Ahahjahshsjzjk herkese söylemissinz ya
Ya valla büyük hayal kırıklıgı olurr :)) insallah yarına kadar baska kisilwrede söylemezlerAynen yaa dikkat ediyodur falaninsallah hamile cikarda bizim kız zor durumda kalmaz ben sana test yapma dedim sen gorumcene mi yaptrdın kuzum testsz duramıyon
sen ne dedin :)Kayn
Hahah sorma ya kaynanam da sende yap test sende de yokmu bişey dio
Aynen yaa dikkat ediyodur falaninsallah hamile cikarda bizim kız zor durumda kalmaz ben sana test yapma dedim sen gorumcene mi yaptrdın kuzum testsz duramıyon
Burada bu sekilde çıkmıs ise o zaman hcg testinde de cıkar varsaKız t çıktı ilk direk
Kız bak burda saniye de çıktı hemen.
kendine cıkar kendineHahha rüyamda ki çift çizgiyi çıkarmam lazımdı illa gttm görümce yi çıkardım işte
Ahhahah iyi yaptın yalnz test baya koyu yarnda siliklesmezse hamilelik vardr ama sen gebelik testini götür bellide olmuyor lh testineHahha rüyamda ki çift çizgiyi çıkarmam lazımdı illa gttm görümce yi çıkardım işte
sen ne dedin :)
kendine cıkar kendine
Burada bu sekilde çıkmıs ise o zaman hcg testinde de cıkar varsa
Hcg testin varsa yapıver
Jhahahahj benimds ovulasyon testinden habersiz arkadasm ona testi anlattgm aldırıp yaptrdgm ay hamile kalmıstı sonra ki ay bana bak şöyle yapcaksn diye anlatmaya baslamistiBu kafayla zor. Hahah bide görümceme dün pozisyon ovulasyon testi öneriyorum. Bna demezmi gerek kalmadı siz denersinz artık
Hım anladımBenm varda test vucutta hcg yok görümcemin o test. yaptırcam onuda sabah ona
yarın bi de o şoka uğruyomşBu kafayla zor. Hahah bide görümceme dün pozisyon ovulasyon testi öneriyorum. Bna demezmi gerek kalmadı siz denersinz artık
Olabilir prolaktin sagolsun silikonlu gibi sisiriyor benimds göğuslerimiNeyse hissediyorum hamile görümce dua edin de hamile olsun sabah testi götirim ona. Bu arada kendime sardım yine göğüslerim 2 gündür dün daha çok hassas yanma vardı dedin ya ama baya şiş dolgun eşim dahi farketti ama 1 ay önce prolaktin 29 da idi dr ciddiye almadı ama ona bağlı olabilir mi acep
Çok teşekkür ederim canım inşallah Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin içinde sana da canım benim de hiç ümidim yoktu canım hiç hemde mucize işte gerçekten. benim pikten sonra 12. Gün anca silik şekilde çıktı, kanda 11. Gün, hatta idrarda 11. Gün çıkmadığı halde gittim kan verdim kanda çıkmıştı ama cikmayabilirdi de en sağlamı 13. Gün oluyor canim. Benim yerlesme sancimda 7. Gün akşam başladı 8. Gün akşama kadar sürdü 7. Gün akşam ağrıdan inliyordum artık bildiğin adet sancısı benim çok ağrım olur adette ama ağrı kesici icemedim tabi o yüzden bütün gece inleye inleye kabuslar gordum ama ağrıların sonu mutlu oldu çok şükür inşallah 9 ay sürer bu mutluluk. Inşallah senin de kabuslarin bundandirYa senin adına çok sevindim sağ salim sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişiniciddi misn canım resmen kelebek etkisi gibi bir şey ben asla ihitmal vermiyorum ama bugün 8. Gün yumurtlama sandığım şeyin üstünden 8 10 gün geçti, ama 14 gün beklicem , adet olana kadar ya da ,test yapmak benim için biraz üzücü olmaya başladı artık,korkuyorum yapmaya en son haziranın 27. De adet oldum adetin 19. Günü pik gördüm yani pik 15 temmuz,bu durumda çıkmaz demi bir umut deyip test alsam bile
Düşük yaptığım hamileliğimde doktor bana bundan yazmıştı ama ben bulamamistim eczanede. Şimdi ben de bundan alayım diyorumKızlar doktor bunu yazdı folik asit olarak kullanan var mı?Eki Görüntüle 2666834
Ay hem utanırım hem üzülürüm ys heves etti o kadar.yarın bi de o şoka uğruyomş
Çok teşekkürler canım inşallah hepimizii. bu ay gebe olmayan kalmasa topikteAnladım canım inşallah mucizeler bulur sni❤
Ama niye şimdi şişiriyor ki hep şiş olması gerekmzmi neye göre n zaman şişiriyor bu hiç yüksek olmsdğı için bilmiyorumOlabilir prolaktin sagolsun silikonlu gibi sisiriyor benimds göğuslerimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?