Yumurtlamadan sonraki 7. Gün canım ertesi gün de sürdü sonra kesildi üşütme ağrısı gibi falan değildi hem usutecek havada yoktu adetime de çok vardi burda arkadaşlarda yaşamışlar Melinda hirasarem falan yerleşme sancisidir dediler tam gunleriydi yerleşmesinde 4 gün sonrada kanda çıktı canım isteciddi misin ya peki yerleşme oldugunu nerden biliyosun o zaman
Vallahi bilemiyorum regl den once sismisti hatta 3 güm gecikme olmustu benim prolaktin 59 cikmisti ve sonra regl oldum goguslerde indiAma niye şimdi şişiriyor ki hep şiş olması gerekmzmi neye göre n zaman şişiriyor bu hiç yüksek olmsdğı için bilmiyorum
Benimde şişip hamile olmadıgım zamanlar oldu kuzum ona bakmamak lazımmAy hem utanırım hem üzülürüm ys heves etti o kadar.Ys göğüs hassasiyeti var kızın şiş yani vardır keisn
anladım canımm ne güzel bebisin yerlesirken sana msj yoklamısYumurtlamadan sonraki 7. Gün canım ertesi gün de sürdü sonra kesildi üşütme ağrısı gibi falan değildi hem usutecek havada yoktu adetime de çok vardi burda arkadaşlarda yaşamışlar Melinda hirasarem falan yerleşme sancisidir dediler tam gunleriydi yerleşmesinde 4 gün sonrada kanda çıktı canım iste
Benm şişp hamile oldğmu öğrenince yine mi dedim.Benimde şişip hamile olmadıgım zamanlar oldu kuzum ona bakmamak lazımm
Hıh bak yumurtlamanın 6 günü bnde yaşsdğm sancı bu sancı doktora bilem gittim bişey yok dediYumurtlamadan sonraki 7. Gün canım ertesi gün de sürdü sonra kesildi üşütme ağrısı gibi falan değildi hem usutecek havada yoktu adetime de çok vardi burda arkadaşlarda yaşamışlar Melinda hirasarem falan yerleşme sancisidir dediler tam gunleriydi yerleşmesinde 4 gün sonrada kanda çıktı canım iste
Ya Ben hamileligimi öğrendim neredeyse 1 hafta yapmaya devam ettim ovu testi bu kadar koyulasmadi. Birbirimizi bekliyorduk hep merakla şimdi aklımız gorumcede görümce hamile mi değil mi diyeBenm şişp hamile oldğmu öğrenince yine mi dedim.Nyse son testi de götrcm artk 2 gün kala ovulasyon testi yaparım bende
Kız ne gerek vardı doktora gitmene bize deseydin biz derdik zaten yerleşme sancisidir diyeHıh bak yumurtlamanın 6 günü bnde yaşsdğm sancı bu sancı doktora bilem gittim bişey yok dediama Rahim duvarı da 11 mm di gebelik veya yerleşme den olabilir bile demedi.
ins vardir kuzum ben sadece bana soylenen ve bir kac yerde okudugum icin soyledim canim onunda gebeliktendir ins gerci burada bir arkadas betasi arttikca lh de koyulasmistiVicdan yaptım kendim için sakladığım testi sabah götirim yapsın yasy inşllh vardır dua edin. Htta gaza gelip gidip kan verelim yarın beraber dedim kıza. Antalyada yaşıyor normalde buraya geldi bide demezmi kızım ile yolculuk zor olcak resmen umutlandırdım kaynanam s bile söyledik.
Ya Ben hamileligimi öğrendim neredeyse 1 hafta yapmaya devam ettim ovu testi bu kadar koyulasmadi. Birbirimizi bekliyorduk hep merakla şimdi aklımız gorumcede görümce hamile mi değil mi diye
Ben hamileligimde kabus gordum canim hep korkuttular bence hamilelik belirtisi sanada o yuzden demistim banada annem demisti hep kabus goruyorum falan demistim hamilelikte cok olur oyle demistiKız ne gerek vardı doktora gitmene bize deseydin biz derdik zaten yerleşme sancisidir diyedoktorlar her şeyi biliyor mu sanki kabusun belirti olduğunu bilir mi yok kadın sağ duyusu başka bir şey bak ilerde bilimsel makalelelerede konu olur çok kabusun hamilelik belirtisi olduğu falan ama 6. 7. Günler yerlesme olacağı ve bu sırada yerleşme sancısı hatta lekesi gelebileceği gebelikle ilgili hemen her yazıda var
Kız ne gerek vardı doktora gitmene bize deseydin biz derdik zaten yerleşme sancisidir diyedoktorlar her şeyi biliyor mu sanki kabusun belirti olduğunu bilir mi yok kadın sağ duyusu başka bir şey bak ilerde bilimsel makalelelerede konu olur çok kabusun hamilelik belirtisi olduğu falan ama 6. 7. Günler yerlesme olacağı ve bu sırada yerleşme sancısı hatta lekesi gelebileceği gebelikle ilgili hemen her yazıda var
Görcençz yarına artk vardır inşllh ama nedense var hissediyorum ondains vardir kuzum ben sadece bana soylenen ve bir kac yerde okudugum icin soyledim canim onunda gebeliktendir ins gerci burada bir arkadas betasi arttikca lh de koyulasmisti
kuzum zaten bu agrılar sürekli olmaz ki. Sürekli olcak diye bekleme. Benimde adete bi kaç gün kala hiç kasık ağrım felan olmamıstıAma kasık ağrım kesildi sonra göğüs başladı oda kesildi şiş kaldı sadece ve bugün bikaç sefer sancı yaptı kasıklar o kadar. Yani ovulasyon 13,14,15 di. Yapsam test diyorum çıkmaz.
bende sisip öğrenmistimm kocamandılrBenm şişp hamile oldğmu öğrenince yine mi dedim.Nyse son testi de götrcm artk 2 gün kala ovulasyon testi yaparım bende
nasıl görüyodun hatırlıyo musunBen hamileligimde kabus gordum canim hep korkuttular bence hamilelik belirtisi sanada o yuzden demistim banada annem demisti hep kabus goruyorum falan demistim hamilelikte cok olur oyle demisti
Korkutuyorlardi canim sacma sapan yaratik falan golgeler anlamsiz ruyalar bu doguma kadar ara ara oldunasıl görüyodun hatırlıyo musun
Aslında ben diger hamilelşgimi ögrenmeden önce de öyle rüyalar görmüstümm. Görünmeyen varlıklar felan. Gercekten olabilir böyle bise yaniKorkutuyorlardi canim sacma sapan yaratik falan golgeler anlamsiz ruyalar bu doguma kadar ara ara oldu
Biraz araştırdım ama genelde iyi demişler canımDüşük yaptığım hamileliğimde doktor bana bundan yazmıştı ama ben bulamamistim eczanede. Şimdi ben de bundan alayım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?