Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
YA canım valla işte burası bana umut veriyor kafam karıştı desem de, çok sevindim o arkadaş adına, bende aynı sen gibiyim annecim snnecim diye bağırmaya başladım gözümün önünde böyle beyaz beyaz duman gibi şeyler belirdi karabasan geldi herhalde dedim korktum eşimin kolunu sıkmışım o sırada uyandım gözüm açık hala sayıklıyordum sarıldım korkudan bayağı titredim hiç unutamayacağım bir görüntüydü, bir yerde okumuştum karışık rüyalar hamileşik belirtisiymiş hatta youtube de birini takip ediyorum gurbetçi aile kadın hamile o bile diyordu da çok saçma gelmişti, nasıl olur ya dedim meğersem hormonal olabiliyormuş, ama kendim için hamile olmadığım kanısı daha yüksel o ayrı

Ben de onu dicektim sana. Hamilelikte böyle rüyalar görülürmüş. Uzun zamandır görmüyosan neden hamileliğe yormuyosun ki canım

bende 9 aylıkk :) ama ilk baslar da hergün oluyodu günde 2 kez bile. Simdi yaslandık
hiç iki olmadı desem kız adam kolunu kaldırcak hali kalmıyor bırak ötesini yanni maşallah size bakalım benimde adetime var daha olacakmı olmayacakmı bu ay beklemekteyim çok düşünmemeye çalışsamda :)

bugün üzül ağla. Ama sonra kendini topla. Umutsuz yasanmaz bu hayatta. Rabbim biraz daha imtihan ediyo bizi öyle düsünn.
Yok kuzum test yapınca kötü oluyordum şimdi üzülmedim reglin 3. Günü hastaneye gidecem zaten onu bekliyodumm... her şeyin hayırlısı demek daha zamanı var ne yapalımm

İlk zamanlar tatlı geliyodu herhalde kac gun var bata canım

Ben de onu dicektim sana. Hamilelikte böyle rüyalar görülürmüş. Uzun zamandır görmüyosan neden hamileliğe yormuyosun ki canım
Ah bacım görmedin mi çift çizgi çıktığı halde hamile çıkmadımşimdi rüyama bakıp hamileyim dersem yamulurum belirti aramak yok durum güncellemesi yapmıcam ondan önce daha bir sürü şey var ama asla hamilelik değil diyorum ne zaman ki tv lerde gördüğümüz gibi bayılıp kusarım o zaman hamileyim dicem

hahahaha bende alnın da hamilesin yazsa bile belirtim var demiyodum yalancı belirti cok cektimm. Ah ah. O yüzden hic belirtim yok :)

bende 9 aylıkk :) ama ilk baslar da hergün oluyodu günde 2 kez bile. Simdi yaslandık
herşeyi ilkleri güzel oluyor sonrası rutin oluyor galiba
hahahaha bende alnın da hamilesin yazsa bile belirtim var demiyodum yalancı belirti cok cektimm. Ah ah. O yüzden hic belirtim yok :)
yalancı belirti mi güzel tabir tuttum ben bunu çünkü resmen yalan söylüyor , beynimin beni aldatmacası hipofiz bezinin kandırmacalı salgı yapması hamilelik falan değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…