Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bana kırmızı kart ben bildiğin regl oldum tam 3 gün erken ama 2 gündürde lekelenme oldu şimdi sizce regl başlangıcını lekelenmeden mi başlatmalıyım yoksa bugün yoğun olduğu günden mi lütfen kızlar yorumlar çok önemli çünkü yumurtlama tarihini değiştirdi bu erken regl

inşallah en kısa zamanda rabbim sağlıklı gebelik nasip eder sana

Doktorun 5 haftalık gördüğü neymiş peki canım

Doktorlar leke yi başlangıç sayıyor canım

Valla canım ben de yerleşme olduğu gün resmen bütün gece kabus gördüm sabaha kadar burda söyledim burdan arkadaşlar hamilelik belirtisi olabilir demişti ben de kafayı yedik iyice kabusu da hamileliğe bağladık ya demiştim ama gercekmis

ciddi misin ya peki yerleşme oldugunu nerden biliyosun o zaman

pik mi gosteriyor canim koyu derken ovu testi gebeligi gosteriyormuki benimde gecen ay koyudu battan iki gun once ama bazi arkadaslar hormonel dedi az once yaptim yarin pik olacak gibi cikti
Ay cddmsn yarın batı gebelik yoktu ovu testini yaptık ona hemen belirdi çizgi kopkoyu htta t dha belirginleşti önce.

Anladımm canım şifa olsun inşallah

Ya senin adına çok sevindim sağ salim sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişiniciddi misn canım resmen kelebek etkisi gibi bir şey ben asla ihitmal vermiyorum ama bugün 8. Gün yumurtlama sandığım şeyin üstünden 8 10 gün geçti, ama 14 gün beklicem , adet olana kadar ya da ,test yapmak benim için biraz üzücü olmaya başladı artık,korkuyorum yapmaya en son haziranın 27. De adet oldum adetin 19. Günü pik gördüm yani pik 15 temmuz,bu durumda çıkmaz demi bir umut deyip test alsam bile

Ama ben hala belirtilerimi göz ardı edicem ne kadar çok sahiplenirsem aa buda belirti dersem o kadar üzülüyorum olmayınca, bir sürü şey var aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…