test yap testYok beee
Daha yum olali 8 gün oldu 12 olmalı en aztest yap test
Kan görsende bidahaki ay daha umutlu olursun sonuçta iltihap ın kalmayacak, tabii gönüller kanamanın gelmemesi adınaAyy inş canım benim ama inş kan görmemson 1
inşallah en kısa zamanda rabbim sağlıklı gebelik nasip eder sanaSelam hanımlar. Başımdan geçen Bi olayı anlatmak istiyorum sizlere belki aranızdan benim gibi olan olur faydası dokunur.. Öncelikle ben Nisan ayında kürtaj oldum 10 haftalıkken bebeğimin gelişememesi nedeniyle. Daha sonra 1 hafta kanamam gelmesi gerekiyordu gelmedi 10 gün sonra tekrar kalan kan pıhtısı vakumla çekildi. Ve doktorum 3 ay koruma verdi bana. Neyse 2ay adetim günü gününe girdi doktora kontrole gittim çocuk için rahim toparlandı korumasız ilişkiye devam dedi. Ve benim adetim bu ay bu günle beraber 10 gün gecikti. Evde test yapmama rağmen hep negatif gördüm. Bugun doktoruma gittin söyledim alttan ultrosonda baktı ve 5 haftalık kese gördü sol tarafımda ufak Bi kist te gördü ama önemli değilmiş o kist Bi zararı yok yani. 5haftalık kese gibi bişey görünce doktorum beta hcg istedi ve sonucum negatif çıktı. Ve adet söktürücü yazdı bana 1hafta kullanıcam 15 gün içinde adet olmayı beklicem. Demem o ki kafaya birşey takmayın. Ben çok takıyorum insan kaybedince daha çok olsun istiyormuş Rabbim yokluğunu yaşatmasın kimseye isteyen herkese en hayırlı evlatlar nasip etsin inşaAllah hakkınızı helal edin uzun oldu biraz.. Ama insan buraya girip arıyor kendine göre olan başlıkları konuları buda benden olsun belki düşüncelerinize yardımcı olur Allah'a emanet olun ❤
Doktorun 5 haftalık gördüğü neymiş peki canımSelam hanımlar. Başımdan geçen Bi olayı anlatmak istiyorum sizlere belki aranızdan benim gibi olan olur faydası dokunur.. Öncelikle ben Nisan ayında kürtaj oldum 10 haftalıkken bebeğimin gelişememesi nedeniyle. Daha sonra 1 hafta kanamam gelmesi gerekiyordu gelmedi 10 gün sonra tekrar kalan kan pıhtısı vakumla çekildi. Ve doktorum 3 ay koruma verdi bana. Neyse 2ay adetim günü gününe girdi doktora kontrole gittim çocuk için rahim toparlandı korumasız ilişkiye devam dedi. Ve benim adetim bu ay bu günle beraber 10 gün gecikti. Evde test yapmama rağmen hep negatif gördüm. Bugun doktoruma gittin söyledim alttan ultrosonda baktı ve 5 haftalık kese gördü sol tarafımda ufak Bi kist te gördü ama önemli değilmiş o kist Bi zararı yok yani. 5haftalık kese gibi bişey görünce doktorum beta hcg istedi ve sonucum negatif çıktı. Ve adet söktürücü yazdı bana 1hafta kullanıcam 15 gün içinde adet olmayı beklicem. Demem o ki kafaya birşey takmayın. Ben çok takıyorum insan kaybedince daha çok olsun istiyormuş Rabbim yokluğunu yaşatmasın kimseye isteyen herkese en hayırlı evlatlar nasip etsin inşaAllah hakkınızı helal edin uzun oldu biraz.. Ama insan buraya girip arıyor kendine göre olan başlıkları konuları buda benden olsun belki düşüncelerinize yardımcı olur Allah'a emanet olun ❤
Ben aylardır kullanıyorum canım ama kendim alıyorum yazdırmadım hiçKızlar doktor bunu yazdı folik asit olarak kullanan var mı?Eki Görüntüle 2666834
Doktorlar leke yi başlangıç sayıyor canımKızlar bana kırmızı kart ben bildiğin regl oldum tam 3 gün erken ama 2 gündürde lekelenme oldu şimdi sizce regl başlangıcını lekelenmeden mi başlatmalıyım yoksa bugün yoğun olduğu günden mi lütfen kızlar yorumlar çok önemli çünkü yumurtlama tarihini değiştirdi bu erken regl
AminnnEvet istiyorum çok sağolun inşallah herkes isteyen herkese nasip etsin
Valla canım ben de yerleşme olduğu gün resmen bütün gece kabus gördüm sabaha kadar burda söyledim burdan arkadaşlar hamilelik belirtisi olabilir demişti ben de kafayı yedik iyice kabusu da hamileliğe bağladık ya demiştim ama gercekmisYA canım valla işte burası bana umut veriyor kafam karıştı desem de, çok sevindim o arkadaş adına, bende aynı sen gibiyim annecim snnecim diye bağırmaya başladım gözümün önünde böyle beyaz beyaz duman gibi şeyler belirdi karabasan geldi herhalde dedim korktum eşimin kolunu sıkmışım o sırada uyandım gözüm açık hala sayıklıyordum sarıldım korkudan bayağı titredim hiç unutamayacağım bir görüntüydü, bir yerde okumuştum karışık rüyalar hamileşik belirtisiymiş hatta youtube de birini takip ediyorum gurbetçi aile kadın hamile o bile diyordu da çok saçma gelmişti, nasıl olur ya dedim meğersem hormonal olabiliyormuş, ama kendim için hamile olmadığım kanısı daha yüksel o ayrı
ciddi misin ya peki yerleşme oldugunu nerden biliyosun o zamanValla canım ben de yerleşme olduğu gün resmen bütün gece kabus gördüm sabaha kadar burda söyledim burdan arkadaşlar hamilelik belirtisi olabilir demişti ben de kafayı yedik iyice kabusu da hamileliğe bağladık ya demiştim ama gercekmis
Ay cddmsn yarın batı gebelik yoktu ovu testini yaptık ona hemen belirdi çizgi kopkoyu htta t dha belirginleşti önce.pik mi gosteriyor canim koyu derken ovu testi gebeligi gosteriyormuki benimde gecen ay koyudu battan iki gun once ama bazi arkadaslar hormonel dedi az once yaptim yarin pik olacak gibi cikti
Anladımm canım şifa olsun inşallahDahılıyecı verdı bana cnm, hatta bi ara kendı kafama gore bıraktım, tekrar baslattı.. Agustos ayında tup bebek ıcın tedaviye baslamagı dusunuyorum o zamana kadar kullanayım bakalım, biraz diyete de dikkat edicem 5 6 kılo daha verirsem iyi olur..
TeşekkürederimBeklenen Adet Tarihi
Pik yumurtlama ne zaman gördünDaha yum olali 8 gün oldu 12 olmalı en az
Pik 15 16 temPik yumurtlama ne zaman gördün
Ya senin adına çok sevindim sağ salim sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişiniValla canım ben de yerleşme olduğu gün resmen bütün gece kabus gördüm sabaha kadar burda söyledim burdan arkadaşlar hamilelik belirtisi olabilir demişti ben de kafayı yedik iyice kabusu da hamileliğe bağladık ya demiştim ama gercekmis
Aynıyız büyük ihitmallePik 15 16 tem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?