Neler var baskaAma ben hala belirtilerimi göz ardı edicem ne kadar çok sahiplenirsem aa buda belirti dersem o kadar üzülüyorum olmayınca, bir sürü şey var aslında
Ateşim yüksek mesela 36.5 tan aşağı düşmüyor elim ayağım yanıyor, yorgunum normalde olmam hep dinç bir insanımdır gün içerisinde ebedbiillah uyuyamam gündüz ışığıyla ama uyuyorum, karnım garip devamlı batma gibi hareketler var ama canımı yakmıyor daha çok özel bölgeme doğru hissediyorum böyle hafif baskılar ğöğsüm acımaya başladı ama adete yakın zaten olur, belim ağrıyor zaten uyumamın sebebi de belim, ders çalışıyorum oturmaktan oluyordur diye düşündüm ama yok uzanırken dahi ağrıyor, reflü gibi bir şey oldum bir şeyler yiyince özellikle soğuk su içince geçiyor başım ara ara ağrıyor ,afederseniz hazımsızlık bağırsak mide problemlerim var ama kabızlık yok kabızlık belirtiymiş mesela duymuştum ama bunlar her zaman olabilecek şeyler, hamilelik belirtisi de denilir normal adet belirtisi de, ama en barizi uyumam ve belim diğerlerine nazaran bana kalırsa,Neler var baska
Ben kullandim canimKızlar doktor bunu yazdı folik asit olarak kullanan var mı?Eki Görüntüle 2666834
Ne zaman test yapacaksın karnım falan ağrıyor benim adet olcam kesin gaz sancisi tarzindaAynıyız büyük ihitmalle
ins vardir canim ama bende gecen ay aynisi oldu bilemiyorum her kiside ayni olmuyormusAy cddmsn yarın batı gebelik yoktu ovu testini yaptık ona hemen belirdi çizgi kopkoyu htta t dha belirginleşti önce.
Ay kocasına müjdeyi ben verdim bide rezil olurum inşllh vardır gebelik yains vardir canim ama bende gecen ay aynisi oldu bilemiyorum her kiside ayni olmuyormus
Aynen kuzum bende cok su icerim ve cok sık cıkarım. Yani bazı seyler günlük o anlık gelisebiliyoda. Gercekten tek belirti bat gecikmesiİşte bunlar bunlar var diye yazınca sanki her şey bitiyor o zaman olmuyor gibi geliyor bana sanki allaha değilde belirtiye inanıyorum bu bebek işi bildiğiniz nasip niye nasip olur nedendir bilmiyorum ama nasip, mesela normalde öok su içince ister istemez çok sıkta lavabo ihtiyacı olur ben bunu zihnimle hamileliğe de yorabilirim ya da bilinçli şekilde hayır bu sadece normal olası bir süreç su içersin lavaboya gidersin tabi diye diyebilirim bu ikisini ayırmak gerek ben bazen belirti diye kaptırıyorum halbuki yok belirti diye bir şey,yalancı belirti işte sen de diyorsun ya kuzum,
Beklicez artık canım kendimi herşeye hazırladım ben zaten ilk değil ama inşallah son olur bekleyişim hayırla,Aynen kuzum bende cok su icerim ve cok sık cıkarım. Yani bazı seyler günlük o anlık gelisebiliyoda. Gercekten tek belirti bat gecikmesi
Senin adetler düzenliyse 12. Gün çıkıyor genelde, burda hep okuyorum benim daha var benim adetler dalgalı düzenli, hep olurum kendliğinden ama çoğu zaman beklenen zamandan 10 gün falan geçiyor, özellikle evlendikten sonra bozuldu çoğu kadının öyle oluyormuş stresten galiba herşeyi hamileliğe yorar oldum,Ne zaman test yapacaksın karnım falan ağrıyor benim adet olcam kesin gaz sancisi tarzinda
Ay kocasına müjdeyi ben verdim bide rezil olurum inşllh vardır gebelik ya
zaten bu bebişler bize sabrı öğretti :)Beklicez artık canım kendimi herşeye hazırladım ben zaten ilk değil ama inşallah son olur bekleyişim hayırla,
Vicdan yaptım kendim için sakladığım testi sabah götirim yapsın yaabooo neden hemen mujde ettin ins vardir guvenmeyin diyorlar lh ye o hormonla beta hormonu ayni degilmis canim bazi kisilerde cikiyormus pozitif ama tesadufde olabilir bende cikmadi mesela gebelik gecen ay yumurtluyorum herhal dedim sabah bari test yapin
T cok cok koyuysa hamilelik olabilir ama c den braz daha silikse regl zamanida lh artabiliyor insallah hamiledirAy cddmsn yarın batı gebelik yoktu ovu testini yaptık ona hemen belirdi çizgi kopkoyu htta t dha belirginleşti önce.
Kötüsünü düşünme hemen bazılarında cıkıyo öyle sonra hamilr insallah hamiledider de sevinci kursagında kalmazVicdan yaptım kendim için sakladığım testi sabah götirim yapsın yasy inşllh vardır dua edin. Htta gaza gelip gidip kan verelim yarın beraber dedim kıza. Antalyada yaşıyor normalde buraya geldi bide demezmi kızım ile yolculuk zor olcak resmen umutlandırdım kaynanam s bile söyledik.
Ahahjahshsjzjk herkese söylemissinz yaVicdan yaptım kendim için sakladığım testi sabah götirim yapsın yasy inşllh vardır dua edin. Htta gaza gelip gidip kan verelim yarın beraber dedim kıza. Antalyada yaşıyor normalde buraya geldi bide demezmi kızım ile yolculuk zor olcak resmen umutlandırdım kaynanam s bile söyledik.
Aynen yaa dikkat ediyodur falanKötüsünü düşünme hemen bazılarında cıkıyo öyle sonra hamilr insallah hamiledider de sevinci kursagında kalmaztüh hamile gibi davranmaya da başlamıştr şimdiden
Kız t çıktı ilk direkT cok cok koyuysa hamilelik olabilir ama c den braz daha silikse regl zamanida lh artabiliyor insallah hamiledir
T cok cok koyuysa hamilelik olabilir ama c den braz daha silikse regl zamanida lh artabiliyor insallah hamiledir
Kız bak burda saniye de çıktı hemen.T cok cok koyuysa hamilelik olabilir ama c den braz daha silikse regl zamanida lh artabiliyor insallah hamiledir
Kötüsünü düşünme hemen bazılarında cıkıyo öyle sonra hamilr insallah hamiledider de sevinci kursagında kalmaztüh hamile gibi davranmaya da başlamıştr şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?