- 15 Haziran 2020
- 403
- 133
- 23
- 27
amin canım inşallahhadi inşallah bebiş olarak döner sana,
Canım kasımamaya calıs. Hep kötü oluyor. Bol su ic13 günüm var canım bana hiç tatlı gelmedi valla hep canım yandı enfeksiyonla uğraştım
Haydi başarılara
adet takvimine göre bugün hamile kalma şansım en yüksek günüm ışıkları söndürcem bu gece yokum :)
Kesinlikle yalancıı.. keske yalandan da olsa belirti yoksa yok olsaherşeyi ilkleri güzel oluyor sonrası rutin oluyor galiba
yalancı belirti mi güzel tabir tuttum ben bunu çünkü resmen yalan söylüyor , beynimin beni aldatmacası hipofiz bezinin kandırmacalı salgı yapması hamilelik falan değil
Bence olmuş gibi ama devam et istersen teste daha iyi fikir edinirsin karşılaştırma yaparsan sende anlarsın aralarındaki farkıBuda koyulasmanin ertesi gunu yaptigim siliklesme boyle mi oluyo
Evet yaa ama işte adet belirtisi hamilelik belirtsi pms belirtisi nerdeyse aynı şeyleri yaşıyorsun tek bariz fark var adet gecikmesi bu durumda şüphelenme hakkımız var, minimum 2 güm diyorum çünkü arkadaşım sadece 1 gün sonra kıpkırmızı çizgiyle öğrenmişti bebeğini ve 4 haftalık bebek 1000 küsürlerde çıkmıştı hatta ikiz mi acaba demiştik,Kesinlikle yalancıı.. keske yalandan da olsa belirti yoksa yok olsa
Yapmamak lazim bencede ya millet 1 hafta adet gecikmesi bekliyo, bosuna uzuluyo insan. Dusunsene adetinin gectiktigini bile dikkat etmeyip bi hafta gectikten sonra anliyosunYok canım simdi negatif olsa üzülcem. Günüm cok bos gecicek. En azından adet olcam diye beklersem daha iyi oluyo yine üzülüyorum ama.
Anladim canim..valla bu işler benim anladigim cok degisik her an hersey olabiliyor olmaz diye bise yokSenin dediğin gibi bende denedim sonra bu ovülasyon testlerini öğrendikten sonra tam bitmediği gün yıkanmadan önceki gün diyeyim yani yaptım test kocaman silik, o durum şöyle bence doğru izah edebilirim umarım, adet demek yeterli olgunluğa ulaşmamış döllenmemiş rahme tutunmamış yumurta nedeniyle rahim duvarının plasenta dediğimiz yerin dışarıya atılması, e demek ki zaten kaliteli değil atıyor onu vucüt, yenisini de o sırada üretmeye başlıyor ama bu süreç genel geçer 14 gün olarak tarif ediliyor, ama işte ilerleyen tıp zaman gösterdiki kimse kesin olarak 14 gün sonra yumurtlamıyor demek ki bu insanların farklıları var demek ki o süre kısa onlarda biz adetin 20. Günü yumurtlarken onlar 4. 5. Günü yumurtluyor, acaba döngüleri uzun mudur o kişilerin bence adet siklusu 10 gün veya biraz daha fazla olma ihtimali yüksek
Evet cnm onu arastırmıstım, ben dahiliye doktoruna gıtmıstım ınsulın ıcın bana dıaformın baslattı, gebelıgı ogrenır ogrenmez kes dedi.. Acaba dıaformın deıl de glifor mu baslasam ki?
Evet istiyorum çok sağolun inşallah herkes isteyen herkese nasip etsinGeç yumurtlama olmuştur belki. Umarım hamilesinizdir tabi istiyorsanız.
Kesinlikle.. aslında belirtiler öğrendikten sonra oluyoEvet yaa ama işte adet belirtisi hamilelik belirtsi pms belirtisi nerdeyse aynı şeyleri yaşıyorsun tek bariz fark var adet gecikmesi bu durumda şüphelenme hakkımız var, minimum 2 güm diyorum çünkü arkadaşım sadece 1 gün sonra kıpkırmızı çizgiyle öğrenmişti bebeğini ve 4 haftalık bebek 1000 küsürlerde çıkmıştı hatta ikiz mi acaba demiştik,
Biz gecikmesine fırsat vermiyoruz ki.. düzenli regl gören biri eğer bat günü regl olmadıysa diger gün test yapabilir :) ama düzensizse yumurtlama gününü de bilmiyosan emin olamazsınYapmamak lazim bencede ya millet 1 hafta adet gecikmesi bekliyo, bosuna uzuluyo insan. Dusunsene adetinin gectiktigini bile dikkat etmeyip bi hafta gectikten sonra anliyosun
Mucizeyi veren yüce rabbim siz duanızı eksik etmeyin. Sen de sıkıntıdan öyle rüyalar görüyosundur kuzum yatağının başına limon kes koy rahatlatıp stresi alıyomuş
Allah en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallah kuzumYA canım valla işte burası bana umut veriyor kafam karıştı desem de, çok sevindim o arkadaş adına, bende aynı sen gibiyim annecim snnecim diye bağırmaya başladım gözümün önünde böyle beyaz beyaz duman gibi şeyler belirdi karabasan geldi herhalde dedim korktum eşimin kolunu sıkmışım o sırada uyandım gözüm açık hala sayıklıyordum sarıldım korkudan bayağı titredim hiç unutamayacağım bir görüntüydü, bir yerde okumuştum karışık rüyalar hamileşik belirtisiymiş hatta youtube de birini takip ediyorum gurbetçi aile kadın hamile o bile diyordu da çok saçma gelmişti, nasıl olur ya dedim meğersem hormonal olabiliyormuş, ama kendim için hamile olmadığım kanısı daha yüksel o ayrı
Doğru demi hamile kalan herkes sonradan farkediyor ki aa aslında buda belirtiymiş ama hamilelik kesinleşince ancak yorum yapabiliyorsunKesinlikle.. aslında belirtiler öğrendikten sonra oluyobenim de 339du arkadasının ki gercekten baya yüksek cıkmısss
Ay canım benim allah razı olsun inşallah inşalalh duan kabul olur zilhicce ayındayız mübarek vakit, rabbim hepimize bu duyguyu yaşatsın anne olmanın hakkını verelim,Allah en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallah kuzum❤
Siz çatlatma iğnesi mi vurdurmuştunuz inşallah hayırla sonuçlanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?