bende 9 aylıkk :) ama ilk baslar da hergün oluyoduhergün müüü anam anam bende 10 aylık evliyim ama yok bacım hergün asla olmuyor
Aynen 01.08.İnşallah bundan sonra akıttıgımız göz yasları mutluluktan olsunsenin bat agustos bası galiba dimi
Seninle ayrıldı batlar ı mızİnşallah bundan sonra akıttıgımız göz yasları mutluluktan olsunsenin bat agustos bası galiba dimi
inşallah güzel haberler alırsın canımm agustosun basındaAynen 01.08.
evet öyle oldu valla. Normalde benim de 25 ovulasyon yaptım bi gün öne geldiSeninle ayrıldı batlar ı mız
İnşallaahhjh uzun zamandır bekleyen herkes alsınnnnninşallah güzel haberler alırsın canımm agustosun basında
YA canım valla işte burası bana umut veriyor kafam karıştı desem de, çok sevindim o arkadaş adına, bende aynı sen gibiyim annecim snnecim diye bağırmaya başladım gözümün önünde böyle beyaz beyaz duman gibi şeyler belirdi karabasan geldi herhalde dedim korktum eşimin kolunu sıkmışım o sırada uyandım gözüm açık hala sayıklıyordum sarıldım korkudan bayağı titredim hiç unutamayacağım bir görüntüydü, bir yerde okumuştum karışık rüyalar hamileşik belirtisiymiş hatta youtube de birini takip ediyorum gurbetçi aile kadın hamile o bile diyordu da çok saçma gelmişti, nasıl olur ya dedim meğersem hormonal olabiliyormuş, ama kendim için hamile olmadığım kanısı daha yüksel o ayrıcanım @Storycan da ovu testlerinden bise anlamamıstı simdi bebisi onunlaümitsizliğe kapılmaa. Ki bende kaç gündür cok kötü rüyalar görüyodum. Bir de gece evde tekim esim iste. Uyandım uykumdan esime kurtar beni yazmısım o an ki korkuyla eşim diyo aklım cıktı onasıl mesajdı
Ben de onu dicektim sana. Hamilelikte böyle rüyalar görülürmüş. Uzun zamandır görmüyosan neden hamileliğe yormuyosun ki canımYA canım valla işte burası bana umut veriyor kafam karıştı desem de, çok sevindim o arkadaş adına, bende aynı sen gibiyim annecim snnecim diye bağırmaya başladım gözümün önünde böyle beyaz beyaz duman gibi şeyler belirdi karabasan geldi herhalde dedim korktum eşimin kolunu sıkmışım o sırada uyandım gözüm açık hala sayıklıyordum sarıldım korkudan bayağı titredim hiç unutamayacağım bir görüntüydü, bir yerde okumuştum karışık rüyalar hamileşik belirtisiymiş hatta youtube de birini takip ediyorum gurbetçi aile kadın hamile o bile diyordu da çok saçma gelmişti, nasıl olur ya dedim meğersem hormonal olabiliyormuş, ama kendim için hamile olmadığım kanısı daha yüksel o ayrı
hiç iki olmadı desem kız adam kolunu kaldırcak hali kalmıyor bırak ötesini yanni maşallah sizebende 9 aylıkk :) ama ilk baslar da hergün oluyodugünde 2 kez bile. Simdi yaslandık
Yok kuzum test yapınca kötü oluyordum şimdi üzülmedim reglin 3. Günü hastaneye gidecem zaten onu bekliyodumm... her şeyin hayırlısı demek daha zamanı var ne yapalımmbugün üzül ağla. Ama sonra kendini topla. Umutsuz yasanmaz bu hayatta. Rabbim biraz daha imtihan ediyo bizi öyle düsünn.
İlk zamanlar tatlı geliyodu herhaldehiç iki olmadı desem kız adam kolunu kaldırcak hali kalmıyor bırak ötesini yanni maşallah sizebakalım benimde adetime var daha olacakmı olmayacakmı bu ay beklemekteyim çok düşünmemeye çalışsamda :)
Öyle tabi.. sabır deyip bekliyoruz canımYok kuzum test yapınca kötü oluyordum şimdi üzülmedim reglin 3. Günü hastaneye gidecem zaten onu bekliyodumm... her şeyin hayırlısı demek daha zamanı var ne yapalımm
Ah bacım görmedin mi çift çizgi çıktığı halde hamile çıkmadımBen de onu dicektim sana. Hamilelikte böyle rüyalar görülürmüş. Uzun zamandır görmüyosan neden hamileliğe yormuyosun ki canım
hahahaha bende alnın da hamilesin yazsa bile belirtim var demiyodumAh bacım görmedin mi çift çizgi çıktığı halde hamile çıkmadımşimdi rüyama bakıp hamileyim dersem yamulurum belirti aramak yok durum güncellemesi yapmıcam ondan önce daha bir sürü şey var ama asla hamilelik değil diyorum ne zaman ki tv lerde gördüğümüz gibi bayılıp kusarım o zaman hamileyim dicem
bende 9 aylıkk :) ama ilk baslar da hergün oluyodugünde 2 kez bile. Simdi yaslandık
yalancı belirti mi güzel tabir tuttum ben bunu çünkü resmen yalan söylüyor , beynimin beni aldatmacası hipofiz bezinin kandırmacalı salgı yapması hamilelik falan değilhahahaha bende alnın da hamilesin yazsa bile belirtim var demiyodumyalancı belirti cok cektimm. Ah ah. O yüzden hic belirtim yok :)
a
adet takvimine göre bugün hamile kalma şansım en yüksek günüm ışıkları söndürcem bu gece yokum :)
Kizlar benimkini de yorumlarmisinizEbru hanımdan test alıp yorumlatmak da iyi değil o zaman. Yanlış yorumluyor. Ondan test alayım diyordum yaaa((
BAna kalırsa çok iyi anlamamak beraber 12. Gün kesin yumurtlama ama önemli olam bu değil sadece bundan sonraki testler silikleşti miKizlar benimkini de yorumlarmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?