waaaawwwAy kızlar rüyam çıktı çift çizgi test dedim ys görğmcem e ovulasyon testi yaptık bat yarın kopkoyu çıktı hamile yüksek ihtimalAzze
Erteleme canım iyi araştırÖzele de gittim devlete de ama hiç iyi denk gelmedi şimdi regl olayım da Bi daha gidecem başka Bi doktora kadere artık. Randevu bulur muyum bilemem tabi regl ne zaman gelecek Allah bilir bayram a denk gelirse doktor a gidemem hayırlısı nakalım
İlkinde hemen kaldım canım bir hafta içinde ama dört aylıkken kalbi durdu şimdi de kalamıyorum korkuyorum..Erteleme canım iyi araştır ☺ nasip kısmet inşallah tedavilere gerek kalmadan kalırsın
Evet arkadaşlar bunlar kuruma çizgisi cikariyor art Med alın ben görünce kalitesiz bir şey sandım ama bunların hepsinden iyiBebetime, Labaqucık, oncomed.. Bu ucu kuruma cızgısı cıkarıyor cnm, umutlandırıyor.. Bunları alma..
pik mi gosteriyor canim koyu derken ovu testi gebeligi gosteriyormuki benimde gecen ay koyudu battan iki gun once ama bazi arkadaslar hormonel dedi az once yaptim yarin pik olacak gibi ciktiAy kızlar rüyam çıktı çift çizgi test dedim ys görğmcem e ovulasyon testi yaptık bat yarın kopkoyu çıktı hamile yüksek ihtimalAzze
10 günü bulabiliyor canım endişelenmeYa kızlar ben en son 46 gün önce regl oldum.. Tarlusal biteli dört gün oldu ben ne zaman adet olurum sizce ya of şiştim kaldım
Davul gibi şiştim kuzum ya. Ovulasyon takibi de yapmıyorum regl olsın öyle başlarım diye. Aldığım randevu zamanı geldi regl olmadım randevu ya da gidemedim hormon baktırmak için inşallah bayram a denk gelmez10 günü bulabiliyor canım endişelenme
Şuanda yok yapamiyoeumYapsana o zaman ben ilk ilişkinin ertesi günü oldu sandim hemen şimdi yap testin varsa
Yarın yap derimŞuanda yok yapamiyoeum
kızlar giremediğim için takip edemedim batlarını geçmiş belki gözümden de kaçmış olabilir son durumlarınız neler
@Siyahhhinci @Amine45 @Paresilaaa @Narinnrn @NAVLEE @Chern30 @certur @Mucizem33 @Kardelen060492 @birsevgi @Emel akdelunAtomiks @Masalmina @serrabk @eczhnm @Ruyaaam123 @Bir_Mumine @naar04 @Rainbow3 @gocmenkizi_35 @fiona13
Rahim masajı çok ii geliyor canım ben bu ay o şekilde adet gördüm. Google a yaz youtube da videoları varDavul gibi şiştim kuzum ya. Ovulasyon takibi de yapmıyorum regl olsın öyle başlarım diye. Aldığım randevu zamanı geldi regl olmadım randevu ya da gidemedim hormon baktırmak için inşallah bayram a denk gelmez
Yaptım kuzum ama aşırı kasık acım oldu ağrı değil bildiğin acıdı işe de yaramadı ben de tarlusal aldım ama hala tık yokRahim masajı çok ii geliyor canım ben bu ay o şekilde adet gördüm. Google a yaz youtube da videoları var
İnşallah bayrama kadar olursun yaa korkma o kadar gecikmez tarlusal bittikten 10 güne kadar olunuyo canım. Bende de o masajda çok acıdı çok ağırdı. 4 gün yaptım sonra olmuştumYaptım kuzum ama aşırı kasık acım oldu ağrı değil bildiğin acıdı işe de yaramadı ben de tarlusal aldım ama hala tık yok
bence sen hamilesinnnnAzze az once belimde ani bi batma yasadim
Yok beeebence sen hamilesinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?