Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İkisi muadil diye biliyorum ama. İnternetten bi bak istersen. Sen neden aldın insülin durumumu var polikistik varmı
Her ikisi de hem pko yum hem İnsülin direncim var. İlaçsız regl olduğum nadirdir yılda bir falan. İnsülin direnci de var bu ikisine bağlı karaciğer yağlanmam da var

Devamlı olmuyor ara ara oluyor zaten ama bilmiykru zamanı gelsede olcaksa olsa olmiycaksada bebiş haberi alsak hayirlisiyla
Bende aynıyım ya dün gece de esimle birlikte olduk sabah kalktıgımda tırnak ucu kadar pembe sümüksü akinti gelmiş sebebi ne acaba?

Korunma yi bırakınca olabiliyor öyle bence bi sebebi yok canım

Her ikisi de hem pko yum hem İnsülin direncim var. İlaçsız regl olduğum nadirdir yılda bir falan. İnsülin direnci de var bu ikisine bağlı karaciğer yağlanmam da var
Oyy canım baya kötüymüş yaa ben ilaçsız adet olabiliyodum ama ameliyattan sonra çok düzensizleşti. 2 haftada bir kanamam oluyodu. Doktor primolut-N verdi. 1 aylıkta doğum kontrol ilacı yazdı. Sonra gebelik düşünceksn dedi. Sende bir gitsene doktora pcosta 2 -3 aylık tedavi yumurtlama açısından iyi geliyormuş doktorum öyle dedi

Korunma yi bırakınca olabiliyor öyle bence bi sebebi yok canım
Canım ben korunmuyorum 2 aydır bende de belirtiler var hicbir problemim yok sabah ilk defa böyle bisey gördüm 35 gündür adetim gecikti testte yapmıyorum acaba böyle olupta hamile kalan oldumu

Şansıma hangi doktor a gitsem hiç iyi değiller ya Progestan yazıp geçti o da o kadar ağır ki düşük önlemek için ama regl için de veriliyor biri de düzenli tedavi uygulamadı

Canım ben korunmuyorum 2 aydır bende de belirtiler var hicbir problemim yok sabah ilk defa böyle bisey gördüm 35 gündür adetim gecikti testte yapmıyorum acaba böyle olupta hamile kalan oldumu
Yapsana o zaman ben ilk ilişkinin ertesi günü oldu sandim hemen şimdi yap testin varsa

Şansıma hangi doktor a gitsem hiç iyi değiller ya Progestan yazıp geçti o da o kadar ağır ki düşük önlemek için ama regl için de veriliyor biri de düzenli tedavi uygulamadı
Regl 3.gününde hormon tahlili yaptır. O esnada alttan ultrasonla muayene ol iyi bir doktora.Kanamalı iken daha iyi görünüyor yumurtalıklar ama alttan olmak şart . Bende karından bakanlar anlamadı. Hemoglobin A1C testini yaptır insülin direncinin sayısını öğrenmek için. Tüm bunların sonucuyla doktorun en iyi tedaviyi verecektir canım

Benim ağrılarım baslıcak sankii.. benimki geliyorum diyor. Tek istediğim sabırr. Sabredemezsem bunun üstesinden kalkamam.

Insallah görürüz o günleri Sınavımız buymuş bizim de

Benim ağrılarım baslıcak sankii.. benimki geliyorum diyor. Tek istediğim sabırr. Sabredemezsem bunun üstesinden kalkamam.
Bence benimde geliyo. Halınızda hayırlısı kuzum

Benimde geliyorum diyor canim alttan vuruyor agrilar karnimda arada sizi var pit pit diye o regli duygusu geliyor hissediyorum

Özele de gittim devlete de ama hiç iyi denk gelmedi şimdi regl olayım da Bi daha gidecem başka Bi doktora kadere artık. Randevu bulur muyum bilemem tabi regl ne zaman gelecek Allah bilir bayram a denk gelirse doktor a gidemem hayırlısı nakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…