- 30 Mart 2020
- 7.896
- 15.754
- 248
Her ikisi deİkisi muadil diye biliyorum ama. İnternetten bi bak istersen. Sen neden aldın insülin durumumu var polikistik varmı
bak benim sadece hamile oldugum ay oldu kasık batmamValla her ay ne yaşadığımı bile unuttum valla
Kızlar eşimle dün gece iliskiye girdik ve sabah tırnak ucu kadar açık pembe sümüksü bi akinti gelmiş sebebi ne olabilir?
Devamlı olmuyor ara ara oluyor zaten ama bilmiykru zamanı gelsede olcaksa olsa olmiycaksada bebiş haberi alsak hayirlisiylabak benim sadece hamile oldugum ay oldu kasık batmam
Bende aynıyım ya dün gece de esimle birlikte olduk sabah kalktıgımda tırnak ucu kadar pembe sümüksü akinti gelmiş sebebi ne acaba?Devamlı olmuyor ara ara oluyor zaten ama bilmiykru zamanı gelsede olcaksa olsa olmiycaksada bebiş haberi alsak hayirlisiyla
Oyy canım baya kötüymüş yaaHer ikisi dehem pko yum hem İnsülin direncim var. İlaçsız regl olduğum nadirdir yılda bir falan. İnsülin direnci de var bu ikisine bağlı karaciğer yağlanmam da var
Canım ben korunmuyorum 2 aydır bende de belirtiler var hicbir problemim yok sabah ilk defa böyle bisey gördüm 35 gündür adetim gecikti testte yapmıyorum acaba böyle olupta hamile kalan oldumuKorunma yi bırakınca olabiliyor öyle bence bi sebebi yok canım
Şansıma hangi doktor a gitsem hiç iyi değiller ya Progestan yazıp geçti o da o kadar ağır ki düşük önlemek için ama regl için de veriliyor biri de düzenli tedavi uygulamadıOyy canım baya kötüymüş yaaben ilaçsız adet olabiliyodum ama ameliyattan sonra çok düzensizleşti. 2 haftada bir kanamam oluyodu. Doktor primolut-N verdi. 1 aylıkta doğum kontrol ilacı yazdı. Sonra gebelik düşünceksn dedi. Sende bir gitsene doktora pcosta 2 -3 aylık tedavi yumurtlama açısından iyi geliyormuş doktorum öyle dedi
Yapsana o zaman ben ilk ilişkinin ertesi günü oldu sandim hemen şimdi yap testin varsaCanım ben korunmuyorum 2 aydır bende de belirtiler var hicbir problemim yok sabah ilk defa böyle bisey gördüm 35 gündür adetim gecikti testte yapmıyorum acaba böyle olupta hamile kalan oldumu
Regl 3.gününde hormon tahlili yaptır. O esnada alttan ultrasonla muayene ol iyi bir doktora.Kanamalı iken daha iyi görünüyor yumurtalıklar ama alttan olmak şart . Bende karından bakanlar anlamadı. Hemoglobin A1C testini yaptır insülin direncinin sayısını öğrenmek için. Tüm bunların sonucuyla doktorun en iyi tedaviyi verecektir canımŞansıma hangi doktor a gitsem hiç iyi değiller ya Progestan yazıp geçti o da o kadar ağır ki düşük önlemek için ama regl için de veriliyor biri de düzenli tedavi uygulamadı
Insallah görürüz o günleriCnm ya bilirim. O gün ssncılanıp gittğmde dr a bna sakin ol nie takıyorsunuz dedi illa anne olacaksınız merak etmeyin dedi adam terapi yaptı resmen ya,ben kan sulandırıcı diorum o herkese veriliyor ne gerek var zararı yok ama faydası da oldğnu çok düşünmüyorum. Sakin ol anne olursun merak etme dedi adam olcaz ya inşllh biraz rahatlamayı bilsek kuzum.
Bence benimde geliyo. Halınızda hayırlısı kuzumBenim ağrılarım baslıcak sankii.. benimki geliyorum diyor. Tek istediğim sabırr. Sabredemezsem bunun üstesinden kalkamam.
Öyle elden ne gelir ki. Oyy oyy dicek söz bulamıyorum artıkBence benimde geliyo. Halınızda hayırlısı kuzum
Benimde geliyorum diyor canim alttan vuruyor agrilar karnimda arada sizi var pit pit diye o regli duygusu geliyor hissediyorumBenim ağrılarım baslıcak sankii.. benimki geliyorum diyor. Tek istediğim sabırr. Sabredemezsem bunun üstesinden kalkamam.
Boşver be gülümse Allah büyük vardır bi zamanı elbetÖyle elden ne gelir ki. Oyy oyy dicek söz bulamıyorum artıkpsikolojim bozuldu kahksha atıyom
Özele de gittim devlete de ama hiç iyi denk gelmedi şimdi regl olayım da Bi daha gidecem başka Bi doktora kadere artık. Randevu bulur muyum bilemem tabi regl ne zaman gelecek Allah bilir bayram a denk gelirse doktor a gidemem hayırlısı nakalımRegl 3.gününde hormon tahlili yaptır. O esnada alttan ultrasonla muayene ol iyi bir doktora.Kanamalı iken daha iyi görünüyor yumurtalıklar ama alttan olmak şart . Bende karından bakanlar anlamadı. Hemoglobin A1C testini yaptır insülin direncinin sayısını öğrenmek için. Tüm bunların sonucuyla doktorun en iyi tedaviyi verecektir canım
Kaybedenler kulubü..Benimde geliyorum diyor canim alttan vuruyor agrilar karnimda arada sizi var pit pit diye o regli duygusu geliyor hissediyorum
aynen canım biz cok güclü kadınlarızBoşver be gülümse Allah büyük vardır bi zamanı elbet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?