Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ciddi misin ya peki yerleşme oldugunu nerden biliyosun o zaman
Yumurtlamadan sonraki 7. Gün canım ertesi gün de sürdü sonra kesildi üşütme ağrısı gibi falan değildi hem usutecek havada yoktu adetime de çok vardi burda arkadaşlarda yaşamışlar Melinda hirasarem falan yerleşme sancisidir dediler tam gunleriydi yerleşmesinde 4 gün sonrada kanda çıktı canım iste

Ama niye şimdi şişiriyor ki hep şiş olması gerekmzmi neye göre n zaman şişiriyor bu hiç yüksek olmsdğı için bilmiyorum
Vallahi bilemiyorum regl den once sismisti hatta 3 güm gecikme olmustu benim prolaktin 59 cikmisti ve sonra regl oldum goguslerde indi inan hormonlarımiz neye gore takıliyor bilemiyorum

anladım canımm ne güzel bebisin yerlesirken sana msj yoklamıs

Hıh bak yumurtlamanın 6 günü bnde yaşsdğm sancı bu sancı doktora bilem gittim bişey yok dedi ama Rahim duvarı da 11 mm di gebelik veya yerleşme den olabilir bile demedi.

Benm şişp hamile oldğmu öğrenince yine mi dedim. Nyse son testi de götrcm artk 2 gün kala ovulasyon testi yaparım bende
Ya Ben hamileligimi öğrendim neredeyse 1 hafta yapmaya devam ettim ovu testi bu kadar koyulasmadi. Birbirimizi bekliyorduk hep merakla şimdi aklımız gorumcede görümce hamile mi değil mi diye

Hıh bak yumurtlamanın 6 günü bnde yaşsdğm sancı bu sancı doktora bilem gittim bişey yok dedi ama Rahim duvarı da 11 mm di gebelik veya yerleşme den olabilir bile demedi.
Kız ne gerek vardı doktora gitmene bize deseydin biz derdik zaten yerleşme sancisidir diye doktorlar her şeyi biliyor mu sanki kabusun belirti olduğunu bilir mi yok kadın sağ duyusu başka bir şey bak ilerde bilimsel makalelelerede konu olur çok kabusun hamilelik belirtisi olduğu falan ama 6. 7. Günler yerlesme olacağı ve bu sırada yerleşme sancısı hatta lekesi gelebileceği gebelikle ilgili hemen her yazıda var

ins vardir kuzum ben sadece bana soylenen ve bir kac yerde okudugum icin soyledim canim onunda gebeliktendir ins gerci burada bir arkadas betasi arttikca lh de koyulasmisti

Ya Ben hamileligimi öğrendim neredeyse 1 hafta yapmaya devam ettim ovu testi bu kadar koyulasmadi. Birbirimizi bekliyorduk hep merakla şimdi aklımız gorumcede görümce hamile mi değil mi diye
Hahha ay çıldırmak ğzreym ne die kıza test yap derim herkesi duyuruyorm sabah ilk iş alp testi gitmek bise kan vermeye gidelim aile hkmlğne dedim

Ben hamileligimde kabus gordum canim hep korkuttular bence hamilelik belirtisi sanada o yuzden demistim banada annem demisti hep kabus goruyorum falan demistim hamilelikte cok olur oyle demisti

Ama kasık ağrım kesildi sonra göğüs başladı oda kesildi şiş kaldı sadece ve bugün bikaç sefer sancı yaptı kasıklar o kadar. Yani ovulasyon 13,14,15 di. Yapsam test diyorum çıkmaz.

ins vardir kuzum ben sadece bana soylenen ve bir kac yerde okudugum icin soyledim canim onunda gebeliktendir ins gerci burada bir arkadas betasi arttikca lh de koyulasmisti
Görcençz yarına artk vardır inşllh ama nedense var hissediyorum onda

Ama kasık ağrım kesildi sonra göğüs başladı oda kesildi şiş kaldı sadece ve bugün bikaç sefer sancı yaptı kasıklar o kadar. Yani ovulasyon 13,14,15 di. Yapsam test diyorum çıkmaz.
kuzum zaten bu agrılar sürekli olmaz ki. Sürekli olcak diye bekleme. Benimde adete bi kaç gün kala hiç kasık ağrım felan olmamıstı

Benm şişp hamile oldğmu öğrenince yine mi dedim. Nyse son testi de götrcm artk 2 gün kala ovulasyon testi yaparım bende
bende sisip öğrenmistimm kocamandılr hatta sonra yine dolgunlasınca cok ümitlendim tabi bos cıktı

Ben hamileligimde kabus gordum canim hep korkuttular bence hamilelik belirtisi sanada o yuzden demistim banada annem demisti hep kabus goruyorum falan demistim hamilelikte cok olur oyle demisti
nasıl görüyodun hatırlıyo musun

Korkutuyorlardi canim sacma sapan yaratik falan golgeler anlamsiz ruyalar bu doguma kadar ara ara oldu
Aslında ben diger hamilelşgimi ögrenmeden önce de öyle rüyalar görmüstümm. Görünmeyen varlıklar felan. Gercekten olabilir böyle bise yani

iyi geceler kizlar yumurltama pikin 3.gunumdeym kasik agrilarm var halszm yerlesmedenmi acaba erkenmi boyle bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…