En iyi sen anlarsın bak. Birde 2 tane olunca Doğulu olunca eşin ve ailesi çocuk manyağı olunca öyle oluyor malesef..Kayıpları olunca daha fazla istiyo insan . Ben öyleydim en azından. İlk zamanlar olmadıkca deli gibi aglardım..
Çünkü bi tane var :) bizim gibi olcK mı olmıcak mı korkusu cekmiyo kiDaha mutlu mesela yarın adeti göğüslerim ağrıyor diyor yap test diyorum aman beklerim geldi geldi gelmedi yapck bşy yok. Çok rahat Relax kız çünkü bilmiyor çünkü gerilmiyor
Tabii öyle. Ben eğer Rabbim nasip eder de hamile kalırsam sanıyo musun ohh tamam kaldım rahatlıcam dicem. Bi kere o korkuyu yasadım ya. Benimle kalcak mı gitcek mi stresiKorkulu,telaşlı,riskli, dualıhamile kalamazsın bir dert, hamile kalırsın bidert Allahın gücüne gitmesin ama o stres hep oluyo
Ya bir de kizlar siz de hamile kalinca herkese soylucek misiniz su kadar gun yaptik su kadar sure bekledik diye, biraz da o yuzdeb soylemiyolarYa bilmiyorim ama herkeste yalan söylemiyordur herhalde..bu durumun doğruluğu olduğumu düşünüyorum bide tabi nasipte varsa
Oyy canım benim. Nolursa olsun üzme kendini. Sana bise diyene Allah ne zaman nasip ederse de. Rabbim vermezse biz on parcaya bölünsek ne fayda? Rabbim ol dicek ki olcakEn iyi sen anlarsın bak. Birde 2 tane olunca Doğulu olunca eşin ve ailesi çocuk manyağı olunca öyle oluyor malesef..
Yengem anneme yunurtlama günü de degildi ama nasıl olduysa diyomuşYa bir de kizlar siz de hamile kalinca herkese soylucek misiniz su kadar gun yaptik su kadar sure bekledik diye, biraz da o yuzdeb soylemiyolar
Söyleyip umutlandırmasınlar bariBeni rüyasında gören görene şu iki sene içinde hiç de çıkmadısinirlerim bozuldu ya
Ben de o yüzden doktorun izin verdiği zamanda başlıyorum denemeye yani öbür ay, cunku biliyorum o korku ömür boyu geçmeyecekKorkulu,telaşlı,riskli, dualıhamile kalamazsın bir dert, hamile kalırsın bidert Allahın gücüne gitmesin ama o stres hep oluyo
İçeriği nedir ? Neye fayda sağlıyo nasıl kullanılıyo. Bunlarıda söyler misin canımKızlar mecitefendi civan perçemli Çayı Kullandınız mı ben eğer bu gebeliğimde değer artışı olursa 2 gebeliğimi de bu çaya borçluyum ki bu sefer çok düzenli kullanmadım bana faydası oldu herkes bilsin istiyorum benim ilk gebeliğim 9 ay sonra Olmuştu yaşanan stresi çok iyi biliyorum bi deneyin derim bişey kaybetmezsiniz çokta ucuz
Dahılıyecı verdı bana cnm, hatta bi ara kendı kafama gore bıraktım, tekrar baslattı.. Agustos ayında tup bebek ıcın tedaviye baslamagı dusunuyorum o zamana kadar kullanayım bakalım, biraz diyete de dikkat edicem 5 6 kılo daha verirsem iyi olur..Ikisi de muadil kuzum bence doktora sormadan kullanma
Kesinlikle ya bak ben hala riskli gebelik olarak yatıyorum evde bunalıma girmeme ramak kaşdı her dr kontrolünde yüreğim ağzımda kesin kötü bişey diyecek diye. Ahh acıyı bi kere yaşayıncaTabii öyle. Ben eğer Rabbim nasip eder de hamile kalırsam sanıyo musun ohh tamam kaldım rahatlıcam dicem. Bi kere o korkuyu yasadım ya. Benimle kalcak mı gitcek mi stresi
Mutlaka öylr ama insanoğluyuz o endişe korku felakat senaryoları asla bitmiyo. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip cümlemizeBen de o yüzden doktorun izin verdiği zamanda başlıyorum denemeye yani öbür ay, cunku biliyorum o korku ömür boyu geçmeyecekKaderimde anne olmak varsa ne olursa olsun gelir o bebek ve tutunur
Kesinlikle öyle cnm. Yinede acaba anne olabilcemiyim diye düşünüyorum.Oyy canım benim. Nolursa olsun üzme kendini. Sana bise diyene Allah ne zaman nasip ederse de. Rabbim vermezse biz on parcaya bölünsek ne fayda? Rabbim ol dicek ki olcak
Allah razı olsun ve kabul etsin duani kuzummHer gece yatmadan dua ediyorumMevlam her anne olmak isteyen kadına hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallahhh
Ben de aynı şeyi düşünüyorumKesinlikle öyle cnm. Yinede acaba anne olabilcemiyim diye düşünüyorum.
Aminnnnnn bebeğimAllah razı olsun ve kabul etsin duani kuzumm
sabret canım sonucu cok güzel olcak. Yeter ki sabret dua et.Kesinlikle ya bak ben hala riskli gebelik olarak yatıyorum evde bunalıma girmeme ramak kaşdı her dr kontrolünde yüreğim ağzımda kesin kötü bişey diyecek diye. Ahh acıyı bi kere yaşayınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?