Haklısın canımm . Öyle yapmak lazımmMucizeyi veren yüce rabbim siz duanızı eksik etmeyin. Sen de sıkıntıdan öyle rüyalar görüyosundur kuzum yatağının başına limon kes koy rahatlatıp stresi alıyomuş
Aynen canımm şuan anlayamıyosn ki belirti mi reglyle mi alakalı?Doğru demi hamile kalan herkes sonradan farkediyor ki aa aslında buda belirtiymiş ama hamilelik kesinleşince ancak yorum yapabiliyorsun
Insallah gercek olur rüyan kuzum
Ben de gecen rüyamda gördüm sanırım bu aralar cok kafama takıyorum
Bildiğimiz içinZamanında analarımız nenelerimiz nasıl gebe kalmış ya onca iş güç varmış hemen çocuk isteyen aile üyeleri varmış yumurtlama nedir bilmezlermil. Biz niye kalamıyoruz kızlar ya
Yok ovulasyon takip yaptım. 1 düşük 1 kürtajım var.Siz çatlatma iğnesi mi vurdurmuştunuz inşallah hayırla sonuçlanır
Bazen hafızamı sildirmek istiyorum bu konuları unutmak içinBildiğimiz için
Sabrına hayranımBen de gecen rüyamda gördüm sanırım bu aralar cok kafama takıyorumo kadar garipti ki bekle canım.. en iyisi. Zaten regl gelsede üzülüyon.
şuan bile bilmeyen cok kisi var cevremde. Biz de masallah kitabını yazmıs gibiiyiZBazen hafızamı sildirmek istiyorum bu konuları unutmak için
Keşke bu kadar bilmesem kuzu ne kadar çokk bilgi o kadar çok stresşuan bile bilmeyen cok kisi var cevremde. Biz de masallah kitabını yazmıs gibiiyiZ
Canım napim ki. Şimdi erkenden yapsam negatif olsa üzülüp durcam. En azından yarın regl beklerim. Gelmezse umudum olur. Gelirsede olmamıs bu ay dicemSabrına hayranımben dayanamayıp yaparsam sabah hiç şaşmam. İnş ilk güzel haberi sen verirsin bize yarın
Kesinlikle görğmcem 1 kızı var 3 yaşında ilk gecesi hamile kalmış şmdide kalamıyor. Yumurtlama testi kullan diyorum kızın haberi yok ovulasyon danşuan bile bilmeyen cok kisi var cevremde. Biz de masallah kitabını yazmıs gibiiyiZ
Keske bende.. ve de istedgim aydan hamile kalabilsemm... bu rahatlıgı yasayanlar ne sanslılar haberleri var mı acaba?Keşke bu kadar bilmesem kuzu ne kadar çokk bilgi o kadar çok stres
Haklıısn. Bende 2 başarısız gebelikten sonra artık korku mu hırs mı nedir bilemedim kiCanım napim ki. Şimdi erkenden yapsam negatif olsa üzülüp durcam. En azından yarın regl beklerim. Gelmezse umudum olur. Gelirsede olmamıs bu ay dicemtest yapmak ayrı bi olay. Cok heycan yapıyorum ben. O sonuc ne olcak ne olmıcak belirsizlik
nerden olsun ki gerek kalmamısKesinlikle görğmcem 1 kızı var 3 yaşında ilk gecesi hamile kalmış şmdide kalamıyor. Yumurtlama testi kullan diyorum kızın haberi yok ovulasyon dan
Kayıpları olunca daha fazla istiyo insan . Ben öyleydim en azından. İlk zamanlar olmadıkca deli gibi aglardım..Haklıısn. Bende 2 başarısız gebelikten sonra artık korku mu hırs mı nedir bilemedim ki
Her gece yatmadan dua ediyorumAy canım benim allah razı olsun inşallah inşalalh duan kabul olur zilhicce ayındayız mübarek vakit, rabbim hepimize bu duyguyu yaşatsın anne olmanın hakkını verelim,
Daha mutlu mesela yarın adeti göğüslerim ağrıyor diyor yap test diyorum aman beklerim geldi geldi gelmedi yapck bşy yok. Çok rahat Relax kız çünkü bilmiyor çünkü gerilmiyornerden olsun ki gerek kalmamısbende kalaydım ilk geceden şimdiye doğururdum
Korkulu,telaşlı,riskli, dualıHaklısın canımm . Öyle yapmak lazımmsenin nasıl gidiyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?