden hamile kaldım tek seferde oldu sonra korumdum ama olmuş falan filan dedi sonra ben evlendikten sonra öğrendim ki meğerse bile isteye bayağı emek vererek yapmışlartabi iyiki olmuş yeğenim balım ama benim kız kardeşim masumane böyle söyledi annem peşpeşe olduğu için kızmasın ona diye
Evet cnm onu arastırmıstım, ben dahiliye doktoruna gıtmıstım ınsulın ıcın bana dıaformın baslattı, gebelıgı ogrenır ogrenmez kes dedi.. Acaba dıaformın deıl de glifor mu baslasam ki?Az önce endokrinden bi doktor ile görüştüm gebelikte diaformin kullanmiyorsunuz dedi insulin direnci icinse takip öneriyoruz diyetisyene gidin diyoruz ve 6. aydaki seker yükleme testini kesin yaptırın gerekirse insulin baslaniyor dedi diaformin kullaniyorsanizda kesin dedi net bilgi oldugunu düşünüyorum kızlar
canım S Storycan da ovu testlerinden bise anlamamıstı simdi bebisi onunlaHayırlısı olsun kuzum ama sanmam ovülasyon testlerim olmayan umudumu da yerle bir etmiş oldu sağolsun resmen kendi elimle para verip kendimi üzüyorum o testlerleinşallah senin gerçekleşir ben korkunç rüyalar gördüm
bugün üzül ağla. Ama sonra kendini topla. Umutsuz yasanmaz bu hayatta. Rabbim biraz daha imtihan ediyo bizi öyle düsünn.Yok canım benim adet öncesi böyle lekelenme olur yarın tam sökülür. Yarın yumurtlama günümün 14. Günü bi gün bile sekmedi yani
inşallah darısı bizeListe hamile kaynıyor vallahi maşallahhhhh darısı bize
Yoruldukinşallah darısı bize
Senin dediğin gibi bende denedim sonra bu ovülasyon testlerini öğrendikten sonra tam bitmediği gün yıkanmadan önceki gün diyeyim yani yaptım test kocaman silik, o durum şöyle bence doğru izah edebilirim umarım, adet demek yeterli olgunluğa ulaşmamış döllenmemiş rahme tutunmamış yumurta nedeniyle rahim duvarının plasenta dediğimiz yerin dışarıya atılması, e demek ki zaten kaliteli değil atıyor onu vucüt, yenisini de o sırada üretmeye başlıyor ama bu süreç genel geçer 14 gün olarak tarif ediliyor, ama işte ilerleyen tıp zaman gösterdiki kimse kesin olarak 14 gün sonra yumurtlamıyor demek ki bu insanların farklıları var demek ki o süre kısa onlarda biz adetin 20. Günü yumurtlarken onlar 4. 5. Günü yumurtluyor, acaba döngüleri uzun mudur o kişilerin bence adet siklusu 10 gün veya biraz daha fazla olma ihtimali yüksekYa bilmiyorim ama herkeste yalan söylemiyordur herhalde..bu durumun doğruluğu olduğumu düşünüyorum bide tabi nasipte varsa
her ay yeniden bi umut oluyo ama regl görünce o cöküs yasanıyo tekrar. Mutluktan aglayalımm artık. Zaten pozitifi görsek gercekten aglıcaz.Yorulduk
Aynennnnn ağlamaya alıştık zaten ..her ay yeniden bi umut oluyo ama regl görünce o cöküs yasanıyo tekrar. Mutluktan aglayalımm artık. Zaten pozitifi görsek gercekten aglıcaz.
hergün müüü anam anam bende 10 aylık evliyim ama yok bacım hergün asla olmuyorTabii ki canım mesela benim arkadaşlar hemen hamile kaldı hemen her gün yapıyolarmış yani benim arkadaş kendi ağzıyla dedi.her gün yapıyoduk diye bir de yeni evli olunca tabii takat oluyo
İnşallah bundan sonra akıttıgımız göz yasları mutluluktan olsunAynennnnn ağlamaya alıştık zaten ..
Sevinçten ağlamayı da yaşarız inşallhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?