Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Buda 4 saat sonra yapmistim sonra ertesi gunu fazla siliklesmedi az az silik oldu acaba yumurtladimmi attigim Daha koyu suan Ogun ve ertesi gunu degeŕlendirdim yumurtlamismiyimdir

Eklentiler

• 20200721_133529.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 40
Kesinlikle yalancıı.. keske yalandan da olsa belirti yoksa yok olsa

Kesinlikle yalancıı.. keske yalandan da olsa belirti yoksa yok olsa
Evet yaa ama işte adet belirtisi hamilelik belirtsi pms belirtisi nerdeyse aynı şeyleri yaşıyorsun tek bariz fark var adet gecikmesi bu durumda şüphelenme hakkımız var, minimum 2 güm diyorum çünkü arkadaşım sadece 1 gün sonra kıpkırmızı çizgiyle öğrenmişti bebeğini ve 4 haftalık bebek 1000 küsürlerde çıkmıştı hatta ikiz mi acaba demiştik,

Yok canım simdi negatif olsa üzülcem. Günüm cok bos gecicek. En azından adet olcam diye beklersem daha iyi oluyo yine üzülüyorum ama.
Yapmamak lazim bencede ya millet 1 hafta adet gecikmesi bekliyo, bosuna uzuluyo insan. Dusunsene adetinin gectiktigini bile dikkat etmeyip bi hafta gectikten sonra anliyosun

Anladim canim..valla bu işler benim anladigim cok degisik her an hersey olabiliyor olmaz diye bise yok

Evet cnm onu arastırmıstım, ben dahiliye doktoruna gıtmıstım ınsulın ıcın bana dıaformın baslattı, gebelıgı ogrenır ogrenmez kes dedi.. Acaba dıaformın deıl de glifor mu baslasam ki?

Ikisi de muadil kuzum bence doktora sormadan kullanma

Kesinlikle.. aslında belirtiler öğrendikten sonra oluyo benim de 339du arkadasının ki gercekten baya yüksek cıkmısss

Yapmamak lazim bencede ya millet 1 hafta adet gecikmesi bekliyo, bosuna uzuluyo insan. Dusunsene adetinin gectiktigini bile dikkat etmeyip bi hafta gectikten sonra anliyosun
Biz gecikmesine fırsat vermiyoruz ki.. düzenli regl gören biri eğer bat günü regl olmadıysa diger gün test yapabilir :) ama düzensizse yumurtlama gününü de bilmiyosan emin olamazsın

Mucizeyi veren yüce rabbim siz duanızı eksik etmeyin. Sen de sıkıntıdan öyle rüyalar görüyosundur kuzum yatağının başına limon kes koy rahatlatıp stresi alıyomuş

Allah en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallah kuzum

Kesinlikle.. aslında belirtiler öğrendikten sonra oluyo benim de 339du arkadasının ki gercekten baya yüksek cıkmısss
Doğru demi hamile kalan herkes sonradan farkediyor ki aa aslında buda belirtiymiş ama hamilelik kesinleşince ancak yorum yapabiliyorsun

Regen_ canısı varmı gelişme ben rüyamda çift çizgi gördüm dünki göğüs hassasiyetim uçtu. Adet olcam gbi ağrım oldu 3 sefer bugün. Sabah test Yapsammı dedim yapmadım. Azze nin dediği gibi moral bozmaya gerek yok6. Dayanabilirsem 30 temmuz a kdr beklicem.

Siz çatlatma iğnesi mi vurdurmuştunuz inşallah hayırla sonuçlanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…