Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kayıpları olunca daha fazla istiyo insan . Ben öyleydim en azından. İlk zamanlar olmadıkca deli gibi aglardım..
En iyi sen anlarsın bak. Birde 2 tane olunca Doğulu olunca eşin ve ailesi çocuk manyağı olunca öyle oluyor malesef..

Beni rüyasında gören görene şu iki sene içinde hiç de çıkmadı sinirlerim bozuldu ya

Korkulu,telaşlı,riskli, dualı hamile kalamazsın bir dert, hamile kalırsın bidert Allahın gücüne gitmesin ama o stres hep oluyo
Tabii öyle. Ben eğer Rabbim nasip eder de hamile kalırsam sanıyo musun ohh tamam kaldım rahatlıcam dicem. Bi kere o korkuyu yasadım ya. Benimle kalcak mı gitcek mi stresi

Ya bilmiyorim ama herkeste yalan söylemiyordur herhalde..bu durumun doğruluğu olduğumu düşünüyorum bide tabi nasipte varsa
Ya bir de kizlar siz de hamile kalinca herkese soylucek misiniz su kadar gun yaptik su kadar sure bekledik diye, biraz da o yuzdeb soylemiyolar

En iyi sen anlarsın bak. Birde 2 tane olunca Doğulu olunca eşin ve ailesi çocuk manyağı olunca öyle oluyor malesef..
Oyy canım benim. Nolursa olsun üzme kendini. Sana bise diyene Allah ne zaman nasip ederse de. Rabbim vermezse biz on parcaya bölünsek ne fayda? Rabbim ol dicek ki olcak

Ya bir de kizlar siz de hamile kalinca herkese soylucek misiniz su kadar gun yaptik su kadar sure bekledik diye, biraz da o yuzdeb soylemiyolar
Yengem anneme yunurtlama günü de degildi ama nasıl olduysa diyomuş yuhh dedim ben annemle konusmuyom böylw şeyleri. Annemde diyo kadınların yumurtlama zamanları olıyomuş

Korkulu,telaşlı,riskli, dualı hamile kalamazsın bir dert, hamile kalırsın bidert Allahın gücüne gitmesin ama o stres hep oluyo
Ben de o yüzden doktorun izin verdiği zamanda başlıyorum denemeye yani öbür ay, cunku biliyorum o korku ömür boyu geçmeyecek Kaderimde anne olmak varsa ne olursa olsun gelir o bebek ve tutunur

Kızlar mecitefendi civan perçemli Çayı Kullandınız mı ben eğer bu gebeliğimde değer artışı olursa 2 gebeliğimi de bu çaya borçluyum ki bu sefer çok düzenli kullanmadım bana faydası oldu herkes bilsin istiyorum benim ilk gebeliğim 9 ay sonra Olmuştu yaşanan stresi çok iyi biliyorum bi deneyin derim bişey kaybetmezsiniz çokta ucuz

İçeriği nedir ? Neye fayda sağlıyo nasıl kullanılıyo. Bunlarıda söyler misin canım

Adetin ilk günü başlıyorsunuz 21 gün kullanıp bırakacaksınız daha sonra güzel haberleri beklemeye başlıyorsunuz Tabi bu arada önemli günleri değerlendiriyorsunuz ilk gebeliğimde ovulasyon testi ile takip etmiştim laboquick marka bunda test kullanmadım inşallah faydalı olur

Ikisi de muadil kuzum bence doktora sormadan kullanma
Dahılıyecı verdı bana cnm, hatta bi ara kendı kafama gore bıraktım, tekrar baslattı.. Agustos ayında tup bebek ıcın tedaviye baslamagı dusunuyorum o zamana kadar kullanayım bakalım, biraz diyete de dikkat edicem 5 6 kılo daha verirsem iyi olur..

Tabii öyle. Ben eğer Rabbim nasip eder de hamile kalırsam sanıyo musun ohh tamam kaldım rahatlıcam dicem. Bi kere o korkuyu yasadım ya. Benimle kalcak mı gitcek mi stresi
Kesinlikle ya bak ben hala riskli gebelik olarak yatıyorum evde bunalıma girmeme ramak kaşdı her dr kontrolünde yüreğim ağzımda kesin kötü bişey diyecek diye. Ahh acıyı bi kere yaşayınca

Ben de o yüzden doktorun izin verdiği zamanda başlıyorum denemeye yani öbür ay, cunku biliyorum o korku ömür boyu geçmeyecek Kaderimde anne olmak varsa ne olursa olsun gelir o bebek ve tutunur
Mutlaka öylr ama insanoğluyuz o endişe korku felakat senaryoları asla bitmiyo. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip cümlemize

Oyy canım benim. Nolursa olsun üzme kendini. Sana bise diyene Allah ne zaman nasip ederse de. Rabbim vermezse biz on parcaya bölünsek ne fayda? Rabbim ol dicek ki olcak
Kesinlikle öyle cnm. Yinede acaba anne olabilcemiyim diye düşünüyorum.

Kesinlikle ya bak ben hala riskli gebelik olarak yatıyorum evde bunalıma girmeme ramak kaşdı her dr kontrolünde yüreğim ağzımda kesin kötü bişey diyecek diye. Ahh acıyı bi kere yaşayınca
sabret canım sonucu cok güzel olcak. Yeter ki sabret dua et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…