Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yuma göre değişiyor işte geçen ay 28 'di sanırım bu ay 25 diyor uygulama ama yuma göre 30

GÜNAYDIN KIZLARRRRR IŞIKLARI SÖNDÜRDÜM ÇOK KARANLIKTI ALLAH HAYRA ÇIKARSIN BİRDE RÜYA GÖRDÜM BÖCEKLERLE UĞRAŞTIM YA KOKULU BÖCEKLER YAPIŞIYODU ÜZERİNE SİLKİNİYOM RESMEN NASIL TİKSİNDİM ALLAHIMMM ÇOK FENAYDI

haha hadi kuzuummm sonucları güzel olsun

12.gün cıkıyosa 11.gün de cıkar bence
Tarlusal içtiğim sırada yumurtlama oldu iç çamaşırım ıslanınca Bi yapayım dedim pik di Bi gün sonda çatladı o iki günü de değerlendirdik ilaç biteli beş gün oldu on gün içinde regl olmam gerekiyormuş Bi umut işte belki olmuştur diye ben de bekliyorum

bugün 11.günün mü canım. İnsallah olmustur insallah bebegin seninlediirr. Mucizen seni bulsun❤

Yok kuzum bugün yedinci gün 11. Gün yapayım diyorum sonra arefe ya bayram için memlekete gidecem inşalah silik de olsa görürsem ağır iş yapmam diye ya neleri düşünüyorum salak gibi nede olsa yine negatif olacak her ay umutlanıyorum ya

ay evet ya insan en cok onu düsünüyo.. ama rabbim korur kuzum.

Aslında ben diger hamilelşgimi ögrenmeden önce de öyle rüyalar görmüstümm. Görünmeyen varlıklar felan. Gercekten olabilir böyle bise yani
Ya cok tesaduf yada gercek ama ben hamileligimde goruyorum kabuslar canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…