Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen yaa dikkat ediyodur falan insallah hamile cikarda bizim kız zor durumda kalmaz ben sana test yapma dedim sen gorumcene mi yaptrdın kuzum testsz duramıyon
Ya valla büyük hayal kırıklıgı olurr :)) insallah yarına kadar baska kisilwrede söylemezler

Aynen yaa dikkat ediyodur falan insallah hamile cikarda bizim kız zor durumda kalmaz ben sana test yapma dedim sen gorumcene mi yaptrdın kuzum testsz duramıyon
Hahha rüyamda ki çift çizgiyi çıkarmam lazımdı illa gttm görümce yi çıkardım işte

Hahha rüyamda ki çift çizgiyi çıkarmam lazımdı illa gttm görümce yi çıkardım işte
Ahhahah iyi yaptın yalnz test baya koyu yarnda siliklesmezse hamilelik vardr ama sen gebelik testini götür bellide olmuyor lh testine

Dhs erken bnm çıkmaz diyorum Hahah bilmio içim içimi yiyo ama bşy yok die korkuyorum yapmaya. Artk kız cepte herkes bna çullanck uf. Kocamada söyledim bi duruldu bea sen yapmadın mı diyor

Bu kafayla zor. Hahah bide görümceme dün pozisyon ovulasyon testi öneriyorum. Bna demezmi gerek kalmadı siz denersinz artık
Jhahahahj benimds ovulasyon testinden habersiz arkadasm ona testi anlattgm aldırıp yaptrdgm ay hamile kalmıstı sonra ki ay bana bak şöyle yapcaksn diye anlatmaya baslamisti ben şaşkn şaşkn bakiyorum tabi simdi o sana akil verir

Benm varda test vucutta hcg yok görümcemin o test. yaptırcam onuda sabah ona
Hım anladım
O zamann yapsın, benimde bu sekilde çıkmıstı... Ben ilk gebelik yaptım öğrendim sonra kk de ki arkadaslar lh de dener misin demişlerdi denemistm böyle koyu idi
Hayırlısı ile inşaallah onunda vardır... Ama ynede pcos filan varsa bu lh testi belirleyici değil.

Neyse hissediyorum hamile görümce dua edin de hamile olsun sabah testi götirim ona. Bu arada kendime sardım yine göğüslerim 2 gündür dün daha çok hassas yanma vardı dedin ya ama baya şiş dolgun eşim dahi farketti ama 1 ay önce prolaktin 29 da idi dr ciddiye almadı ama ona bağlı olabilir mi acep

Olabilir prolaktin sagolsun silikonlu gibi sisiriyor benimds göğuslerimi

Çok teşekkür ederim canım inşallah Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin içinde sana da canım benim de hiç ümidim yoktu canım hiç hemde mucize işte gerçekten. benim pikten sonra 12. Gün anca silik şekilde çıktı, kanda 11. Gün, hatta idrarda 11. Gün çıkmadığı halde gittim kan verdim kanda çıkmıştı ama cikmayabilirdi de en sağlamı 13. Gün oluyor canim. Benim yerlesme sancimda 7. Gün akşam başladı 8. Gün akşama kadar sürdü 7. Gün akşam ağrıdan inliyordum artık bildiğin adet sancısı benim çok ağrım olur adette ama ağrı kesici icemedim tabi o yüzden bütün gece inleye inleye kabuslar gordum ama ağrıların sonu mutlu oldu çok şükür inşallah 9 ay sürer bu mutluluk. Inşallah senin de kabuslarin bundandir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…