Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de aynı şeyi düşünüyorum
Cnm ya bilirim. O gün ssncılanıp gittğmde dr a bna sakin ol nie takıyorsunuz dedi illa anne olacaksınız merak etmeyin dedi adam terapi yaptı resmen ya, ben kan sulandırıcı diorum o herkese veriliyor ne gerek var zararı yok ama faydası da oldğnu çok düşünmüyorum. Sakin ol anne olursun merak etme dedi adam olcaz ya inşllh biraz rahatlamayı bilsek kuzum.

Bende.. acabalar hep kafam da. Kötü senaryolarım da var güzel de. İnancım da var ümitsizliğimde
Düşünmekten hep çokmu takıyoruz bu ay takip felan bily yapmicam testte yapmicam olacağı varsa olur zaten. Sıkma canını sende olcak inşllh

Düşünmekten hep çokmu takıyoruz bu ay takip felan bily yapmicam testte yapmicam olacağı varsa olur zaten. Sıkma canını sende olcak inşllh
Nasıl düşünmeyelim ki.. Kavusalım istiyorumm. Bence en en güzel duygulardan biri. Yine duygusallastık bat yaklastıkca

Diofermın değil de sen demiştin ya ben glifor aldım kuzum aynı etkiyi yapıyor değil mi?
Canım geçen gün doktorumda bana yazdı diofermini. İleri derece polikistik over var insülin direncimde fazla 1000 mg lıj başladı. İnşallah düzelir polikistik. Düzgün yumurtlamayı sağlıyormuş

Biz gecikmesine fırsat vermiyoruz ki.. düzenli regl gören biri eğer bat günü regl olmadıysa diger gün test yapabilir :) ama düzensizse yumurtlama gününü de bilmiyosan emin olamazsın
Benimki cogu zaman erken bile gelir canimm yaa aman hayirlisi ben diyodumki baslamadan önce boyle hic umrumda olmaz takmam geldigi zaman gelir ama oyle olmadi iste. Aslinda cokda vurdum duymazimdir nisan ayinda yumurtaliklarim boyunun cok kucuk oldugunu falan gorunce stres yaptim iste...

Kızlar eşimle dün gece iliskiye girdik ve sabah tırnak ucu kadar açık pembe sümüksü bi akinti gelmiş sebebi ne olabilir?

Kesinlikle ya bak ben hala riskli gebelik olarak yatıyorum evde bunalıma girmeme ramak kaşdı her dr kontrolünde yüreğim ağzımda kesin kötü bişey diyecek diye. Ahh acıyı bi kere yaşayınca
Saglikla ilerleyecek insallah kuzum korkma sakın

Bende umursuzumdur genelde ama bebek olayında öyle olamıyorumm :) cok dua et. Rabbim isterse doktorların imkansız dedigi hersey bile olur ben buna inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…