Memnun kaldın mı canımBen kullandim canim
Doktora gitmiştim bende bana bundan yazdı canım oyüzden bir sorayım dedimBen aylardır kullanıyorum canım ama kendim alıyorum yazdırmadım hiç
Erken daha o yüzden kuzum
Yuma göre değişiyor işte geçen ay 28 'di sanırım bu ay 25 diyor uygulama ama yuma göre 30Senin adetler düzenliyse 12. Gün çıkıyor genelde, burda hep okuyorum benim daha var benim adetler dalgalı düzenli, hep olurum kendliğinden ama çoğu zaman beklenen zamandan 10 gün falan geçiyor, özellikle evlendikten sonra bozuldu çoğu kadının öyle oluyormuş stresten galiba herşeyi hamileliğe yorar oldum,
haha hadi kuzuummm sonucları güzel olsunGÜNAYDIN KIZLARRRRR IŞIKLARI SÖNDÜRDÜM ÇOK KARANLIKTI ALLAH HAYRA ÇIKARSINBİRDE RÜYA GÖRDÜM BÖCEKLERLE UĞRAŞTIM YA KOKULU BÖCEKLER YAPIŞIYODU ÜZERİNE SİLKİNİYOM RESMEN NASIL TİKSİNDİM ALLAHIMMM ÇOK FENAYDI
Kuzu bence erken 7 ile 10 gün icinde gerceklesiyo yerlesmeiyi geceler kizlar yumurltama pikin 3.gunumdeym kasik agrilarm var halszm yerlesmedenmi acaba erkenmi boyle bisey
12.gün cıkıyosa 11.gün de cıkar benceKızlar yumurtlamadan 11 gün sonda test yapsam çıkar mı sizce?
Tarlusal içtiğim sırada yumurtlama oldu iç çamaşırım ıslanınca Bi yapayım dedim pik di Bi gün sonda çatladı o iki günü de değerlendirdik ilaç biteli beş gün oldu on gün içinde regl olmam gerekiyormuş Bi umut işte belki olmuştur diye ben de bekliyorum12.gün cıkıyosa 11.gün de cıkar bence
bugün 11.günün mü canım. İnsallah olmustur insallah bebegin seninlediirr. Mucizen seni bulsun❤Tarlusal içtiğim sırada yumurtlama oldu iç çamaşırım ıslanınca Bi yapayım dedim pik di Bi gün sonda çatladı o iki günü de değerlendirdik ilaç biteli beş gün oldu on gün içinde regl olmam gerekiyormuş Bi umut işte belki olmuştur diye ben de bekliyorum
ay evet ya insan en cok onu düsünüyo.. ama rabbim korur kuzum.Yok kuzum bugün yedinci gün 11. Gün yapayım diyorum sonra arefe ya bayram için memlekete gidecem inşalah silik de olsa görürsem ağır iş yapmam diye ya neleri düşünüyorum salak gibi nede olsa yine negatif olacak her ay umutlanıyorum ya
İnşallah biz de tez vakitte kucağımıza alırız bebeklerimiziay evet ya insan en cok onu düsünüyo.. ama rabbim korur kuzum.
Bir sikinti yapmadi canim faydasi oldumu onuda bilmiyorum gecen ay bitti dahada kullanmadimMemnun kaldın mı canım
Ya cok tesaduf yada gercek ama ben hamileligimde goruyorum kabuslar canimAslında ben diger hamilelşgimi ögrenmeden önce de öyle rüyalar görmüstümm. Görünmeyen varlıklar felan. Gercekten olabilir böyle bise yani
Doğrudur kuzummYa cok tesaduf yada gercek ama ben hamileligimde goruyorum kabuslar canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?