Cnm ya bilirim. O gün ssncılanıp gittğmde dr a bna sakin ol nie takıyorsunuz dedi illa anne olacaksınız merak etmeyin dedi adam terapi yaptı resmen ya,Ben de aynı şeyi düşünüyorum
Bende.. acabalar hep kafam da. Kötü senaryolarım da var güzel de. İnancım da var ümitsizliğimdeKesinlikle öyle cnm. Yinede acaba anne olabilcemiyim diye düşünüyorum.
Düşünmekten hep çokmu takıyoruz bu ay takip felan bily yapmicam testte yapmicam olacağı varsa olur zaten. Sıkma canını sende olcak inşllhBende.. acabalar hep kafam da. Kötü senaryolarım da var güzel de. İnancım da var ümitsizliğimde
Nasıl düşünmeyelim ki.. Kavusalım istiyorumm. Bence en en güzel duygulardan biri. Yine duygusallastık bat yaklastıkcaDüşünmekten hep çokmu takıyoruz bu ay takip felan bily yapmicam testte yapmicam olacağı varsa olur zaten. Sıkma canını sende olcak inşllh
Hhaha bende onu düşündüm şimdi hormonlar ne hale soktuNasıl düşünmeyelim ki.. Kavusalım istiyorumm. Bence en en güzel duygulardan biri. Yine duygusallastık bat yaklastıkca
yüzümüzün gülceği zamanlarda gelcekk :)Hhaha bende onu düşündüm şimdi hormonlar ne hale soktu
Vucut ısısı düser normaldeee.Göğüs hassasiyeti
Kasıklarda batma
Var bendevücut ısım yuksek adet loading ya kesin
Canım geçen gün doktorumda bana yazdı diofermini. İleri derece polikistik over var insülin direncimde fazla 1000 mg lıj başladı. İnşallah düzelir polikistik. Düzgün yumurtlamayı sağlıyormuşDiofermın değil de sen demiştin ya ben glifor aldım kuzum aynı etkiyi yapıyor değil mi?
Benimki cogu zaman erken bile gelir canimm yaa aman hayirlisi ben diyodumki baslamadan önce boyle hic umrumda olmaz takmam geldigi zaman gelir ama oyle olmadi iste. Aslinda cokda vurdum duymazimdirBiz gecikmesine fırsat vermiyoruz ki.. düzenli regl gören biri eğer bat günü regl olmadıysa diger gün test yapabilir :) ama düzensizse yumurtlama gününü de bilmiyosan emin olamazsın
Ya ben glifor aldım Diofermın mı alsaydımCanım geçen gün doktorumda bana yazdı diofermini. İleri derece polikistik over var insülin direncimde fazla 1000 mg lıj başladı. İnşallah düzelir polikistik. Düzgün yumurtlamayı sağlıyormuş
Oy oyVucut ısısı düser normaldeee.
Saglikla ilerleyecek insallah kuzum korkma sakınKesinlikle ya bak ben hala riskli gebelik olarak yatıyorum evde bunalıma girmeme ramak kaşdı her dr kontrolünde yüreğim ağzımda kesin kötü bişey diyecek diye. Ahh acıyı bi kere yaşayınca
İkisi muadil diye biliyorum ama. İnternetten bi bak istersen. Sen neden aldın insülin durumumu var polikistik varmıYa ben glifor aldım Diofermın mı alsaydım
Bende umursuzumdur genelde ama bebek olayında öyle olamıyorumm :) cok dua et. Rabbim isterse doktorların imkansız dedigi hersey bile olur ben buna inanıyorumBenimki cogu zaman erken bile gelir canimm yaa aman hayirlisi ben diyodumki baslamadan önce boyle hic umrumda olmaz takmam geldigi zaman gelir ama oyle olmadi iste. Aslinda cokda vurdum duymazimdirnisan ayinda yumurtaliklarim boyunun cok kucuk oldugunu falan gorunce stres yaptim iste...
senin yüksekse reglden değildir
Valla her ay ne yaşadığımı bile unuttum vallasenin yüksekse reglden değildirbi de kasık batmasını her ay yasar mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?