Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mucizeyi veren yüce rabbim siz duanızı eksik etmeyin. Sen de sıkıntıdan öyle rüyalar görüyosundur kuzum yatağının başına limon kes koy rahatlatıp stresi alıyomuş
Haklısın canımm . Öyle yapmak lazımm senin nasıl gidiyo?

Insallah gercek olur rüyan kuzum eve geldim bugun belirtim yok hala nasip artik kuzum bende 28 ini beklicem doktor dedi ya

Zamanında analarımız nenelerimiz nasıl gebe kalmış ya onca iş güç varmış hemen çocuk isteyen aile üyeleri varmış yumurtlama nedir bilmezlermil. Biz niye kalamıyoruz kızlar ya

Ben de gecen rüyamda gördüm sanırım bu aralar cok kafama takıyorum o kadar garipti ki bekle canım.. en iyisi. Zaten regl gelsede üzülüyon.

Ben de gecen rüyamda gördüm sanırım bu aralar cok kafama takıyorum o kadar garipti ki bekle canım.. en iyisi. Zaten regl gelsede üzülüyon.
Sabrına hayranım ben dayanamayıp yaparsam sabah hiç şaşmam. İnş ilk güzel haberi sen verirsin bize yarın

Sabrına hayranım ben dayanamayıp yaparsam sabah hiç şaşmam. İnş ilk güzel haberi sen verirsin bize yarın
Canım napim ki. Şimdi erkenden yapsam negatif olsa üzülüp durcam. En azından yarın regl beklerim. Gelmezse umudum olur. Gelirsede olmamıs bu ay dicem test yapmak ayrı bi olay. Cok heycan yapıyorum ben. O sonuc ne olcak ne olmıcak belirsizlik

Haklıısn. Bende 2 başarısız gebelikten sonra artık korku mu hırs mı nedir bilemedim ki

Ay canım benim allah razı olsun inşallah inşalalh duan kabul olur zilhicce ayındayız mübarek vakit, rabbim hepimize bu duyguyu yaşatsın anne olmanın hakkını verelim,
Her gece yatmadan dua ediyorum Mevlam her anne olmak isteyen kadına hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…